PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Ei na,inca se cearta pe marca vestei antiglont,pe care era vorba ca o pun de premiu.
Numai ca a fost Gerula plecat in vacanta si fara el nu ia nimeni vreo decizie,iar acuma, dumnealui,tarabostes, este ocupat de relatia existenta intre d-l Cristian Bunghez si formele naturale de relief ale tarii noastre.Sau mai stinge o femeie in flacari,cine stie..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Gerula ,pe cind ne incinti cu niste consideratii la adresa decedatului Pike Challenge???Nu de alta ,dar vad ca mitraliezi orice inseamna competitie,legata sau nu de draga ta L.R.S.???Ciudat,dar P.C. nu lasa nici o amprenta termica pe vizorul armei tale....sau poate mi se pare mie
??

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
- cristi.albu
- senior
Premiile pentru cele doua etape vor fi asigurate de firmele Best For Fishing, Baracuda, Energofish, vor fi in valoare de ~7000 lei (pentru fiecare concurs) si se vor acorda primelor trei echipe.
La sfarsitul celor doua etape, primele trei echipe clasate in clasamentul general vor forma Lotul National de stiuca 2011 ce va participa la o competitie prestigioasa internationala.
La sfarsitul celor doua etape, primele trei echipe clasate in clasamentul general vor forma Lotul National de stiuca 2011 ce va participa la o competitie prestigioasa internationala.
- semlecangheorghe
- veteran
Na ,las ca ii bine.A aparut si inghetata invelita in ciocolata.Asteptam cu sufletul la gura ce urmeaza...Da cine-i director de concurs?Gerula?Iaca acuma are ocazia sa-i dea lu domnu Bunghez o lectie despre cum se organizeaza un concurs.I-as sugera sa fie atent la pulpe,furnizori si formele naturale de relief a tarii noastre.Aici multi au picat examenul... 

.
.
- cristi.albu
- senior
- semlecangheorghe
- veteran
Pai despre concurs vorbeam si eu,Aaa ,ca am facut citeva ironii,sa-mi fie cu iertare.Mai stiu pe unul glumet tare ,care a schimbat w.s.b.,in w.c.b. si de aia nu s-a suparat nimeni,ba chiar a fost gustata gluma.
Si n-am nici un razboi cu Gerula,imi exprimam civilizat o parere,ca de aia este forum.Nu ca si pe alte forumuri unde daca intrebi frumos ce premii sint la P.C.,te baneaza(cazul meu),daca nu faci nimic ,atita ca existi, tot te baneaza(cazul lui Adelin).Ba daca iti permiti sa fii de alta parere(exprimata civilizat) cu privire la un subiect oarecare,esti luat in balon,jignit ,ridiculizat .....Expresii ca:"martorii lui Tudose',"provincial prafuit""libarci","spirale",vin din partea unora care clameaza transparenta,dialogul,si deschiderea spre un feedback de la cititori.Naspa, ca sa zic asa.
Si ca sa fiu on topic,va doresc mult succes cu P.C.Cu siguranta aveti nevoie.

Si n-am nici un razboi cu Gerula,imi exprimam civilizat o parere,ca de aia este forum.Nu ca si pe alte forumuri unde daca intrebi frumos ce premii sint la P.C.,te baneaza(cazul meu),daca nu faci nimic ,atita ca existi, tot te baneaza(cazul lui Adelin).Ba daca iti permiti sa fii de alta parere(exprimata civilizat) cu privire la un subiect oarecare,esti luat in balon,jignit ,ridiculizat .....Expresii ca:"martorii lui Tudose',"provincial prafuit""libarci","spirale",vin din partea unora care clameaza transparenta,dialogul,si deschiderea spre un feedback de la cititori.Naspa, ca sa zic asa.
Si ca sa fiu on topic,va doresc mult succes cu P.C.Cu siguranta aveti nevoie.
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Maria sa GERULA,din plictiseala pesemne, se scandalizeaza pentru ca in ultimul concurs s-au schimbat sectoarele pe ultima suta de metri,din ratiuni de motoare torquedo si altele..
Pai bre tarabostes ,daca atita caz faci de asta ,ce zici ca anul trecut la un prestigios concurs de stiuca,anuntat cu premii de 100000de euro,s-au taiat din premii cam pe la jumatate,daca bine imi amintesc.Asta cum mai comentezi?
S-au ochii tai vad numai ce li se arata,in ansamblu nimic,ai?
http://www.rapitoriii.info/forum/competit ... -t776.html
Pai bre tarabostes ,daca atita caz faci de asta ,ce zici ca anul trecut la un prestigios concurs de stiuca,anuntat cu premii de 100000de euro,s-au taiat din premii cam pe la jumatate,daca bine imi amintesc.Asta cum mai comentezi?

http://www.rapitoriii.info/forum/competit ... -t776.html
.
.
Iti pierzi vremea cu mincinosul ala ?
Vezi aici cum a fost de fapt la Siriu: http://www.lrs.ro/f/viewtopic.php?f=18&t=575
Vezi aici cum a fost de fapt la Siriu: http://www.lrs.ro/f/viewtopic.php?f=18&t=575
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.