Corectrazvan m. scrie:Ce sens are sa va contrati atat pe paternitatea ideii ?! Doriti sa o inregistrati la OSIM ?
E buna, o vom adopta, nu e buna, o lasam sa se mai coaca !
PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- 
				vali stratonov
 - veteran

Razvan,
problema nu o constituie obarsia idee care poate fi buna sau rea, ci faptul ca ne trezim cu paternitati asumate gratuit ridicate la rang de boicot general al cluburilor "interesate" de a organiza concursuri pe spatele lor din interese obscure

problema nu o constituie obarsia idee care poate fi buna sau rea, ci faptul ca ne trezim cu paternitati asumate gratuit ridicate la rang de boicot general al cluburilor "interesate" de a organiza concursuri pe spatele lor din interese obscure
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
						http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- semlecangheorghe
 - veteran

- cristi.albu
 - senior

Pike Challenge - Superpescar, organizat în Deltă, pe incintele Cormoran aparţinând complexului turistic cu acelaşi nume din apropierea localităţii Uzlina şi anunţat iniţial pentru a debuta în luna mai, a fost reprogramat în două etape pentru lunile octombrie şi noiembrie. Astfel prima etapă este organizată în perioada 1 -3 octmobrie, iar cea de a doua etapă este programată pentru 5 – 7 noiembrie, regulile concursului rămânând neschimbate. Pentru înscrieri şi mai multe detalii despre trofeul Pike Challenge – Superpescar accesaţi www.superpescar.ro.

Bravo, buna si variantra restructurata.Ieea e sa se vada ca exista seriozitate si profesionalism.
Eu va felicit pt inversunarea de a organiza un concurs pe vremurile astea grele.

Eu va felicit pt inversunarea de a organiza un concurs pe vremurile astea grele.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
						WSB CLUB
Desi nu exista nicio informatie oficiala legata de banii deja virati prin aprilie-mai de cei cativa concurenti, personal pot face ceva lumina in acest subiect. Aflandu-ma printre cei care (uitand pentru un moment ca inca suntem in Romania unde totul e bine si frumos numai pana cand platesti) am achitat taxa de concurs in avans, m-am prezentat vineri la Cormoranul. Acolo am descoperit ca, intr-un total contrast cu lipsa de profesionalitate a organizatorului concursului, cei de la complex (domnul Gaina de fapt) si-au asumat integral pachetul platit in avans si am putut beneficia de TOATE serviciile incluse in pret, CHIAR IN LIPSA CONCURSULUI. O mare bila alba celor de la Cormoran si una, la fel de mare, dar neagra, celor de la Superpescar, care practic ne-au lasat in ceata si nu s-au mai ocupat de propriul concurs (de exemplu nici pana in ziua de azi nu s-au obosit macar sa actualizeze propriul site cu noile conditii ale concursului. Acolo apare inca varianta cu patru etape, prima in mai etc etc).cristi.albu scrie:Pike Challenge - Superpescar.... . Pentru înscrieri şi mai multe detalii despre trofeul Pike Challenge – Superpescar accesaţi www.superpescar.ro.