PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Mai 2010, 17:49

razvan m. scrie:Ce sens are sa va contrati atat pe paternitatea ideii ?! Doriti sa o inregistrati la OSIM ?
E buna, o vom adopta, nu e buna, o lasam sa se mai coaca ! :lol:
Corect
:lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Mai 2010, 18:42

Razvan,
problema nu o constituie obarsia idee care poate fi buna sau rea, ci faptul ca ne trezim cu paternitati asumate gratuit ridicate la rang de boicot general al cluburilor "interesate" de a organiza concursuri pe spatele lor din interese obscure
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Mai 2010, 19:31

mai aveti??!! :?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Mai 2010, 20:02

adiwolf scrie:mai aveti??!! :?
Buna intrebare.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Mai 2010, 20:52

Parca e un topic dedicat ptr. asemenea manifestari ..... ARENA .... nu ???

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Mai 2010, 23:30

Se pare ca s-a dus pe copca si topicul cu PIKE CHALLENGE-ul....totusi eu inca mai sper ca se va tine. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mai 2010, 08:15

Deocamdata asta l-am intrebat si eu pe "marele oracol dacic",sa faca niste previziuni bazate pe vestitele-i modele matematice.Ciudat ,dar a adoptat tactica strutului. Probabil ordine de sus.Asa ca suspansul ramine maxim in privinta Pike Challenge..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 08 Iun 2010, 15:55

Pike Challenge - Superpescar, organizat în Deltă, pe incintele Cormoran aparţinând complexului turistic cu acelaşi nume din apropierea localităţii Uzlina şi anunţat iniţial pentru a debuta în luna mai, a fost reprogramat în două etape pentru lunile octombrie şi noiembrie. Astfel prima etapă este organizată în perioada 1 -3 octmobrie, iar cea de a doua etapă este programată pentru 5 – 7 noiembrie, regulile concursului rămânând neschimbate. Pentru înscrieri şi mai multe detalii despre trofeul Pike Challenge – Superpescar accesaţi www.superpescar.ro.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Iun 2010, 08:09

Bravo, buna si variantra restructurata.Ieea e sa se vada ca exista seriozitate si profesionalism.
Eu va felicit pt inversunarea de a organiza un concurs pe vremurile astea grele. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Ardox
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ardox » 21 Iun 2010, 07:42

cristi.albu scrie:Pike Challenge - Superpescar.... . Pentru înscrieri şi mai multe detalii despre trofeul Pike Challenge – Superpescar accesaţi www.superpescar.ro.
Desi nu exista nicio informatie oficiala legata de banii deja virati prin aprilie-mai de cei cativa concurenti, personal pot face ceva lumina in acest subiect. Aflandu-ma printre cei care (uitand pentru un moment ca inca suntem in Romania unde totul e bine si frumos numai pana cand platesti) am achitat taxa de concurs in avans, m-am prezentat vineri la Cormoranul. Acolo am descoperit ca, intr-un total contrast cu lipsa de profesionalitate a organizatorului concursului, cei de la complex (domnul Gaina de fapt) si-au asumat integral pachetul platit in avans si am putut beneficia de TOATE serviciile incluse in pret, CHIAR IN LIPSA CONCURSULUI. O mare bila alba celor de la Cormoran si una, la fel de mare, dar neagra, celor de la Superpescar, care practic ne-au lasat in ceata si nu s-au mai ocupat de propriul concurs (de exemplu nici pana in ziua de azi nu s-au obosit macar sa actualizeze propriul site cu noile conditii ale concursului. Acolo apare inca varianta cu patru etape, prima in mai etc etc).

Scrie răspuns