PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Mai 2010, 18:30

Sorin scrie:este o posibila solutie
Solutia asta am propus-o eu cind am candidat la presedentia LRS in noiembrie...
Dar unele cluburi nici nu au dorit sa auda de acest lucru.
Oare de ce?
Oricum multe dintre intelegeri le-a facut Liga in numele organizatorilor (cupe,arbitraj,transport efecte,medic,chiar sponsorizari).
Nu cred ca ar fi fost un impediment ca Liga sa faca intelegeri cu propietarii de balti ,cu toalete ecologice ,etc....
Totul este sa se doreasca acest lucru ,in plus transparenta cred ca ar fi mai mare si "acuzatiile" mai putine.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 10:33

valistrati scrie:Solutia asta am propus-o eu cind am candidat la presedentia LRS in noiembrie...
Oare de ce?
Este pentru prima oara cu TU spui asa ceva.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Mai 2010, 12:23

si pentru mine suna ciudat, poate mi-a citit gandurile si s-a exprimat in gand dar n-am auzit noi la sedinta

dar lasa, ca era mai ocupat cu altceva, Bunicu stieee
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Mai 2010, 12:57

StefanDinu scrie:
valistrati scrie:Solutia asta am propus-o eu cind am candidat la presedentia LRS in noiembrie...
Oare de ce?
Este pentru prima oara cu TU spui asa ceva.
Dinule se stie ca TU nu prea ai fost atent la treaba asta din cauza ca-ti tot suna telefonul ...oare aveai treaba si noi te retineam???
Ca nu ai fost TU atent sau nu-ti amintesti asta e ..erai prea preocupat cu cine o sa te voteze sau nu la presedintia LRS.

@ domnul campionul '

Tu nici macar nu esti atent la ceea ce se scrie si te bagi ca musca-n lapte ....
Unde erai TU la AG-ul din noiembrie ca nu-mi amintesc?
Sau TU erai la bar cu colegul si prietenul tau de pahar Bunicu?? :oops: :oops: :oops:

Precum se stie cine se aseamana se aduna ... :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 13:02

valistrati scrie:Dinule se stie ca TU nu prea ai fost atent la treaba asta din cauza ca-ti tot suna telefonul ...oare aveai treaba si noi te retineam???
Ca nu ai fost TU atent sau nu-ti amintesti asta e ..erai prea preocupat cu cine o sa te voteze sau nu la presedintia LRS.
Se stie de catre cine? Nu prea e treaba ta cu cine vorbeam eu la telefon, care erau subuiectele dicutiilor si daca eu aveam treaba sau nu.
Iar mie nu prea imi scapa lucruri importante ... de exemplu am retinut ca principalul tau obiectiv a fost: "ducerea la indeplinire a hotararilor AG"
Cat despre acest lucru e total neimportant a cui a fost ideea ... important e ca pana acum nu ai exprimat niciodata vre-o astfel de idee.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Mai 2010, 13:13

Dinule vezi-ti de obraznicii cu colegii tai de club nu cu mine ...
Cea ce ai retinut TU e mai putin important ,dar te rog nu fa afirmatii gratuite ...
Daca nu esti in stare sa-ti aduci aminte asta e ...
Din pacate iti cam scapa multe alte lucruri ,asa ca nu arata cu degetul la altii ...uita-te mai bine la tine in oglinda ....
Dar lumea trebuie sa stie ca nu esti TU detinatorul adevarului absolut...

Iar daca va simtiti voi mai bine ca este ideea voastra ,asa sa fie ,nu am nici o problema cu asta ...fiti fericiti. :lol: :lol: :lol:
Doar sa se aplice intr-un viitor cit de apropiat.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Mai 2010, 13:18

valistrati scrie: Sau TU erai la bar cu colegul si prietenul tau de pahar Bunicu?? :oops: :oops: :oops:

Precum se stie cine se aseamana se aduna ... :lol:
recunosc ca-mi face placere sa stau la bar cu "prietenul de pahar" Bunicu, si nu numai cu el

cam asta este unul dintre placerile pentru care mergeam la concursuri sau la intalniri de acest gen.
faptul ca intalnesc prieteni si cunostiinte bune imi deschide apetitul la bautura, daca este un lucru rau, asta este .. dar nu cred ca am deranjat pe nimeni niciodata :(
Ultima oară modificat 20 Mai 2010, 13:26 de către Gyorg, modificat de 2 ori în total.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 13:23

valistrati scrie:Dinule vezi-ti de obraznicii cu colegii tai de club nu cu mine ...
Cea ce ai retinut TU e mai putin important ,dar te rog nu fa afirmatii gratuite ...
Daca nu esti in stare sa-ti aduci aminte asta e ...
Din pacate iti cam scapa multe alte lucruri ,asa ca nu arata cu degetul la altii ...uita-te mai bine la tine in oglinda ....
Dar lumea trebuie sa stie ca nu esti TU detinatorul adevarului absolut...

Iar daca va simtiti voi mai bine ca este ideea voastra ,asa sa fie ,nu am nici o problema cu asta ...fiti fericiti. :lol: :lol: :lol:
Doar sa se aplice intr-un viitor cit de apropiat.
1. nu inteleg ce te-ai inflamat atat ... te deranjeaza ca nu ai avut tu ideea? Asta e ... nu ai avut-o ... eu doar am constat ... nu ti-am reprosat. Si mai ales nu am spus niciodata ca eu detin adevarul absolut.

2. obraznicii fac copii de pe scara ... iar eu nu cred ca suntem in astfel de relatii ... asa ca te rog ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Mai 2010, 17:05

1. nu inteleg ce te-ai inflamat atat ... te deranjeaza ca nu ai avut tu ideea? Asta e ... nu ai avut-o ... eu doar am constat ... nu ti-am reprosat. Si mai ales nu am spus niciodata ca eu detin adevarul absolut.

2. obraznicii fac copii de pe scara ... iar eu nu cred ca suntem in astfel de relatii ... asa ca te rog ...

1.M-am inflameat cind vad ca sustii neadevaruri...
intradevar eu nu am venit cu dosare frumos colorate si pline de cuvinte pompoase...
mai intreaba printre cei prezenti si vorbeste te rog dupa aceea ...
nu doresc sa fac nici un merit din nimic ,dar tot dupa propunerea mea se string si banii la liga de la concurenti ....
desi este o masura nepopulara asigura un buget destul de consistent pina la urma ...
caci daca stateam doar la "darnicia " sponsorilor cred ca ne-ar fi fost mult mai greu..

2.important ar fi sa iti vezi totusi de lungimea nasului si de grosimea obrazului..
exista totusi ceva "cale" intre vista mea si a ta ...
daca ma fortam putin mai tare ..puteam sa-ti fiu tata nu unchi...
:lol: :lol: despre tonul cu care-mi vorbesti despre asta e vorba .....asa ca te rog...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Mai 2010, 17:35

Ce sens are sa va contrati atat pe paternitatea ideii ?! Doriti sa o inregistrati la OSIM ?
E buna, o vom adopta, nu e buna, o lasam sa se mai coaca ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns