PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Iul 2010, 19:16

Cred ca acuma mediteaza la schimbarea numelui.Se va numi "champion of Capua",aducatorul ploii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 28 Iul 2010, 21:34

Pentru cei interesati, iata si echipele care s-au inscris pana in momentul de fata...

1. Leonid Rusu - Cristian Buliga
2. Sorin Condratov - Narcis Vana
3. Cristian Georgescu - Mihai Caramizoiu

Efectuarea plății taxei de participare se va face în contul RO24BRDE370SV01656813700, BRD filiala Tulcea, titular cont SC Cormoran PRODIMPEX SA RO 5701612. Trebuie specificata etapa (I,II) Pike Challenge Super Pescar și numele celor doi participanți care alcătuiesc echipa.

Sa speram ca se va completa lista celor 20 de echipe necesare desfasurarii concursurilor.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2010, 22:02

20 de echipe necesare?!... pt desfasurarea concursului?! :shock:
...cu tot respectul cred ca 20 e exagerat...deci iar nu se tine?! :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 28 Iul 2010, 22:33

eu sper sa se tina ...
cand zic 20 de echipe e vorba de numarul maxim de echipe de la o etapa; probabil ca daca sunt mai putine, dar suficiente, se vor tine concursurile ...
eu mai stiu 2 echipe care vor participa, insa nu au facut platile si de aia nu apar in lista
daca vor fi si doritori din cadrul CNS cu siguranta se va tine; sa vedem insa cand se va stabili si Cupa Ligii pt ca auzeam ca e posibil in jur de 3 oct
fara niciun fel de misto, pe voi nu va intereseaza? eu zic ca e buna si o competitie de stiuca, mai ales in conditiile astea, in care trebuie numai sa te prezinti la debarcader sa te ia o salupa .. :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iul 2010, 08:31

Tot fara misto,desi asa pare dar chiar nu este,ne intereseaza,dar istoricul acestei competitii in sine, da de gindit :roll: :roll: .Schimbati putin rolurile si puneti-va in locul participantilor de anul trecut care eu platit o suma,avind in vedere niste sume puse in joc.Si cind au jucat sumele(premiile) s-au diminuat....dar taxa de participare nu....Da tot eu sint rau....intentionat...

.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 29 Iul 2010, 09:38

semlecangheorghe scrie:Schimbati putin rolurile si puneti-va in locul participantilor de anul trecut care eu platit o suma,avind in vedere niste sume puse in joc.Si cind au jucat sumele(premiile) s-au diminuat....dar taxa de participare nu....
Nu stiu exact la ce te referi si sunt aproape convins ca incurci lucrurile. PikeChallenge este la prima editie ... nu exista un an trecut; a fost o singura incercare in primavara cu 4 etape, esuata din pacate si acum s-a redus la 2
Fa-ma sa inteleg ..

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iul 2010, 10:17

Eu asa stiu ca anul trecut in toamna a avut loc o competitie de stiuca,organizata de voi,la care s-au redus premiile cu putin inainte de incepere.Poate ca era denumita altfel...dar era tot un concurs de stiuca organizat de voi...daca gresesc ,mea culpa imi cer scuze public prin prezenta.Acuma trebuie sa plec, dar voi face niste cercetari mai atente pe forumuri..Oricum aceasta competitie era anuntata cu premii de 100000 de euro,si participanti care stau la coada sa se inscrie,eu asa am citit pe un forum...

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Iul 2010, 10:34

parca tin minte ceva de genul, sa fi fost sub semnatura AVP concursul respectiv, na, pe vremea aceea oamenii de la SP erau la AVP :)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Iul 2010, 12:07

Io am zis ca as veni, doar ca timpul nu imi permite, mai ales ca e, cred, singurul concurs de stiuca de la noi...sper sa se tina ca la stiuca oricum e spectacol.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iul 2010, 16:10

Aha ,deci bine tin minte ,daca si pikeman confirma,atita ca era aceeasi Marie dar cu alta palarie....
In alta ordine de idei ,uite de ce dansa Gerula cu aita patos in fata camerei:
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... -t779.html

.

Scrie răspuns