Ma simt deosebit de flatat ca v-ati pierdut din pretiosul timp personal ,d-le Valistrati,pentru a face cerceteri la adresa insignifiantei mele persoane.Daca parerea mea la adresa unui lucru nu va convine,va sugerez sa treceti peste ea si pur si simplu sa n-o cititi.E simplu,nu.?
Cit despre firma Baracauda, am o impresie foarte proasta despre produsele acesteia,si ca si concurent ipotetic n-as concura pentru un voucher din aceste produse.
Ca nu concurez?Simplu, cei aproximativ 3000euro necesari pt o barca ,baterie ,sonar,mai exact lipsa lor, ma retine ,la propriu.Cind o sa comcurez o sa stiti,fiti sigur.
Expresiile deosebit de elegante nu va fac cinste ,ca persoana publica ,doar sinteti presedintele L.R.S.Si nici polemicile cu alte persoane din stafful L.R.S.,purtate in vazul lumii pe forumul de fata.Acestea ar fi scuzabile din partea unui no name ca si mine,sau ma rog de inteles, nu scuzabile.
Iar despre performantele mele,aveti dreptate mai am mult de invatat despre biban.
Totusi ca veni vorba de performante un loc de mijloc ,la cleaaan,un peste unde sinteti profesor ,da de gindit...Iei prima mansa si la a doua...gherla...cazut undeva la mijlocul clasamentului???

Inseamna ca prima mansa a fost noroc...Va recomand calduros o sapca Daiwa,este incredibila,pe cuvint,..a era sa uit sinteti fan al acestei firme,probabil aveti o colectie....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.