PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Aug 2010, 23:29

:shock: - 100.000 EU ....hai ma ca nu vorbim de RO BINGO. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 08:21

D-l Musatescu,si nobilul tarabostes, se cred intr-un fel de "pestera virtuala",fiecare pe sit-ul lui.Cum asa?Pai fac niste afirmatii,si apoi ascultind ecoul vidului virtual de pe sit-urile lor au impresia ca "dialogheaza"cu cineva,neavind onestitatea sa recunoasca ca vorbesc cu...vidul...
Daca erau barbati,si aveau argumente,nu doar jigniri si ridiculizari nu ma banau si acuma nu eram off topic.Si ca sa remediez intrucitva acest lucru,aduc in discutie faptul ca d-l Albu,m-a intrebat referitor la aluzia mea la "istoricul" acestei competitii ,nascuta cam moarta.Si imi amintesc ca anul trecut era o discutie pe sit-ul lor unde erau anuntate premii de 100000 de euro,precum si faptul ca,citez pe d-l Musatescu,:"avem zeci de participanti care stau la coada sa fie inscrisi"Asadar,eu chiar m-as bucura sa fie o competitie care sa aiba premii asa de consistente ,nu vouchere de rahat de la Baracuda de exemplu,si care sa se si tina si sa se dea premiile.Atunci chiar a-ti demarat un fenomen interesant.Asadar ,mult,mult succes cu PIKE CHALLENGE,d-le Musatescu,mai ramine sa convingeti un public care a auzit multe minciuni,de genul sa traiti bine,si care v-a fi convins intr-un final de fapte ,nu de vorbe...
Apoi ideea cu pescarul liber,neinregimentat fortat in ridurile L.r.s.,iata ca si altii au avut ideea asta-vezi campionatul F.N.P.S.R.-open-Minjesti,de ...aveti concurenta,deci trebuie sa fiti tari pe pozitie,altfel "pescarii liberi"vor avea de unde sa aleaga.Pe mine unul ,ca pescar de rind ,singurul lucru care m-ar opri sa-mi bag banii in Pike Challenge,ar fi faptul ca este organizat de aceeasi echipa care a organizat "cirligul de aur",pe parcursul atitor ani,cu rezultate atit de .....previzibile,si zau daca nu in contextul asta competitia lui nea Fane nu PARE,din ce in ce mai atragatoare..,asadar mult succes d-le Smotocescu...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Aug 2010, 10:21

"Asadar,eu chiar m-as bucura sa fie o competitie care sa aiba premii asa de consistente ,nu vouchere de rahat de la Baracuda de exemplu,si care sa se si tina si sa se dea premiile."

Domnule coleg 'cele afirmate mai sus sunt afirmatii de prost gust ca sa nu zic de kkat

Nu imi aduc aminte sa va fi gasit pe vre-o lista cu concurenti intr-un concurs sponsorizat de firma Baracuda .... :oops: ca sa puteti face afirmatia gratuita pe care ati facut-o.

Am citit undeva ca fi participat la o "miuta de biban" pa lacul Tauti prin 2009 si aia fara sponsor ...in rest nu cred ca a auzit nimeni de dumneavoastra din postura de competitor.

Daca aveti vre-un razboi cu cineva anume e treaba dumneavoastra , dar sa faceti referiri negative la numele oricarui sponsor care ajuta la promovarea fenomenului competitional din Ro. e deja prea mult.

V-asi recomanda sa fiti putin mai retinut in afirmatii macar pina cind veti putea vedea cu ochii dumneavoastra ce premii dau sponsorii si de ce valori.

A sta pe gard si de-a mesteca kkat e simplu ...sa pui mina si sa faci ceva pt pescuit e cu totul alta. :oops:

P.S. M-am imformat pe situl WSB si intradevar in 2009 ati prins 17 bibani in 5 ore :lol: ,iar in 2010 ,53 bibani tot in 5 ore. :lol:

Super concurent ,felicitari ...v-ati depasit recordul din 2009 de 3 ori.. :lol: :lol: :lol: :lol: singurul lucru pe care nu l-am putut retine ce vaucher ati primit si de la cine pt. aceasta magnifica prestatie? :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 10:38

Ma simt deosebit de flatat ca v-ati pierdut din pretiosul timp personal ,d-le Valistrati,pentru a face cerceteri la adresa insignifiantei mele persoane.Daca parerea mea la adresa unui lucru nu va convine,va sugerez sa treceti peste ea si pur si simplu sa n-o cititi.E simplu,nu.?
Cit despre firma Baracauda, am o impresie foarte proasta despre produsele acesteia,si ca si concurent ipotetic n-as concura pentru un voucher din aceste produse.
Ca nu concurez?Simplu, cei aproximativ 3000euro necesari pt o barca ,baterie ,sonar,mai exact lipsa lor, ma retine ,la propriu.Cind o sa comcurez o sa stiti,fiti sigur.
Expresiile deosebit de elegante nu va fac cinste ,ca persoana publica ,doar sinteti presedintele L.R.S.Si nici polemicile cu alte persoane din stafful L.R.S.,purtate in vazul lumii pe forumul de fata.Acestea ar fi scuzabile din partea unui no name ca si mine,sau ma rog de inteles, nu scuzabile.
Iar despre performantele mele,aveti dreptate mai am mult de invatat despre biban.
Totusi ca veni vorba de performante un loc de mijloc ,la cleaaan,un peste unde sinteti profesor ,da de gindit...Iei prima mansa si la a doua...gherla...cazut undeva la mijlocul clasamentului??? :lol: :lol: Inseamna ca prima mansa a fost noroc...Va recomand calduros o sapca Daiwa,este incredibila,pe cuvint,..a era sa uit sinteti fan al acestei firme,probabil aveti o colectie....

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 10:41

Sa fim realisti nici o firma nu sponsorizeaza ceva,de dragul competitiei,de fapt isi promoveaza imaginea,si nu vad ce a facut Baracuda pentru acest turneu...

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Aug 2010, 11:03

Totusi ca veni vorba de performante un loc de mijloc ,la cleaaan,un peste unde sinteti profesor ,da de gindit...Iei prima mansa si la a doua...gherla...cazut undeva la mijlocul clasamentului??? Laughing Laughing Inseamna ca prima mansa a fost noroc...Va recomand calduros o sapca Daiwa,este incredibila,pe cuvint,..a era sa uit sinteti fan al acestei firme,probabil aveti o colectie....
............................................................................................................

In primul rind iar dezimformezi lumea asa cu ti-e stilul....in mansa a 2-a nu am dat gherla ci am punctat cu 1 singur clean de 21 cm ,ca marea majoritate a concurentilor...doar acei cm putini au facut diferenta intre podium si locul ocupat ....

Dar tu nu ai cum sa vezi asta din cauza sepcii Daiwa prea tare trasa pe ochi .

Si apropo nu sapca Daiwa te face pescar asa cum crezi tu ...eventual pe tine

Se vede de la o posta ca esti rau intentionat si incerci sa arunci cu kkat in toti cei ce mai doresc sa faca ceva pt. pescuitul sportiv din tara asta,indiferent ca-s sponsori ,oameni din media sau chiar din LRS.

In ceea ce priveste contributia firmei Baracuda in Turneu ,o stim noi cei care participam si stim sa apreciem efortul fiecarui sponsor nu chibitii cu impresii de autostiutor ca tine .

Atia stii atita faci .... :lol: :lol: :lol: nu mai am nici o pretentie de la domnia ta in ceea ce priveste organizarea vreunui eveniment pescaresc. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 11:21

:lol: :lol: MRpresident nu te enerva,ca poti patii ceva pe caldurile astea...poate ca am gresit ,zicind asa la repezeala,da un loc la mijlocul clasamentului,da-o-ncolo...pentru un profesor ca domnia ta,...sau poate n-ai fost in forma...ce sa zic..oricum la mai mare.
Cit despre rea intentie,nu stiu care,...presedintele L.r.s. i-a la misto un amarit de posibil participant in fenomen cind acesta recunoaste ca este incepator in stilul respectiv..Ce-ar fi d-le sa te masori cu Spiac,care cu tot cu criza de fiere in care era ,ti-a doborit recordul de biban,la un amical..A da ,d-lui este in lotul national..nu degeaba pesemne.

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Aug 2010, 11:58

plictis mare constat, o fi de la canicula :lol: :lol: :lol:

gigi, barcile baracuda is chiar ok, si mai au niste giugele si niste carlige (hayabusa) de jig destul de moca si f bune :wink: nu e bun totu, dar e cate ceva pe acolo, si asa mai light si motoarele is eftine, pacat ca manca bateria :lol:

P.S. si ceva batz Baracuda Bass ii mijto, daca ii schimbi inelele, si f accesibil la pret, pentru incepatori de ex e chiar prea mijto, daca puneam io mana la inceputuri pe unu d'asta, acu eram campeone :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 12:22

Pikeman io te cred pe cuvint.Da cu ce crezi ca m-ar incalzi pe mine o barca sau motor Baracuda,daca particip,si, deci,am barca si motor.Ce sa fac eu cu chestiile care nu le trec lor?Sa pun o barca in rama?Si linga ea motorul?A daca mi le-ar da cind am nevoie ,adica in lipsa, da,ar fi bune,altminteri...Cit despre lansetele baracuda bass,nu ma provoca :lol: ,las d-lui Valistrati placerea sa ne prezinte un rewiew despre aceasta scula,asta presupunind ca accepta sa-si spurce miinile cu altceva inafara de Daiwa...

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Aug 2010, 12:43

Topicul asta s-a nascut fara noroc! Asa-i (uneori) in viata... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns