PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 13 Aug 2010, 12:44

Am castigat si eu un baracuda bass la un concurs acum vreo 3 ani si sa sti ca sunt chear foarte multumit de el si ma inpac cu el mai bine decat cu multe lansete mai scumpe si de 5-6 ori. Intradevar nu o comercializa baracuda scule profesionale dar pentru muritorii de rand asa ca mine sunt ok, chear daca am si scule si mai adevate.
Eu zic ca nu conteaza unde te afli in clasament si cu ce scule pescuiesti , satisfactia maxima consta cred eu (nu am castigat decat un matineu :oops: ) in a sta pe cea mai de sus treapta a podiumului si nu in premile care se dau.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Aug 2010, 12:51

Ce-ar fi d-le sa te masori cu Spiac,care cu tot cu criza de fiere in care era ,ti-a doborit recordul de biban,la un amical..A da ,d-lui este in lotul national..nu degeaba pesemne.

...............................................................................................................

Din nou aduni mere cu pere ...asa-i cind nu ai argumente.
Hai sa-ti explic poate intelegi.

Colegu' cel spiritual :lol: ,iti aduc aminte sau de fapt poate chiar nu ai habar ,dar recordul meu e omologat intruna din etapele LRS fata de 46 de concurenti:lol: :lol: :lol: nu pe la susanele cu amicii sau pe balti cu 1-2 locuri de pescuit...asta nu inseamna de fel ca Adi nu e un pescar iscusit...din contra.

Si iti mai spun ceva ca nu se compara mansa de 5 ore cu cea de 3,5 ore ...asta asa pt cultutra ta generala ....pesti puteau fi prinsi in prima treime de timp sau in ultima treime , no sa stim niciodata ,deci irelevant.....

Ceea ce tu incerci sa faci e ca si cum ai compara recordul la 100m plat cu maratonul ...spunind ca cel de la maraton a alergat mai mult.. :lol: :lol: :lol:

Inca odata demonsterezi ce priceput esti in treburi competitionale ..... :lol: :lol: :lol:

In alta ordine de idei daca chiar te tine hai frate sa ne vedem si sa pescuim in regim de concurs orice specie vrei clean ,biban sau salau....
timp de 3-5 sau 10 ore .

Te tine ??? :lol:

Apoi vedem cine si cui poate sa-i dea ceva lectii.

Aduc cu mine si un premiu de la Daiwa sau Baracuda pe care il preferi in caz ca prinzi ceva peste ....mai sti. :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 13:29

Bucuros ,accept.Ce-ar fi sa vii pe Taut peste o saptamina,merge bibanul de rupe ,plus ca este si clean mare.De premii n-am nevoie....premiul sa fie o lada de bere pe care invingator si invins,o vor dovedii impreuna..Problema este ca daca vei iesi cistigator,si ai toate sansele,va fi un record obtinut pe "balti"de 1-2 locuri ,care comparativ cu super locatiile voastre sint net inferioare...poate din motivul asta recordul lui Spiac nu-i tocmai de trecut cu vederea...dar na iar ma ia gura pe dinainte.Da adu-mi si mie domnu president,aminte, cind am facut parada ,sau am pretins ca am ditamai cunostinte competitionale??Tocmai ca ma bucur daca am de la cine invata..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Aug 2010, 13:45

semlecangheorghe scrie:Bucuros ,accept.Ce-ar fi sa vii pe Taut peste o saptamina,merge bibanul de rupe ,plus ca este si clean mare.De premii n-am nevoie....premiul sa fie o lada de bere pe care invingator si invins,o vor dovedii impreuna..Problema este ca daca vei iesi cistigator,si ai toate sansele,va fi un record obtinut pe "balti"de 1-2 locuri ,care comparativ cu super locatiile voastre sint net inferioare...poate din motivul asta recordul lui Spiac nu-i tocmai de trecut cu vederea...dar na iar ma ia gura pe dinainte.Da adu-mi si mie domnu president,aminte, cind am facut parada ,sau am pretins ca am ditamai cunostinte competitionale??Tocmai ca ma bucur daca am de la cine invata..
1. Din pacate in cursul saptaminii viitoare avem etapa de BIBAN la minjesti. :wink: deci nu pot.

2. Nu era vorba ca faci neaparat parada de cunostiinte dar prea crezi ca totul e simplu cind organizezi competitii...

Arunci cam usor cu vorbele atit la adresa organizatorilor cit si a sponsorilor,ceea ce nu e fair-play atita timp cit nu ai incercat macar sa organizezi un eveniment.
Sa pui cap la cap "interesele" competitorilor cu cele ale sponsorilor si chiar ale mas-mediei,iti spun sigur e complicat.

3. In ce priveste interpretarea rezultatelor in urma unui concurs e putin diferita fata de citirea seaca a rezultatului final.

Dar cum pescuitul nu e tir cu arcul ..... :lol: :lol: asa ca insistam :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 15:09

1.Fir intins la Minjesti,sincer..
2.Nu arunc cu noroi la adresa organizatorilor.Din cite stiu eu,am fost unicul care le-am spus-o verde-n fata,alora de va cintau prohodul L.r.s.,si turneului,ba chiar am scris un articol care indemna la participare,daca vrei sa fii corect,accepti asta.N-am zis nimic rau niciodata la adresa organizatorilor,ba din contra "am aruncatcu vorbele",cind unii va criticau pt pulpele stricate,ca a-ti schimbat sectoarele,ca trebuie nu stiu cit carata barca in spate...Deci afirmatia asta este falsa ,induce in eroare.
Am si eu o parere,ca este mai buna o suma de bani decit un voucher,pt ca concurentul care bate 900de km pina la o locatie,i-ar prinde bine niste bani in cazul in care cistiga.Desigur este parerea unui neinitiat....probabil ca in culise stau lucruruile altfel...
3. Nu cred ca este simplu sa organizezi o competitie,tot respectul pentru cine o face.Daca as fi crezut altfel,n-as fi intrat in polemici cu unii care va "sustin"atit demult.
4.Astept cu nerabdare sa ai vreo doua zile libere sa ne intilnim la o bibaniada...anunta-ma cind vrei.
Iti doresc fir intins..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Aug 2010, 15:45

Multumesc pt. urari...imi prind bine :wink:

Cit priveste treaba cu premiile in bani e putin mai complicat ...

Inca e greu de convins firmele sa scoata cash ca sa premieze concurenti ,din motive diverse ,e vorba de impunerea la sursa ,declaratie la fisc ..etc.

Multi dintre competitori ar prefera cu siguranta plata cash a premiului chiar cu plata impozitului de 16 %decit orice vaucher oferit de sponsor ,dar se pare ca nu a venit timpul pt. premii in bani.

Am citit ceea ce ai scris in apararea LRS ,lucru de apreciat dar sa scri ca sponsorii dau vauchere de "kakao "e putin cam mult...

Ultimul exeplu de premiu consistent (zic eu) a fost la Siriu cind primele 2 locuri au primit pe linga alte premii si cite o Daiwa Luvias 1003 :wink: care au un pret de cost de min. 250 euro .....o fi mult o fi putin ..??

Iar etapa de la Minjesti e sponsorizata integral de firma Baracuda cu nu mai putin de 5000 lei in vauchere ...lucru deloc de neglijat in opinia mea.

Personal apreciez orice implicare a orcarui sponsor indiferent de cuantumul premiilor ce le ofera si nu pot decit sa la MULTUMESC ca ne sprijina demersurile ca spinningul sa poate sa mearga mai departe :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 15:52

Na, mai greseste omul, personal apreciez alt gen de produse decit cele oferite de Baracuda,trebuia sa ma exprim asa,stii cum este,, fiecare sintem subiectivi,fiecare cu piticii lui :lol: Si cum ziceai ,trebuie sa privim ca pozitiv, orice firma dispusa sponsorizeze intr-un fel sau altul....sper ca am dres-o... :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Aug 2010, 17:15

Si eu sper sa reveniti la subiectul initial al topicului si sa nu va mai balacariti...aici nu e arena, sa fie clar!....ca va luati BAN una doua! :oops:

...deci important e ca se tine, acu' om vedea daca pike o nu pike concursu'.

....si ce record ziceti voi ca are Spiac de trei sute si ceva de bibani?!...pai io stiu 2 pescari din Arad care prind regulat pe Tautz 1000 de bibani la partida. :lol: :lol: :lol: ...Gigi poate sa confirme! :wink: :shock:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Aug 2010, 17:24

..si ce record ziceti voi ca are Spiac de trei sute si ceva de bibani?!...pai io stiu 2 pescari din Arad care prind regulat pe Tautz 1000 de bibani la partida. Laughing Laughing Laughing ...Gigi poate sa confirme! Wink
....................................................................................................

Da si partida tine cite o saptamina :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Aug 2010, 20:17

Nu raspund la provocari ,sint offtopic :lol:

.

Scrie răspuns