PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Iul 2010, 15:16

Gheorghe, tu ai infiintat a 1000-a agentie din guvernul Boc, ANCLLCCG - Agentia Nationala pentru Controlul Legalitatii Legitimitatii Corectitudinii si Coerentei lui Gerula? Daca il placi asa de mult pe om de ce il inviti la o cesca de ceva, poate se unesc destinele? :twisted: Macar va cunoasteti in persoana sau aveti o cearta domestico-salbatica virtuala? Curiozitate...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Iul 2010, 18:07

Asta cam asa e, Gheorghe, cred ca ai dezvoltat un fetis pt. acest individ.
Sa nu-mi pomenesti de dreptul la replica pentru ca trimiterile astea pe singurul forum liber de pe terra, ala fara admini, fara comert si fara useri :lol: , sunt cam nustiucum, intelegi?
Scuze de offtopic.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Iul 2010, 18:39

Da si io-mi cer scuze de offtopic numa ca mi se parea ca Gheorghe o da tot inainte numa cu Gerula, nu ne mai zice ce prinde, pe unde da, parca si poze o pus mai putine. Se tot ia de nestematu' care nici nu are dreptul la replica aici. Let him be... Oricum, sa intri in polemica sau in arena cu Gerula e cam inevitabil. E ca si cum ai avea cont pe rapitori de cel putin doi ani, ai avea peste 500 de mesaje si nu s-ar fi luat Dumitru nici macar odata de tine fara motiv. E imposibil chiar si teoretic. Asa ca nu stiu de ce insista. Adica mie imi place sa vad lucruri constructive. Daca tot il injura si-l ponegreste pe dacul liber... ce? Fiecare are propria istorie si propria parere despre Gerula si nu cred ca Gheorghe ne-o poate intari sau slabi. Doar ca dupa al o sutalea atac treaba devine un fel de barza, varza, viezure, manz... Ma scuzati. Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Iul 2010, 20:52

Dragilor,nu am alta posibilitate de comunicare cu Gerula,decit pe forumul asta,indirect,binenteles.Ma amuza la nebunie incapatinarea omului,imaginati-va,ce rezultate ar avea indreptata intr-o directie potrivita,nu..? :lol: Daca nu ma bana ,la el pe forum ,pentru o acuzatie falsa,poate mai aveam o replica, doua,si ma potoleam,dar asa m-a atitat ,recunosc ,de aici impresia voastra de fetisism si atit o sa-l sicii ,pina ma primeste inapoi la el pe forum. :lol: :lol: Pesti nu mai pun ,ca stiu io de ce....
Eu am ce am cu Gerula,imi pare rau daca pe altii ii deranjeaza asta,si nu l-am injurat pe salbatecul tarabostes,ba chiar i-am propus sa ne intilnim la Argova ,la open,dar nu asa cum vrea el...trebuie sa fiu si io echipat cu o vesta antiglont.. :lol: Da el nu vrea ,... :cry: ,el si domnu Frunza n-au setarile facute pentru a se cobori la nivelul oamenilor de rind ca si mine..asta e.
Hai noroc si fir intins..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 31 Iul 2010, 19:43

Nu prea inteleg eu ce are asta cu subiectul topicului, dar in fine ...

4. Zegrea Radu - Zegrea Adrian

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 03 Aug 2010, 15:58

1. Leonid Rusu - Cristian Buliga
2. Sorin Condratov - Narcis Vana
3. Cristian Georgescu - Mihai Caramizoiu
4. Zegrea Radu - Zegrea Adrian
5. Florin Anastasiu - Lucian Petrescu
6. Romulus Ches - Coechipier
7. Neagu - Hirtop

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 03 Aug 2010, 16:35

Hop si noi, eu impreuna cu Sergione :roll: . Abia asteptam sa cunoastem adevaratii pescari de rapitori. Toate cele bune si ... sa ne vedem sanatosi
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 03 Aug 2010, 17:09

8. Gabriel Dobre - Sergiu Tasinschi

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Aug 2010, 23:17

Super tare, inseamna ca de data asta chiar se va tine.
...de fapt am vazut si pe forumul lui single-homalau . "Daca ala zice, asa e!"..."intotdeana ce a zis asa a fost"....de fapt sincer, asta ma si ingrijoreaza! :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Aug 2010, 23:25

Apropo, am auzit zilele trecute de la cineva ca Macalin (parca asa il alinta deunazi prietenul sau Gerula, nu ?) ar fi scris pe forumul Superpescar, forum pe care eu nu il citesc, ca eu si Semlecan ne-am dori ca Pike Challenge sa nu se tina. :roll:

Va anunta aici, ca sa nu fie dubii, ca mi se rupe ceva daca se tine sau nu. Pur si simplu nu ma intereseaza acest concurs, fie el chiar si cu premii de 100.000 de Euro, onorate sau nu.

Fir intins si cale batuta !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns