PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gheorghe, tu ai infiintat a 1000-a agentie din guvernul Boc, ANCLLCCG - Agentia Nationala pentru Controlul Legalitatii Legitimitatii Corectitudinii si Coerentei lui Gerula? Daca il placi asa de mult pe om de ce il inviti la o cesca de ceva, poate se unesc destinele?
Macar va cunoasteti in persoana sau aveti o cearta domestico-salbatica virtuala? Curiozitate...

Asta cam asa e, Gheorghe, cred ca ai dezvoltat un fetis pt. acest individ.
Sa nu-mi pomenesti de dreptul la replica pentru ca trimiterile astea pe singurul forum liber de pe terra, ala fara admini, fara comert si fara useri
, sunt cam nustiucum, intelegi?
Scuze de offtopic.
Sa nu-mi pomenesti de dreptul la replica pentru ca trimiterile astea pe singurul forum liber de pe terra, ala fara admini, fara comert si fara useri

Scuze de offtopic.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Da si io-mi cer scuze de offtopic numa ca mi se parea ca Gheorghe o da tot inainte numa cu Gerula, nu ne mai zice ce prinde, pe unde da, parca si poze o pus mai putine. Se tot ia de nestematu' care nici nu are dreptul la replica aici. Let him be... Oricum, sa intri in polemica sau in arena cu Gerula e cam inevitabil. E ca si cum ai avea cont pe rapitori de cel putin doi ani, ai avea peste 500 de mesaje si nu s-ar fi luat Dumitru nici macar odata de tine fara motiv. E imposibil chiar si teoretic. Asa ca nu stiu de ce insista. Adica mie imi place sa vad lucruri constructive. Daca tot il injura si-l ponegreste pe dacul liber... ce? Fiecare are propria istorie si propria parere despre Gerula si nu cred ca Gheorghe ne-o poate intari sau slabi. Doar ca dupa al o sutalea atac treaba devine un fel de barza, varza, viezure, manz... Ma scuzati. Fir intins!
- semlecangheorghe
- veteran
Dragilor,nu am alta posibilitate de comunicare cu Gerula,decit pe forumul asta,indirect,binenteles.Ma amuza la nebunie incapatinarea omului,imaginati-va,ce rezultate ar avea indreptata intr-o directie potrivita,nu..?
Daca nu ma bana ,la el pe forum ,pentru o acuzatie falsa,poate mai aveam o replica, doua,si ma potoleam,dar asa m-a atitat ,recunosc ,de aici impresia voastra de fetisism si atit o sa-l sicii ,pina ma primeste inapoi la el pe forum.
Pesti nu mai pun ,ca stiu io de ce....
Eu am ce am cu Gerula,imi pare rau daca pe altii ii deranjeaza asta,si nu l-am injurat pe salbatecul tarabostes,ba chiar i-am propus sa ne intilnim la Argova ,la open,dar nu asa cum vrea el...trebuie sa fiu si io echipat cu o vesta antiglont..
Da el nu vrea ,...
,el si domnu Frunza n-au setarile facute pentru a se cobori la nivelul oamenilor de rind ca si mine..asta e.
Hai noroc si fir intins..

Eu am ce am cu Gerula,imi pare rau daca pe altii ii deranjeaza asta,si nu l-am injurat pe salbatecul tarabostes,ba chiar i-am propus sa ne intilnim la Argova ,la open,dar nu asa cum vrea el...trebuie sa fiu si io echipat cu o vesta antiglont..

Hai noroc si fir intins..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- cristi.albu
- senior
- cristi.albu
- senior
- cristi.albu
- senior
Super tare, inseamna ca de data asta chiar se va tine.
...de fapt am vazut si pe forumul lui single-homalau . "Daca ala zice, asa e!"..."intotdeana ce a zis asa a fost"....de fapt sincer, asta ma si ingrijoreaza!
...de fapt am vazut si pe forumul lui single-homalau . "Daca ala zice, asa e!"..."intotdeana ce a zis asa a fost"....de fapt sincer, asta ma si ingrijoreaza!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Apropo, am auzit zilele trecute de la cineva ca Macalin (parca asa il alinta deunazi prietenul sau Gerula, nu ?) ar fi scris pe forumul Superpescar, forum pe care eu nu il citesc, ca eu si Semlecan ne-am dori ca Pike Challenge sa nu se tina.
Va anunta aici, ca sa nu fie dubii, ca mi se rupe ceva daca se tine sau nu. Pur si simplu nu ma intereseaza acest concurs, fie el chiar si cu premii de 100.000 de Euro, onorate sau nu.
Fir intins si cale batuta !

Va anunta aici, ca sa nu fie dubii, ca mi se rupe ceva daca se tine sau nu. Pur si simplu nu ma intereseaza acest concurs, fie el chiar si cu premii de 100.000 de Euro, onorate sau nu.
Fir intins si cale batuta !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.