@ Razvan M: Razvane, mai stiu si eu persoane care luau revistele numai sa le aiva in colectie... ce ironie
@ Watermocassin: manzule, te mananca spinarea?
@ Nemernic: Aici sunt chestii care trebuie impartite indiferent daca il doare pe careva capul cu adevarat sau nu, dar daca trebe' zis trebe' zis
@ Gheorghe S: Gheorghe, ai mers acolo si nu stiai ca nu se tine concursul, sau stiai ca nu se tine si te-ai dus da asteptai scuze personale de la cineva, ca n-am inteles. Io zic sa vezi pagina superpescar pe care probabil ca o eviti dinainte de Pike Challange, ca sa vezi ca e actualizata de cel putin o luna la varianta cu doua etape.
@ Conducerea LRS: Pe cand se scoate la licitatie numele TURNEULUI NATIONAL DE PESCUIT LA RAPITORI CU NALUCI ARTIFICIALE - ma gandesc sa particip la licitatie; precizari: imi plac mostenirile numai cand sunt de bine si sunt vizat (normal)

@ Toti: Daca dacul liber ar vorbi numai prostii cred ca nu l-ar baga nimeni in seama, nu stiu de ce va atacati si simtiti nevoia sa-l amintiti pe-aici la fiecare propozitie si sa puneti lucrurile la punct daca vorbeste numai aberatii. Asta cu ultimul cuvant e devianta cand ai de-a face cu un fixist... ma rog. Alte siteuri nu se citesc, vad ca a lui Gerula se citeste, pana la urma buna sau rea, conteaza ca ai reclama. Sunt contoare de trafic, se iau bani si pe publicitate si reclame, voi puneti lucrurile la punct acolo sa fie bine. Cred ca multi de-aici s-ar fi dus la Pike Challange daca ar fi fost altul cursul istoriei si n-ar fi apucat sa manance usturoi ca acum le misroase gura. Sa mearga la etapa extraordinara de pastrav si clean DE LAC unde se prind 2 pesti pe weekend. Ce sa mai zic...
Inafara de asta sper sa gresesc in toate privintele de mai sus dar tare mi-e teama ca e cam asa. Nu mi-e cu adevarat teama, zic si io asa...