PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Pescarul degetel" a venit si fara sa fie adus de manuta de Gerula. La cererea dumneavoastra domnule Smelecan. Dupa cum vedeti, a meritat efortul. Asa ca va astept in continuare alaturi de "elita" redactiei Super Pescar pentru a comunica fara oprelisti cand aveti treaba prin Bucuresti. Asa cum spuneati chiar dumneavoastra, sa lamurim odata pentru totdeauna problema cu "clonele". Va repet, daca nu veniti, problema este rezolvata de la sine.semlecangheorghe scrie:Gerula,s-ar putea sa am niste treaba in capitala.Daca esti barbat, da un nnr de telefon pe privat,ca sa ai ocazia sa faci cunostinta cu clona de mine,si atunci sa-ti vad dovezile.Poti sa vii de minuta si cu "pescarul degetel",daca considera ca merita efortul,si atunci o lamurim odata pt totdeauna cu "clonele".Scuze de off topic dar nu am cum sa comunic cu "elita"din Superpescar ,altfel.Scuze inca odata. :lol:
Cu acelasi respect,
Malin Musatescu
Nu e suficient cu cei trei - mai trebuie sa fie si Adelin in fotografieTavi scrie:Eu vreau o poza cu Gheorghe, Malin si Gerula tinandu-se prieteneste dupa umeri. Ca eu cred ca de fapt sunt una si aceeasi persoana.
Am facut o simpla deductie logica pe care, evident, numai eu o pot intelege

S'altare și bunăstare !
Parerea mea este ca, in loc sa va "spargeti capul" virtual
... mai bine v-ati sparge tablele/ voblerele la concurs..... Si poate asa aveti ocazia sa va aratati si "fata" si ... poate, daca sunteti si oameni, sa beti s-o bere'mpreuna.... cine stie ?! poate iese cu o strangere de mana pana la urma.... si de ce nu ?! poate ca IMPREUNA faceti ceva, intr-un final, ptr spinningul de la noi din tara
Toate cele bune, va doreste un ... nemernic

Toate cele bune, va doreste un ... nemernic

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
taicanoe, eu m-am abtinut cu greu sa zic ca in fotografie trebuie sa fie, pe langa Adelin, si Fario, Serbanel, Vijelie, Miky, Buldo, etc
Dar acum daca tot ai adus vorba...
Dar acum daca tot ai adus vorba...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Ce o fi cu aluzia aia la ucrainieni?
"Smelecan'.....Hmmm,rezonante venite din slavona?
Drace,mai bine v-ati apuca sa scrieti scenarii ca aveti o imaginatie debordanta..auzi ,garda pretoriana,....
O sa ne intilnim,fiti siguri,dar nu asa cum vreti voi, ci exact asa cum voi vrea eu.
Scopul intilnirii era sa-l conving pe ala de face pe el in natura (si se mai si pozeaza)ca nu sint clona.Putea fi asistat,de oricine,chiar si de "pescarul digital"....aaaa scuze,data trecuta cind am scris ,din cauza"degetelor alea cit cirnatul" de" om care isi cistiga existenta cu tesla si mistria",a iesit "degetel"Imi cer scuze pentru scapare.Iar invitatia la redactie, sa nu va fie cu suparare,va ramine neonorata atita timp cit nu are un scop clar exprimat.Ori ,cum din partea mea ,nu simt nici cel mai mic indemn sa pasesc pe acolo,mai ramine sa ma motivati voi,altfel,ramine sa ne inilnim(cu tarabostes) cind voi vrea eu.
Si d-le Malin ,nu mai dati verdicte de genul ca" daca nu vii demonstrezi ce era de demonstrat",ca momeli de genu asta sint penibil de cusute cu ata alba.
Nemernic esti un simpatic ,bine intentionat.Fir intins la concurs .Mie imi lipsesc numai vreo 3000si ceva de euro pentru un echipament adecvat,asadar nu pot sa particip.Plus ca stiuca nu prea intra pe lista pestilor vizati de mine.Sa nu imi spui,ca poti si cu echipament mai modest ,pt ca la ultimul amical la care am participat,am luat primul loc,de la coada ,desigur,si ,neavind motor si sonar am vislit mai mult de jumatate de concurs.Pina am dat de bibani mai ramasese o ora si ceva ..Asta e.

O sa ne intilnim,fiti siguri,dar nu asa cum vreti voi, ci exact asa cum voi vrea eu.
Scopul intilnirii era sa-l conving pe ala de face pe el in natura (si se mai si pozeaza)ca nu sint clona.Putea fi asistat,de oricine,chiar si de "pescarul digital"....aaaa scuze,data trecuta cind am scris ,din cauza"degetelor alea cit cirnatul" de" om care isi cistiga existenta cu tesla si mistria",a iesit "degetel"Imi cer scuze pentru scapare.Iar invitatia la redactie, sa nu va fie cu suparare,va ramine neonorata atita timp cit nu are un scop clar exprimat.Ori ,cum din partea mea ,nu simt nici cel mai mic indemn sa pasesc pe acolo,mai ramine sa ma motivati voi,altfel,ramine sa ne inilnim(cu tarabostes) cind voi vrea eu.
Si d-le Malin ,nu mai dati verdicte de genul ca" daca nu vii demonstrezi ce era de demonstrat",ca momeli de genu asta sint penibil de cusute cu ata alba.
Nemernic esti un simpatic ,bine intentionat.Fir intins la concurs .Mie imi lipsesc numai vreo 3000si ceva de euro pentru un echipament adecvat,asadar nu pot sa particip.Plus ca stiuca nu prea intra pe lista pestilor vizati de mine.Sa nu imi spui,ca poti si cu echipament mai modest ,pt ca la ultimul amical la care am participat,am luat primul loc,de la coada ,desigur,si ,neavind motor si sonar am vislit mai mult de jumatate de concurs.Pina am dat de bibani mai ramasese o ora si ceva ..Asta e.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Motorul chiar e "deranjant" ptr stiuca .... avand in vedere ca apele sunt mici .... iar cu sonarul .... nu ai nevoie, pe stiuca o "vezi" mai altfel decat pe d-ul salau (praguri, structuri...etc). Despre echipament ?! Eu am sa ma duc cu cel de salau, ia sa vedem... stiuca-mi vede batu' din apa ?semlecangheorghe scrie: ....neavind motor si sonar am vislit mai mult de jumatate de concurs.....

p.s.: o sa am si bete ptr stiuca, dar de nemernic ce sunt, prima lanseta folosita o sa fie cea destinata salaului

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
pai si atunci de ce iti irosesti timpul? Te crezi mai tare ca bomba atomica?semlecangheorghe scrie:Gerula ,cred ca nici boba atomica n-o sa te aduca la relitate.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13