PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cam asa ceva .... au mai fost cateva nepunctabile .. gen "pixuri"razvan m. scrie:Doar 7 stiuci in 2 zile la 26 de concurenti ?
p.s.: ...... si sa nu mai vorbesc si de ... PREMII .. ahahahahahahahahahahahhaha ... adica mare pierdere ptr restu' .. nu a fost

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- cristi.albu
- senior
- cristi.albu
- senior
Ok, in cazul in care vin si la a 2-a etapa ? Imi da cinevga punctele din buzunar ?cristi.albu scrie:Scuza-ma Gabi, din pacate asta e clasamentul pe care il am. Nu am fost la concurs, din cauze obiective si nu am altul.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran
"nemernicia ta " daca o sa prinzi la fel de muuuulta stiuca si la a doua etapa....iti recomand o iesire la Dunare....chiar si la stiuca.....Nemernic scrie:Ok, in cazul in care vin si la a 2-a etapa ? Imi da cinevga punctele din buzunar ?cristi.albu scrie:Scuza-ma Gabi, din pacate asta e clasamentul pe care il am. Nu am fost la concurs, din cauze obiective si nu am altul.

- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Eee,si acuma dupa ce am citit niste reactii pe Superpescar,nu pot sa zic ca ii pare rau ca scepticismul meu exprimat pe icic pe colo a fost confirmat.Chiar imi pare rau
.Dupa cum vedeti sint oameni care invata din propriile greseli si sint oameni care invata din greselile altora...
Sa desfiintezi doi participanti,ca si cum n-ar fi participat,eu zic ca eclipseaza toate
GALETILE DIN LUME

Sa desfiintezi doi participanti,ca si cum n-ar fi participat,eu zic ca eclipseaza toate

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.