PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Nemernic,dupa cum vezi nu ma prea pricep la stiuca.Dar in privinta lansetelor poate ca ai nevoie si de una care lanseaza naluci de dimensiuni mari ,nu,care poate nu le poti lansa cu echipamentul de salau.
Tavi,daca erai mai atent ,observai ca aceea era concluzia mea ,DUPA, atita de amar de munca de lamurire.Asadar,de unde rezulta ca ma cred mai tare decit bomba atomica?Ca io nu i-am mai adresat o virgula lu domnu ziarist...DUPA acea concluzie.Si totusi mai exista o cale....
Tavi,daca erai mai atent ,observai ca aceea era concluzia mea ,DUPA, atita de amar de munca de lamurire.Asadar,de unde rezulta ca ma cred mai tare decit bomba atomica?Ca io nu i-am mai adresat o virgula lu domnu ziarist...DUPA acea concluzie.Si totusi mai exista o cale....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
DA, sa-l dai dreqsemlecangheorghe scrie:?Ca io nu i-am mai adresat o virgula lu domnu ziarist...DUPA acea concluzie.Si totusi mai exista o cale....

a incercat si cu Basescu dar creca ala nu intra la el pe sait sa vada ce abereaza cercopitecu din carpati

- cristi.albu
- senior
Echipe inscrise la inceputul lunii septembrie ...
1. Leonid Rusu - Cristian Buliga
2. Sorin Condratov - Narcis Vana
3. Cristian Georgescu - Mihai Caramizoiu
4. Zegrea Radu - Zegrea Adrian
5. Florin Anastasiu - Lucian Petrescu
6. Romulus Ches - Cristian Bunghez
7. Neagu - Hirtop
8. Gabriel Dobre - Sergiu Tasinschi
9. Gabriel Udila - Mihai Predescu
10. Grigore Onelian - Petrica Viorel
Se mai pot face inscrieri pana in saptamana concursului.
Efectuarea plății taxei de participare se va face în contul RO24BRDE370SV01656813700, BRD filiala Tulcea, titular cont SC Cormoran PRODIMPEX SA RO 5701612. Va rugăm să specificați etapa (I,II) Pike Challenge SuperPescar și numele celor doi participanți care alcătuiesc echipa.
1. Leonid Rusu - Cristian Buliga
2. Sorin Condratov - Narcis Vana
3. Cristian Georgescu - Mihai Caramizoiu
4. Zegrea Radu - Zegrea Adrian
5. Florin Anastasiu - Lucian Petrescu
6. Romulus Ches - Cristian Bunghez
7. Neagu - Hirtop
8. Gabriel Dobre - Sergiu Tasinschi
9. Gabriel Udila - Mihai Predescu
10. Grigore Onelian - Petrica Viorel
Se mai pot face inscrieri pana in saptamana concursului.
Efectuarea plății taxei de participare se va face în contul RO24BRDE370SV01656813700, BRD filiala Tulcea, titular cont SC Cormoran PRODIMPEX SA RO 5701612. Va rugăm să specificați etapa (I,II) Pike Challenge SuperPescar și numele celor doi participanți care alcătuiesc echipa.
- cristi.albu
- senior
- cristi.albu
- senior
- cristi.albu
- senior
Multa apa.... mult stuf ... papura... cocioate ... radacini.... superb ..... dar... pacat .. defapt nu ... nu e pacat ..... se poate organiza un superb open la .. La ???
... va zic eu, la CRAP
....
Eu zic asa..... LA REVEDERE

Eu zic asa..... LA REVEDERE

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Or sa posteze pe site=ul lor.. dar ceva neoficial...:zander scrie:si niste rezultate?
fratii Zegrea I loc cu 3 stiuci
Ion Predescu - Florin Serbanescu II loc cu 2 stiuci (114 cm)
locul III ocupat de nu stiu cum se cheama cu o stiuca de 75 cm
locul IV ocupat de nu stiu cum se cheama cu o stiuca de 74 cm
.... au fost unele discutii pe baza calcularii punctelor, din cauza faptului ca unii s-au retras in Mansa a II-a ... probabil s-au dus pe alte lacuri sa aibe ceva drill-uri

Restul ??

Sper sa fi retinut bine, daca nu ... imi cer scuze
Vant .... apa tulbure ... crap mult ....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...