NOUTATI DESPRE COMPETITIA AVP PE 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 09 Ian 2008, 23:02

Nu cred ca asta era ideea.....ideea era ca se prind si aceste specii in concurs, desi mai rar, dar se prind, si e pacat sa nu punctezi un somn pentru ca este o specie rara pe pistele de concurs sa zic asa. La fel si cu pastrazul sau alte specii

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 10 Ian 2008, 06:02

Doctore intreabal si pe varul tau Mihai ca si el este la APR.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 10 Ian 2008, 07:34

Eu sunt categoric pt punctarea tuturor speciilor de rapitor. Deci normal ca si somnul, avatul si pastravul.....asa a fost si pana acum si asa este corect. Dar nu stiu ce s-a intamplat cu cleanul in comunicatul celor de la APR...poate e doar o greseala de redactare.

Dorine, Mishu este membru in asociatie la APR.... dar este membru in Club Aqua. Mai stim cazuri asemanatoare! :wink:

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 10 Ian 2008, 07:37

Clubul COZMA FISHING CLUB va organiza in cadrul turneului AVP un concurs pe acumularea Alesd jud Bihor.La adunarea generala a cluburilor sustinem urmatoarele:Sase etape .Cite doua concursuri la stiuca ,salau si biban.Punctarea speciilor pe care este concursul.Punctarea sa se faca de la dimensiunile legale.Punctarea tuturor participantilor.Sustinem fixarea unui plafon maxim de taxa de participare.La taxa de participare sa se elibereze chitante .Sponsorii care sponsorizeaza intreg turneul sa fie votat deschis de reprezentantii cluburilor.Pe parcurs ce apar noutati va anuntam.Intentionam sa facem si un concurs de stiuca (in afara turneului) ,tot pe Alesd in luna septembrie sau octombrie.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Ian 2008, 09:46

Danoc mai citeste o data postul ...e scris intr-o romana acceptabila consider ...de la eligibilitate la punctabil e diferenta foarte mare
in rest daca ai ceva de comentat as fi onorat daca o faci la ce s-a scris nu la ce nu s-a scris ....
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 10 Ian 2008, 10:06

Fac o rectificare la postarea anterioara din graba am omis sa spun ca etapa de la Alesd va fi organizata de COZMA FISHING CLUB , WSB Arad si cu ajutorul lui Vali Stratonov.Le cer scuze partenerilor pentru omisiune.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Ian 2008, 11:27

Cozma scrie:Fac o rectificare la postarea anterioara din graba am omis sa spun ca etapa de la Alesd va fi organizata de COZMA FISHING CLUB , WSB Arad si cu ajutorul lui Vali Stratonov.Le cer scuze partenerilor pentru omisiune.

Nu-i bai Bunicule ,iti intelegem nerabdarea . :lol: :lol: :lol: cind esti "tinar" organizator iti sunt permise mici "omisiuni" :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Ian 2008, 12:12

Dane sper sa nu te dezamageasca raspunsul meu :
-atita timp cit Clubul din care fac parte si-a exprimat o parere publica vreau nu vreau trebuie sa fiu de acord cu ea, nu de alta dar intersul grupului e mai important decit interesul personal (cel putin asa cred eu).
In alta ordine de idei fiecare Club poate "emite "propria viziune despre viitorul Campionat iar la intilnire se va alege formula cea mai buna si mai echitabila ,cel putin asa cred.
Astep cu interes pozitia "oficiala" a Clubului Aqua si nu numai iar daca e vreuna mai buna am sa fac lobby in cadrul CPR sa o sustinem si chiar sa o votam.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Blinneker
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Blinneker » 10 Ian 2008, 13:07

Domnilor, daca se mai fac concursuri la clean, nu-i asa ca intram in sfarsit in litera legii si punctam de la 25cm? :)

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 10 Ian 2008, 13:31

Bine a sesizat domnul Blinneker sa introducem limita legala la retinerea capturilor in concurs .Din aceasta cauza sustin sa se organizeze concursuri pe specii .Daca se puncteaza bibanul la toate concursurile dupa limita legala avem iarasi o bibaniada .Daca facem concurs si la clean nu avem pista pentru un concurs cu cleni de dimensiune legala .SI atunci ar trebui sa facem doua compromisuri ,la biban sa marim dimensiunea si la clean sa scadem .Mai bine nu facem nici un compromis si cautam piste care sa aiba suficient peste tinta si nimeni nu ne poate acuza de ilegalitati iar pe viitor nimeni nu poate veni in concurs cu piste neerigibile.

Scrie răspuns