discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MihaiV
- Moderator

Cozma scrie:In conditiile in care pestele prins se masoara si se elibereaza imediat ex.la musca unde fiecare concurent are albitru se poate face derogare de la limita minima admisa .
Cozma scrie:Nu mai veni cu ex. care n-au legatura cu spiningu..
Hopa, hopa! ca sa vezi cine mai dadea exemple fara legatura cu spinningul!
Hai domnu Cozma, sa fim seriosi, de unde sa luam exemple din spinning daca acum lucram la regulament? Normal ca trebuie sa luam orice exemplu gasim.
Si pana una alta, e forum liber, asa ca dau exemplele care mi se par mie relevante. Daca ceilalti vor sau nu sa le ia in seama e problema lor. Daca considerati ca sunt off-topic scrieti-i unui moderator sa ia masurile impuse de regulamentul forumului.
Cum nu am vazut nici un argument in mesajele anterioare, raman in continuare la parerea ca dimensiunile legale sunt facultative in concursurile C&R.
-
MihaiV
- Moderator

Cozma scrie:Punctarea tuturor participantilor.
Cum adica? Concret, ce sistem de punctaj propuneti?
-
Cozma
- junior

Scuzama Mihai,am vrut sa spun sa puncteze toate etapele.
-
MihaiV
- Moderator

Am inteles, multumesc!
-
MihaiV
- Moderator

Ca o curiozitate, (nu-mi sariti in cap ca nu e propunere

) in campionatul Belgiei de pescuit cu naluci artificiale din barca, in 2007, a fost permis pescuitul la trena si au punctat pestii morti!!! Si echipa Belgiei a participat la Campionatul Mondial din Rusia!
-
ovidiu
- veteran

-
MihaiV scrie:Ca o curiozitate, (nu-mi sariti in cap ca nu e propunere

) in campionatul Belgiei de pescuit cu naluci artificiale din barca, in 2007, a fost permis pescuitul la trena si au punctat pestii morti!!! Si echipa Belgiei a participat la Campionatul Mondial din Rusia!
iar daca e pa echipe, unul prinde si unul ii afuma, si vor puncta si afumati...
adevarul e unulsingur..
daca pescuiesti vara pe caldurile alea de 35'-40'C, tre sa pescuiesti cam in aceiasi arie...daca te muti 500m, omori pestii. sau nu te muti...astepti arbitrii....sau poate sa mai traga tot pe locul ala, daca ai 5 salai pe ciorchinar, si bagi motor...si faci ski nautic cu ei...s-ar putea sa-i eliberezi pt pescarusi...
asa ca nu mi se pare o idee rea punctatul pestilor...morti...ametiti...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Cozma
- junior

Parerea mea este ca in regulament sa prevedem obligativitatea organizatorului sa asigure pentru fiecare sector masurarea pestelui si pe apa.In principiu nepunctarea pestilor morti sa luat pe considerentul ca sa nu vii cu pesti de acasa . Eu cred ca mai trbuie studiata problema ,ca intradevar un salau care este intepat in branhie poate muri destul de repede.Eu vad rezolvarea problemei prin a lasa la aprecierea albitrului daca sa puncteze pestele mort sau nu.Dar sa nu cadem in extrema cealanta ,adica sa fie o regula punctarea pestilor morti.Sar pierde respectul fata de peste si sar pierde notiunea de prinde si elibereaza si sar incetateni notiunea de prinde omoara si elibereaza , pentruca cum spunea si Ovidiu este mult mai usor sa transporti pestele mort decit cel viu.
-
ovidiu
- veteran

-
eu nu sugeram ca este usor(sau bine) sa-l transporti mort, dar sigur este greu sa-l transporti viu!
ideea este ca, trebuie asigurat masuratul pe apa, sau puncatarea si a pestilor raposati!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
vali stratonov
- veteran

Colegii de la Aqua voi nu aveti nici o propunere,privind TAVP?
Sincer asteptam sa aveti o pozitie pe care sa ne-o impartasiti si noua sau o tineti secreta pina la "sedinta"

?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
MihaiV
- Moderator

suntem cumva ultimul club care nu ne-am spus parerea?

Nici de departe!
Dar daca nu mai rezisti, da-ne un semn si vom incerca sa-ti scurtam suferinta