LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Ian 2011, 21:54

E prea multa incrancenare si dramatism in topicul asta.
Hai sa incerc sa raspund eu la intrebarile tale, Cristi.
De ce n-am facut federatie? Motivele sunt multiple, hai sa incerc eu le sintetizez:
1. am fost prea ocupati sa organizam concursuri, sa faurim regulamente, sa ne aliniem la competitiile de-afara, alea cu staif, si asta 'neinteles ca pe banii nostri; tot ocupati am fost sa ne organizam in cluburi, cu cis, cu cif cu mama dracului, sa gasim sponsori, sa ne facem echipamente, sa ne luam barci, motoare, lansete, molinele, sa merem in concursuri si sa ne batem bine; tot pe banii nostri si asta.
2. ne-am complacut (noi, liga) in colaborarea obosita, fortata cu agvpsul, pentru a trimite pe ai mai buni dintre noi afara, asta pentru ca sunt fondatori acolo si de scos, ii scoatem greu al naibii;
si,
Ce facem daca iese aceasta federatie?
Eu unul stiu ce am sa fac insa prefer sa tin pentru mine.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 26 Ian 2011, 21:58

leba scrie: Ce facem daca iese aceasta federatie?
Eu unul stiu ce am sa fac insa prefer sa tin pentru mine.
.....mergem la avati pe Prut ??? :lol: :lol: sau poate pe un Balatau :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2011, 21:58

Foarte bine ,Leba,sa iasa..Cum zicea cineva ,timpul nu se va opri in loc si ,in timp,vom vedea ce se va alege,ceva bun sau ceva rau... :roll: :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Ian 2011, 22:03

semlecangheorghe scrie:Mah ,nu va legati de degetele ca si cremvustii ai unora... :lol: :lol: :lol:
Da am o intrebare ,micuta,micuta,pt d-l Popescu;cum v-a convinge A.J.V.P.S.-sa renunte la statutul de membru fondator F.I.P.S.??
Sinplu:
http://217.156.52.50/codfiscal/agentico ... =105421439
Introceti in caseta goala 2351547 si aveti raspunsul. :oops:

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 26 Ian 2011, 22:05

@Tristian

Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar permite-mi sa-ti adresez o intrebare simpla: daca maine presedintele cu nume de posterior (al carui "fan" declarat vad ca esti) s-ar metamorfoza brusc (in stilu-i caracteristic) si ti-ar cere votul de incredere pt a realiza 10 obiective cu care tu rezonezi ai "pune umarul"?
Te rog nu da un raspuns care sa-mi insulte inteligenta si nu mai bate obrazul tuturor.
https://www.totpescuit.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Ian 2011, 22:12

dedicatie semelcangheorghe:

Sub o forma sau alta, informatia exista pretutindeni in jurul nostru.Depinde numai de noi sa ne perfectionam capacitatile pentru a o percepe..
Iti suna cunoscut?
subscriu. :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2011, 22:19

Cum am zis ,timpul le v-a arata pe toate..hai sa nu putam ranchiuna intre noi,in fond sintem, toti pecari...bine, unii nu stiu cei obletele si ce-i salaul ,da asta-i alta poveste :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2011, 22:22

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Mah ,nu va legati de degetele ca si cremvustii ai unora... :lol: :lol: :lol:
Da am o intrebare ,micuta,micuta,pt d-l Popescu;cum v-a convinge A.J.V.P.S.-sa renunte la statutul de membru fondator F.I.P.S.??
Sinplu:
http://217.156.52.50/codfiscal/agentico ... =105421439
Introceti in caseta goala 2351547 si aveti raspunsul. :oops:
Explica-ne ce relevanta are acest fapt ,in viziunea dumitale..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2011, 22:23

sorin tot scrie:@Tristian

Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar permite-mi sa-ti adresez o intrebare simpla: daca maine presedintele cu nume de posterior (al carui "fan" declarat vad ca esti) s-ar metamorfoza brusc (in stilu-i caracteristic) si ti-ar cere votul de incredere pt a realiza 10 obiective cu care tu rezonezi ai "pune umarul"?
Te rog nu da un raspuns care sa-mi insulte inteligenta si nu mai bate obrazul tuturor.

,.....Poate Tristian nu stie faza cu ecologizarea,adicatelea cine "a pus umarul",si cine a facut pozele...

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Ian 2011, 22:28

AGVPSR este cea mai mare excrocherie de dupa 1989, cand o gasca de smecheri au sutit un imens patrimoniu care apartine de drept statului.
AGVPSR a fost desfiintat prin Hg in august 1990 si inscris de Selaru prin fals in declaratii la Registrul Comertului. Nici macar smecheriile lor prin instante nu mai rezista, mai ales ca bastanii si-au luat mana de pe Selaru. Cititi statutul postat pe www.agvps.ro si veti vedea ca nimeni nu mai are atributii in afara de el. Oare de ce? Stergerea din registrul asociatiilor (unde s-au inscris in 2000 cu actele falsificate de la RC) e o chestiune de timp. Noi avem rabdare.
PS Intrebare: Poate o persoana juridica sa fie inscrisa concomitent si in RC si RAF? Unii zic ca nu. :lol:

Scrie răspuns