LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 26 Ian 2011, 20:02

Esti si destept si ai si simtul umorului! Bravo!
Acum referitor la alea doua intrebari simple...?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Ian 2011, 20:04

evin scrie:Esti si destept si ai si simtul umorului! Bravo!
Acum referitor la alea doua intrebari simple...?
:lol: :lol: :lol:
Care? Ai pus vre-o intrebare pertinenta? :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Ian 2011, 20:22

Cred ca pe evin si pe stefan ii ingrijoreaza perspectiva federatiei si au impresia ca eu si vali am devenit inamicii lor publici pentru ca admitem posibila ei infiintare si lucrurile care vor urma. Daca nu ar fi pledoarii in capul vostru ati observa ca DOAR COMENTAM UN FAPT, dar va arde undeva si s-a agravat in capul vostru.

Daca vroia careva sa faca vreo federatie o facea pana acum, parerea mea. Asa cum nu s-a trezit numai Popescu, cred ca nu se trezeau mult timp, multi. Poate se-alege praful de ea, nu zic nu. daca nu se-alege, ghinion, ati ramas cu Popescu.

Credeti ca o federatie o face un singur om? Hai serios, fiti "barbati". Bate din palme si hop federatia. Nu cred ca stiti despre ce vorbiti. Serios. Chiar asa cred. Numai actele si demersurile si partea juridica ii depasesc cred pe multi. Pe foarte multi.

Da spuneti sincer domnule Stratonov, de ce v-ati dat demisia de la Liga, nu de ce n-ati facut fderatia? Mi se pare mie ca motivele sunt foarte asemanatoare. Ne puteti spune?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 26 Ian 2011, 20:26

''cum se va infiinta federatia fara dovada organizarii unui campionat national pe durata a trei ani si cum va primi ea acreditare Fips-Cips?''
Am citat din mine, exact ca si Tristian, pescuiec la trofeu si nu la numar, exact ca SF, eliberez tot, exact ca Burtea, imi fac lansete custom pentru utilitate, exact ca Musti, pescuiesc la somn cu artificiale, exact ca Kzoli, nu imi plac referirile la aspectul fizic intr-o discutie, exact ca Semlecangheorghe,
nu inghit gargara si aerele lui Tristian, exact ca Kuinttauti, ma pricep putin la finante, aproape ca Stefan Tudose, vreau sa-mi fac federatie, exact ca Stefan Dinu si desi nu-i cunosc personal pe oamenii de mai sus pot sa port o conversatie civilizata cu ei pe net fara sa le cer buletinul. Exact ca ceilalti utilizatori.
Acum cred ca stii destule despre mine si poti sa-mi raspunzi fara emoticoane, fara snobisme, fara aere, fara sa pui lista de scule pe care le ai (sau pe care le-ai vandut deja), fara sa jicnesti unii producatori chiar daca vrei sa-i lauzi pe altii, in general fara mojiciile care ti-au caracterizat majoritatea postarilor de pe site-ul asta, de vreo trei ani de cand il citesc eu. (exact cum fac ceilalti utilizatori fara functii si renume, bineinteles excluzandu-i pe fanii tai personali care au invatat de la un maestru)
Acum te las sa te gandesti la cele doua intrebari.
Hai pa, ca am treaba!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Ian 2011, 20:39

:lol: :lol: :lol:

Super tare esti domnule evin ce multe "personalitati" se regasesc intr-o singura persoana...m-ai dat gata cu caracterizarea ta.

E o singura mica problema nu te cunosc si nu doresc sa vorbesc cu anonimii...cum sa ma adresez in acelasi timp cu numele de Tudose. Dinu , Burtea, Kzoli ,Semlecan ,SF ...oare am uitat pe cineva?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sincer mi-e cam greu ,deci prefer sa te las sa mustesti in suc propriu ,iar raspunsurile la cele 2 intrebari probabil le vei afla dupa eventuala infiintare a Federatiei.

La revedere anonimus du-te la 'furat" de personalitati .
.Pa.:lol: :lol: :lol: :arrow:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Ian 2011, 20:53

Tristian scrie: N-am dat sfaturi si n-am tinut teorii nimanui...
Asa e, n-ai facut-o ! Da'n schimb, ai adus niste osanale si un OMAGIU, celui care... mama, mama ! ! ! Ca-n vremurile alea de care pomeneai, rasucis-ar Raposatu de invidie, acolo unde e ! ... :lol:
N-am nici o treaba cu ideea de federatie de pescuit ca aia pe care vreti sa o promovati, insa ma pune pe ganduri grav de tot incercarea voastra de a-l spala pe Popescu si de a-l lasa fara nici o scama !
Daca te-ai fi rezumat la a vorbi doar despre federatie, lucru care te intereseaza defapt, fara a ridica in slavi "realizarili" mentorului tau, ... era ok, zic eu ! Dar asa...
nu stiu cum va gaseste, cum va alege, si mai ales cum si cu ce va convinge sa iesiti la inaintare si sa-i albiti imaginea ! Cred ca nici nu vreau sa stiu !
din pacate scamele pe care le are Modestu' Pamantului, nu pot fi indepartate in felul in care incercati voi sa o faceti ! incercati si cu Vanish, cine stie... poate iese :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Ian 2011, 20:59

Nu-mi amintesc vreo mojicie sau vreo nedreptate la dresa vreunui user, in schimb vad destule prejudecati si tot felul de sentimente negative GRATUITE in postarile multora. Vad cum unii au "un dinte" cu altii si nu vor sa recunoasca adevaratul motiv. Nu prea imi pasa sncer parerea ta, daca m-ar place toti as enerva pe si mai multi, ai inteles ce vreau sa zic? Daca te deranjeaza lansetele si alte "aere" inca nu ne-ai luminat cu ce te deranjeaza ce-am scris la acest topic. Culmea e ca tu si chiar Kuintautti si Stefan Tudose imi faceti marcaj om-la om, fara sa fi avut vreodata treaba cu voi. Ca stilul meu nu-i pe placul vostru, imi pare foarte rau. Obisnuiti-va. E forum public, nu trebe sa stati cu mine-n camera. Nu ai dat exemplu de personaje foarte "populare" pe forum oricum (ma refer la cei doi), nu stiu de ce, eu n-am nimic personal cu ei. N-am cerut buletinul nimanui, nu mi-am permis sa fac vreo remarca la aspectul fizic sau doamne fereste handicapul cuiva. Cred ca exagerezi de pomana si nu vrei sa-mi zici adevaratul motiv pentru care esti suparat pe mine. Pa, ca ai treaba...

Revenind la subiect citez din CIPS-FIPS statut...

"
Each Nation shall not be allowed to enter more than one National federation or other nationally recognised organisations, to an International Federation of C.I.P.S
...
if, within its own Country, a Federation loses its Status or National ssociation of angling or Castin "

...unde pe scurt scrie ca, o tara poate fi reprezentata de un singur organism, si spune FEDERATIE NATIONALA sau alt organ recunoscut si
...
ca pierde statutul de reprezentare a tarii (organizatia respectiva) daca in interiorul tarii isi pierde statutul de asociatie nationala de pescuit si casting

Ama, daca se infiinteaza o federatie nationala io cred ca are prioritate in fata oricarei asociatii de rahat cu oricati membrii o avea, careia ii si preia o parte din atributii CA E FEDERATIE evin si e recunoscuta ca FEDERATIE de statul roman. Nu imi fac io maine club de miuta si scot FRF de la FIFA. Ca nu pot! Hello! Ii federatie! Si si daca nu, isi pierde agvpsul statutul de asociatie nationala de pescuit si casting inclusiv pentru ca include si vanatorii s nu include castingul si alte chestii avocatesti, e vorba de forma juridica nu de poate sau nu poate.

Deci io vad ca daca iese o federatie recunoscuta de statul roman, ea va fi organul de reprezentare al Romaniei la FIPS CIPS si daca sta evin si daca sta Stefan in maini, si si daca beau spritzuri impreuna nea Chiftea cu nea Hamburger... cine-or fi aia.

Discutam de principiu si prevederi FIPS si CIPS iar cei care n-au inteles sau n-au vrut sa inteleaga, poate au crezut ca-mi dau aere. poate ne explicati voi cum e cu statutul asta si n-am inteles io bine. nu fac misto. Vorbesc foarte serios. poate am interpretat gresit. Dar tot sustin ca nu stiti ce inseamna o federatie. E recunoastere nationala ca asocierea aia va guverna un sport cat va exista tara aia. Odata dat avizul de infiintare si acceptat numele si trecuta pe tablea intre celelalte federatii de haltere, atletism si scuipat seminte e cam batuta in cuie.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Ian 2011, 21:07

Imi pare rau Miky. Dati-l in judecata, luati-i banii inapoi, chemati recuperatorii, bateti-l, faceti ce stiti. Mie nu mi-a raspuns nimeni la intrebarile mele: De ce n-a facut nimeni federatie pana acum? si Ce se fac toti daca Popescu reuseste? Pe mina asta ma jena. io-l albesc. Poate n-ai observat cand ti-a spus ca nu-l cunosc si nu l-am vazut, ba mi-a trimis cateva mesaje private in care pe scurt imi spunea sa-mi tin gura ca deranjez. M-am saturat de aratat cu degetul si de placa"fane factura" ca paravan pentru "da, noi suntem corecti si cinstiti nu ca ala dar nu stim sa facem altceva" decat sa palavragim.

Io o promovez Miky? Az maine-i gata, ce sa ma promovez? O facut-o Popescu? Si io ce sa-i fac? Pot sa-l albesc daca va dau io banii pe ce-o fi facut el si aia n-o fac.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 26 Ian 2011, 21:37

Tristian scrie:
Deci io vad ca daca iese o federatie recunoscuta de statul roman, ea va fi organul de reprezentare al Romaniei la FIPS CIPS si daca sta evin si daca sta Stefan in maini, si si daca beau spritzuri impreuna nea Chiftea cu nea Hamburger... cine-or fi aia.

Discutam de principiu si prevederi FIPS si CIPS iar cei care n-au inteles sau n-au vrut sa inteleaga, poate au crezut ca-mi dau aere.
Tristi nene, ai o bere de la tata !
Bun venit la realitate !

Lasa-i in spanac pe astia care intr-un fel sau altul au fost corigentii clasei..

Subliniez ce a zis Cristi : Nu e o chestiune care depinde de mine ,de tine, de Semlecan,Miky,Mihuta,Tudose,Dinu, Popescu sau Basescu.

Statutul CIPS-FIPS scrie mare cat China, negru pe alb.
CIPS-FIPS se obliga statutar sa excluda orice asociatie membra daca respectiva isi pierde dreptul de a reprezenta pescuitul in tara respectiva.

La CIPS-FIPS nu este afiliat AGVPS-ul !!! E afiliata Romania !
Deci, institutia suprema are dreptul la reprezentare, nu un SRL ambulant ,vanzator de permise.

Good bye suckers ! :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2011, 21:44

Mah ,nu va legati de degetele ca si cremvustii ai unora... :lol: :lol: :lol:
Da am o intrebare ,micuta,micuta,pt d-l Popescu;cum v-a convinge A.J.V.P.S.-sa renunte la statutul de membru fondator F.I.P.S.??

Si pt Tristian am o intrebare:daca tu vii la mine sa iti fac mobila,si auzi de la clienti anteriori ca le-am facut lucru prost,i-am mintit,mi-am batut joc de banii lor,n-am respectat termene.....mai faci mobila la mine??Ai??

Si cine are ceva contra unei federatii,si a recunoasterii pescuitului ca si sport???Prieteni ...,n-ati citit cu atentie,contrele nu sint impotriva federatiei,ci impotriva "recomandarilor"pe care le poseda" mesterul"care o face.Si cind vezi ca angajeaza vreun" muncitor" ca Gerula,zau ca iti vine sa o iei la fuga...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns