LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 26 Ian 2011, 17:56

Tristian vorbesti mult si degeaba, ca de obicei.
Aici nu se discuta despre necesitatea infiintarii unei federatii, nici daca e mai bine sau nu sa isi plateasca sportivii cheltuielile, la intrebarile astea cred ca toti avem acelasi raspuns.
Deocamdata ''lumea'' se intreaba de ce nu este sustinere pentru proiectul d-lui Popescu si raspunsul a fost dat de SF, de Leba, de Melcubeat si de altii pana acum: din cauza reputatiei dansului si a celor care-l sustin in acest moment. A mai ''infiintat'' o federatie, a mai ''organizat'' un campionat, a mai facut promisiuni si amenintari si inainte si totusi nimic nu s-a indeplinit. De ce te mira acum ca nu-l mai crede nimeni?
Te intrebi retoric de ce nu a facut liga nimic in privinta asta, mai bine intreaba-ti ''colegul'' care a fost presedinte la liga de ce nu a facut nimic din postura aia si de ce a devenit brusc activ dupa. Sau intreaba-l pe Gerula, celalalt mare sustinator, ce a facut pentru infiintarea unei federatii ca si el a devenit brusc interesat de ''cadrul legal''.
De sfaturi si de teorii aberante suntem satui, nu stiu de ce crezi ca esti dator sa-ti tot dai cu parerea despre lucruri despre care ''ai citit tu'' pe undeva.
Asa ca sa ai despre ce mai scrie pe aici daca tot esti asa interesat, spune-ne cum se va infiinta federatia fara dovada organizarii unui campionat national pe durata a trei ani si cum va primi ea acreditare Fips-Cips si cat de tare o sa pui umarul la chestia asta avand in vedere ca ''nimeni nu face nimic'' si cineva trebuie sa se implice. De sponsorizari si alte ''aberatii'' cum va place voua sa le spuneti vorbim pe urma.
Concret, daca se poate, nu filozofii si citate ''din tine''.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Ian 2011, 18:33

SF scrie:
Tristian scrie:Nu de regres Leba, dar esti constient ca daca federatia iese si clubul vostru vrea in competitii si lot national, va trebui sa intrati oricum, nu?
Ai citit cat de cat pe toti care scriem pe aici ! De vreo cativa ani recomand citirea regulamentului FIPS/CIPS . Chiar si lui Popescu , care evident s-o facut ca ploua !
Aia nu ne cer nici o federatie ! Admit o singura structura din partea unei tari , si nu conteaza ca-i federatie , asociatie , club , etc. Cel putin pina acum o face AGVPS , care uite ca nu-i federatie , ci asociatie !
Deci nu ii nimeni obligat , daca vrea concursuri oficiale pe afara , sa intre in mrejele acestui Popescu !
Daca nu ii inscrie FIPS/CIPS ramane cu federatia in mana ! Oricum , el o mai facut o federatie inainte :lol: :lol:

Popescu , cunoscatoru , ameninta ca cine nu intra ramane fara concursuri pe afara , fara lot , etc.!
Mai comic o sa fie cu explicatiile la aia care o mers cu el , odata ce vor sta pe tusa la concursurile FIPS/CIPS9(mondiale , europene) ! Sa vezi atunci distractie !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Ian 2011, 18:38

Putin si mult mai degeaba ne incanti tu, urmarind tot ce se scrie pe-aici si dand cate-o replica mucalita ca Margelatu, ascuns dupa pseudonimul "evin", imi pare rau, nu stim cu cine stam de vorba, cel putin eu nu. Ca deobicei, toti sunt buni de aratat cu degetul dar nimeni nu e mai presus pana la urma. Nimeni nu spune nimic, nu face nimic. Asteapta sa scrie altii ca sa poata sa vina sa zica ca nu-i asa. Spune de la inceput daca ai vreo parere. Am cativa clienti care abia asteapta sa scriu ceva ca sa intre in discutie cu mine, cred ca ma plac in secret, putem discuta si direct, cred ca e mai barbatesc. Aici, oricum, o sa-mi scriu parerea personala, cat or vrea muschii mei.

Poate n-ai inteles ca nu-i federatia mea si ma cam doare-n spitz pe mine personal cine ce face, dar se pare ca pe tine te cam deranjeaza. Ai ceva interese pe undeva si nu stim noi?

N-am dat sfaturi si n-am tinut teorii nimanui dar unii trebuie sa fie adusi cu picioarele pe pamant, pentru ca neaga comunismul dar se comporta ca pe vremea aia sau traiesc cu fantomele alea in spate.

A... deci Popescu e la a doua federatie si restul inca la niciuna? Si, de Basescu va place? Ma duc sa pun film in aparat.

@SF a... si agvpsu e vreo mare adunatura sau ce? Io spun ca daca exista federatie sportiva la nivel national nu-i mai ia fata nici un fel de alta asociere vizavi de FIPS. E acceptata si alta forma de organizare dar in lipsa unei federatii de profil. Asta indirect. pentru ca daca va fi o federatie, tu ca si club, ca sa fii recunoscut pentru scopul declarat si luat in seama trebuie sa aderi la federatia de profil daca exista samd... om vedea, da mi-e ca or intra toti pana la urma in federatia lui Popescu bambanind in continuare... io o sa fiu acolo si-o sa le zic: ma si v-am zis io, da tot DEGEABA
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 26 Ian 2011, 18:43

Ai raspuns concret si la obiect, exact cum ma asteptam.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Ian 2011, 18:50

"Te intrebi retoric de ce nu a facut liga nimic in privinta asta, mai bine intreaba-ti ''colegul'' care a fost presedinte la liga de ce nu a facut nimic din postura aia si de ce a devenit brusc activ dupa?"

............................................................................................................

Colegu' evin :lol: , pe ce te bazezi mataluta cind afirmi cele de mai sus?

Pricepi tu ceva din activitatea mea din cadrul ligii? M-ai monitorizat domnia ta?

Mai nou tot felul de "analisti" facuti la apelul de seara intra pe acest topic si se dau ba mari concurenti fara a participa la macar o etapa , altii ca tine domnul evin (un om mic ce sta ascuns dupa un nickname ) se da cu presupusul despre acivitatea unuia pe care nici nu-l cunoaste.

Afirm asta pt. simplul fapt ca eu in cercul meu de cunoscuti nu am pe nimeni cu numele asta si nici pe la liga nu stiu pe nimeni care sa aibe numele asta doar citiva cu profilul asta de auto stiutori dar numai din "umbra" . :roll:

Pentru mine esti si ramii un ilustru anonium si asa ai sa ramii pina in momentul in care o sa ai singe in instalatie sa ne zici cine esti ca sa putem avea un dialog intre persoane reale nu intre mine si nu mai stiu eu ce clona a nu stiu cui.

Niste "barbati" adevarati ,dar cu fusta :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 26 Ian 2011, 19:11

Tristian scrie:Io spun ca daca exista federatie sportiva la nivel national nu-i mai ia fata nici un fel de alta asociere vizavi de FIPS. E acceptata si alta forma de organizare dar in lipsa unei federatii de profil. Asta indirect. pentru ca daca va fi o federatie, tu ca si club, ca sa fii recunoscut pentru scopul declarat si luat in seama trebuie sa aderi la federatia de profil daca exista samd ...
Am făcut eforturi supraomeneşti sa nu îţi răspund dar nu pot ... sunt slab ... imi pare rău.
Aşadar băiete tu chiar nu sti ce vorbeşti. La prima vedere discursul tău ar avea ceva adevăr. Dar e urechism! Ti se pare ca şti ... dar doar ţi se pare.
Ai spus multe inexactitati in pledoaria ta avantata. Din pacate am ochiul format si nu imi scapa orice.
Am sa ma opresc la subiectul FIPSed-CIPS:
- In acest moment AGVPS este acolo membru ... cu drepturi depline si fondator. Si o pozitie de forta. Bentu si Mateoli se iau ca fratii, Bentu este membru in comitetul de conducere etc.
- Diferenta de mentalitate si organizare intre AGVPS si FIPSed este insignifianta si tine strict de adresa sediului. In rest atat.
- la nivel european exista si alte situatii cand la FIPSed-CIPS este membra o anumita formatiune iar federatia sportiva nationala care organizeaza campionatul national sta si se uita la televizor cand sunt campionatele nationale. Dar coafura rezista. Pentru FIPSed nu intra in probleme interne.
- la nivel national AGVPS are o pozitie stabila si de nezdruncinat. Cine crede altceva este cel putin naiv.

Sa trag eu concluzia ? Sau o sa banuiesti ca in momentul in care orice club va avea orice legatura cu domnul POPESCU (asa ca barfa :wink: : daca Popescu si Bentu nu ar fi in pozitii diametral opuse ar fi buni "tovarasi") rezultatele competitionale nu vor mai avea nici o importanta si va pescui la televizor la primul campionat mondial. Campionat mondial care, apropo, va aduce premii in cel mai bun caz la nivelul campionatului nationa de spinning.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 26 Ian 2011, 19:11

Bla, bla, bla....
Iata cum in cinci minute au aparut doi ''barbati'' pe site si nici-un raspuns.
Urmeaza sa ma chemati la o intalnire in ring, probabil, pentru ca-i mai usor sa te dai ''barbat'' din gura decat sa dai un raspuns la o intrebare naturala si logica.
Deci, ce ai facut pentru infiintarea federatiei cat erai presedinte la Liga?
Daca nu poti raspunde in cuvinte, poti continua cu fanfaronada cu care ai raspuns si pana acum. Eu sunt lamurit, sunteti doi pafaristi cu gura mare si atat!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Ian 2011, 19:33

evin scrie:Bla, bla, bla....
Iata cum in cinci minute au aparut doi ''barbati'' pe site si nici-un raspuns.
Urmeaza sa ma chemati la o intalnire in ring, probabil, pentru ca-i mai usor sa te dai ''barbat'' din gura decat sa dai un raspuns la o intrebare naturala si logica.
Deci, ce ai facut pentru infiintarea federatiei cat erai presedinte la Liga?
Daca nu poti raspunde in cuvinte, poti continua cu fanfaronada cu care ai raspuns si pana acum. Eu sunt lamurit, sunteti doi pafaristi cu gura mare si atat!
Mai evin, sa ma "bat" cu nickename-ul de tine?

Poate esti clona draguta .... cat de pafarist in probleme de liga esti nici nu mai vorbesc.

Din pacate pt. 2010 liga nu a avut ca prioritate inceperea demersurilor pt infiintarea federatiei.

NICI NU sa pus problema , asta asa ca sa stii.

Liga a avut pt. 2010 multe alte probleme de rezolvat.. din urma ,sunt multe dar nu esti in masura sa-mi ceri sa ti le zic...

In principiu cu cele 13-14 cluburi cu CIS ce erau in Liga s-ar fi putut incepe demersurile ,daca ar fi reusit sau nu,nu o sa stim niciodata ...

Cit despre ce sa facut in liga in timpul mandatului meu sunt alti care pot si au dreptul sa judece.

Tu niciodata. :lol:

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 26 Ian 2011, 19:47

Stiu ca-i mult mai usor sa faci referire la aspectul fizic decat sa raspunzi la doua intrebari. Daca aveti o problema cu numele meu puteti sa-mi spuneti ''schiopu'' deoareca schiopatez in urma unui accident de masina de acum 6-7 ani. Din pacate, aia cu degetele ''ca cremwustii'' era mai buna dar s-a dat!
Nu sunt clona nimanui, nici n-am vre-un renume dar Tristian, istet ca deobicei, imediat s-a prins: am interese in domeniu, eu sunt ''celalat'' care vrea sa-si faca federatie si ma deranjeaza concurenta.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Ian 2011, 19:58

evin scrie:Stiu ca-i mult mai usor sa faci referire la aspectul fizic decat sa raspunzi la doua intrebari. Daca aveti o problema cu numele meu puteti sa-mi spuneti ''schiopu'' deoareca schiopatez in urma unui accident de masina de acum 6-7 ani. Din pacate, aia cu degetele ''ca cremwustii'' era mai buna dar s-a dat!
Nu sunt clona nimanui, nici n-am vre-un renume dar Tristian, istet ca deobicei, imediat s-a prins: am interese in domeniu, eu sunt ''celalat'' care vrea sa-si faca federatie si ma deranjeaza concurenta.
Sa inteleg ca esti Stefan Dinu?? :lol: :lol: :lol: :lol:

El mai voia sa faca federatie dar "a lui "o voia numai de spinning. :wink:

Scrie răspuns