@evin - sincer nu stiu de ce esti asa suparat pe mine, e vreo ura nativa sau nepotrivire mare de caracter intre noi, nu cred ca ti-am dat vreun motiv mai ales tie personal, caruia numai i-am raspuns la atacuri, nimic altceva. Sper sincer sa poti reveni la sentimente mai bune. Chiar imi pare rau.
@Gigi Semlecan - daca AGVPS isi pierde rolul de asociatie cu drept de reprezentare competitional pentru pescuit si casting, si pe care si l-ar pierde in fata unei federatii nationale de profil, de drept si de fapt, atunci ar sari din schema de la FIPS CIPS tot de drept si de fapt, fara sa o "scoata" efectiv careva. Om vedea. Adevarul e ca nu lucrez nici la agvps, nici la fips ips, nici la federatie. P.S. Nu cred ca ai auzit vreodata de la mine, vizavi de tine, macar vreo remarca neprietenoasa sau de cremvusti macar ca fel de mancare. Evin a avut grija sa-ti reaminteasca. Noi am discutat despre problema aia pe privat si chiar mi-am exprimat regretul fata de anumite aspecte.
@Sorin Tot - e drept, nu ne cunoastem FIX cum nu ma cunosc cu Popescu. Nu stiu de unde ai tras concluzia (stil caracteristic pe forum) ca as fi fanul lui. Vorbesc de federatie la modul abstract, ca structura, vorbesc ce se poate face, vorbesc de ce ar fi fenomenul competitional intr-o federatie si tu deduci ca sunt fanul lui Popescu, ma rog. Federatia, daca va exista, si mai ales in forma de federatie nationala, va dainui mult dupa ce tu, eu si popescu vom fi morti. Poate ca nepotii unora, cu sechele mari, or zice si peste 100 de ani ca e a lui Popescu de fapt si e dracu, stati departe. De aia faceam si analogia cu comunismul. Ceausescu o facut Casa popoului si romanii se mandresc cu ea ca e prima din europa si nu mai stiu ce, trebuia daramata atunci cand l-au executat pe tovarasu', ca era ceausista si noua nu ne trebe. exemplele sunt mii. Sper ca m-am facut inteles. Prin analogie daca io sunt fanul lui Popescu as spune ca tu esti fan antifederatie. Ar trebui sa ne organizam in ginte nu in federatii. Poate o sa stea si bassu departe de Romania cum sta si o stat federatia. Poate aduce popescu si bass prima daca ca atunci e caterinca. Ca sa iti raspund la intrebare, l-am vazut pe Vali trecut ca vicepresedinte si cu siguranta si tu, de aceea ai facut analogia si mi-ai pus intrebarea. Raspunsul corect cred ca e ca am sa raspund pozitiv unei solicitari serioase de-a lui Vali Stratonov, nu de-a lui Popescu, daca va fi una si daca va fi cazul, cu anumite conditii: SA EXISTE O FEDERATIE ROMANA DE PESCUIT ... cu denumirea completa, sa fie recunoscuta si sa aiba atributiile unei astfel de structuri si nu in ultimul rand sa pot sa ma achit de vreo sarcina care mi s-ar propune. Asta e o conditie foarte mare care ar presupune aruncarea in aer oricum a discutiilor de aici prin infiintarea si functionarea federatiei si pe de alta parte mi-ar da dreptate in tot ce am spus pana acum, indiferent cat de alb, negru, sau demonic si neserios ar fi Popescu. Sunt curios sa vad vreunul din lucrurile de care spun aici realizate plus ca noi vindem pielea ursului din padure. Bugete, directii, functii publice sau nu incompatibile cu alte statute si functii in privat, e prea complicat sa fac o previziune. Apoi trebuie si timp, munca si rezultate, factorii pentru care nu s-a infiintat pana acum vreo federatie. M-as angaja si la alea automat si din ce-am inteles pana acum ar fi cam un voluntariat pe perioada nedeterminata. Intrebarea e: cine ar mai face-o nu daca as face-o eu sau X. Decat sa lucrez degeaba mai bine stau degeaba cum le e caracteristic multora. Imi iau popcornu si ma pun pe rapitori sa ma injur cu baietii si sa vad fanul cui am devenit, clona cui si mojicul cui.
Ceea ce ar fi foarte urat ar fi sa se puna pe roate o federatie si cei care au stat cu mainile in san sa vina dupa ceva timp cu pretentii si idei cand altii au tras la caruta, fie ea si alui Popescu, fie ca il include pe Shoco, pe Stratonov, pe Tot sau pe Semlecan. Daca intrau toate 13 sau 15 cluburi din LRS in federatia lui Popescu, si isi alegeau o persoana de reprezentare, in adunarea generala castigau cu 13-15 contra 10 voturi si isi puneau omul lor, Popescu ramanea presedinte onorific poate, daca ramanea, si ziceau bogdaproste c-ai umblat cu hartii, juristi, oameni si alte chestii sa ne-o faci. multzam' Popescu. Motivul pentru care nu s-a facut asta si vreo federatie este lipsa unitatii si intre alea 13-15 cluburi. Nu se pot hotari pe o sefie a ligii, pe un drum, pe niste obiective samd, uite ce scandaluri poarta, inclusiv ce balacareli au fost pe lrs.ro A... sau nici intre cele 13 cluburi nu este un om de toata isprava care sa fie unanim recunoscut de toate cluburile ca om serios si bun la ceva? Si cand o sa fie? Se facea federatie o laie. Cina sa "puna umarul"? Trebuia sa se bucure ca o facut-o chiar si Popescu, sa intre si sa dea acolo cu pumnu-n masa nu aici, sa ma ia pe mine ca sun fan si sunt mojic. HAI SA BATEM DIN GURA POATE FACEM FEDERATIE. HAI SA NE INJURAM SI SA NE FACEM IN ULTIMUL HAL CA AIA STIM SI POATE IESE DE-O FEDERATIE. Mari caractere, ce sa spun. Nu stiu 80% din oamenii de pe forumu asta cum statea treaba cu adevarat si la LRS, nici eu nu stiu tot, dar nu mergea deloc struna. Sau la Liga nu fugea Fane cu facturile ca fugeau altii? Pardon.
Io zic sa fim seriosi nu ojici si cu aere.