LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 26 Ian 2011, 23:29

semlecangheorghe scrie:Io nu te contrazic,dar noi de unde sa stim ca nu-i hotul care striga"hotul",incerca sa te pui in locul nostru...
Stai lejer cretinel, ca nu e loc de bolovani ca tine in nici un fel de structura.
Nu te mai intreba daca e loc sau nu, ca iti garantez ca nu e loc de asemenea prosti ca tine !

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 26 Ian 2011, 23:55

Shoco, lasa-ma sa ghicesc: ii cunosti personal pe stratonov si tristian, asa-i?

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 27 Ian 2011, 00:01

Imi pare rau ca nu il cunosc personal pe Gica asta..

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Ian 2011, 00:31

Tu crezi ? :lol:

Brusc si dintr-o data :lol: o aparut si statul roman in joc :)

In Romania de azi , dupa cum se vede de la mine , chintesenta pescuitului de competitie is chiar concurentii , pescarii care se intrec intre ei pe apa :wink:

Ii moral si frumos ca aceasta chintesenta sa fie data la o parte de catre unu care nici macar nu are habar de pescuit , de dragu unui sistem din care probabil va mulge cat poate ( nu comentati ca despre Popescu vorbesc faptele , si nu bine ) si care s-o aliat cu o mana de frustrati in ale concursurilor !

Cica dupa ce neoeelandezu si serpasu o urcat pe Everest , partidu comunist chinez , vazand popularitatea care au atins-o la nivel mondial , cateva capete patrate de acolo din comitet s-au gandit ca ar da o lovitura de imagine colosala daca ar trimite si ei acolo vreo 50 de oameni , ca sa demonstreze ca ei is tari ca natie , si in acelasi timp ca sa stirbeasca din meritu neozeelandezului , vezi doamne big deal sa urci un munte !
Asa ca o trimis vreo 50 de muncitori in salopeta si in bascheti prin Himalaya , din care vreo 48 o si ramas pe acolo si ai 2 de s-o intors nici nu au apucat sa ajunga pe varf , da au si ramas cu sechele pe viata , degeraturi si dinastea !
Un ex. de ii in stare sa produca anumite procese psihice !

Cu cine o sa faceti concursuri , daca chintesenta va da cu flit , o sa faceti ca si chinezi ? De dragu de a demonstra ceve ce deja se stie :wink:

Sa fim seriosi !

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 27 Ian 2011, 07:41

http://www.youtube.com/watch?v=-W1UPHZBTeA :arrow: tare de tot faza cu chintesenta , dar asta parca e mai tare !!! :lol: Mai cititi Liiceanu decit sa va spurcati pe aici, suckers !!!!
Din viata scapa cine poate.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Ian 2011, 08:41

eu zic sa nu va faceti probleme. nea Fane va descoperi in curand ca Fips-cips functioneaza ilegal
si-i va desfiinta si pe aia.
Eu va spun sincer ca de-aia nu m-am bagat in FRPS, astept sa infiinteze nea Fane Federatia Mondiala de pescuit.
E o chestiune de timp.
Probabil ca si pe aia tot permise va vinde
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Ian 2011, 10:12

@evin - sincer nu stiu de ce esti asa suparat pe mine, e vreo ura nativa sau nepotrivire mare de caracter intre noi, nu cred ca ti-am dat vreun motiv mai ales tie personal, caruia numai i-am raspuns la atacuri, nimic altceva. Sper sincer sa poti reveni la sentimente mai bune. Chiar imi pare rau.

@Gigi Semlecan - daca AGVPS isi pierde rolul de asociatie cu drept de reprezentare competitional pentru pescuit si casting, si pe care si l-ar pierde in fata unei federatii nationale de profil, de drept si de fapt, atunci ar sari din schema de la FIPS CIPS tot de drept si de fapt, fara sa o "scoata" efectiv careva. Om vedea. Adevarul e ca nu lucrez nici la agvps, nici la fips ips, nici la federatie. P.S. Nu cred ca ai auzit vreodata de la mine, vizavi de tine, macar vreo remarca neprietenoasa sau de cremvusti macar ca fel de mancare. Evin a avut grija sa-ti reaminteasca. Noi am discutat despre problema aia pe privat si chiar mi-am exprimat regretul fata de anumite aspecte.

@Sorin Tot - e drept, nu ne cunoastem FIX cum nu ma cunosc cu Popescu. Nu stiu de unde ai tras concluzia (stil caracteristic pe forum) ca as fi fanul lui. Vorbesc de federatie la modul abstract, ca structura, vorbesc ce se poate face, vorbesc de ce ar fi fenomenul competitional intr-o federatie si tu deduci ca sunt fanul lui Popescu, ma rog. Federatia, daca va exista, si mai ales in forma de federatie nationala, va dainui mult dupa ce tu, eu si popescu vom fi morti. Poate ca nepotii unora, cu sechele mari, or zice si peste 100 de ani ca e a lui Popescu de fapt si e dracu, stati departe. De aia faceam si analogia cu comunismul. Ceausescu o facut Casa popoului si romanii se mandresc cu ea ca e prima din europa si nu mai stiu ce, trebuia daramata atunci cand l-au executat pe tovarasu', ca era ceausista si noua nu ne trebe. exemplele sunt mii. Sper ca m-am facut inteles. Prin analogie daca io sunt fanul lui Popescu as spune ca tu esti fan antifederatie. Ar trebui sa ne organizam in ginte nu in federatii. Poate o sa stea si bassu departe de Romania cum sta si o stat federatia. Poate aduce popescu si bass prima daca ca atunci e caterinca. Ca sa iti raspund la intrebare, l-am vazut pe Vali trecut ca vicepresedinte si cu siguranta si tu, de aceea ai facut analogia si mi-ai pus intrebarea. Raspunsul corect cred ca e ca am sa raspund pozitiv unei solicitari serioase de-a lui Vali Stratonov, nu de-a lui Popescu, daca va fi una si daca va fi cazul, cu anumite conditii: SA EXISTE O FEDERATIE ROMANA DE PESCUIT ... cu denumirea completa, sa fie recunoscuta si sa aiba atributiile unei astfel de structuri si nu in ultimul rand sa pot sa ma achit de vreo sarcina care mi s-ar propune. Asta e o conditie foarte mare care ar presupune aruncarea in aer oricum a discutiilor de aici prin infiintarea si functionarea federatiei si pe de alta parte mi-ar da dreptate in tot ce am spus pana acum, indiferent cat de alb, negru, sau demonic si neserios ar fi Popescu. Sunt curios sa vad vreunul din lucrurile de care spun aici realizate plus ca noi vindem pielea ursului din padure. Bugete, directii, functii publice sau nu incompatibile cu alte statute si functii in privat, e prea complicat sa fac o previziune. Apoi trebuie si timp, munca si rezultate, factorii pentru care nu s-a infiintat pana acum vreo federatie. M-as angaja si la alea automat si din ce-am inteles pana acum ar fi cam un voluntariat pe perioada nedeterminata. Intrebarea e: cine ar mai face-o nu daca as face-o eu sau X. Decat sa lucrez degeaba mai bine stau degeaba cum le e caracteristic multora. Imi iau popcornu si ma pun pe rapitori sa ma injur cu baietii si sa vad fanul cui am devenit, clona cui si mojicul cui.

Ceea ce ar fi foarte urat ar fi sa se puna pe roate o federatie si cei care au stat cu mainile in san sa vina dupa ceva timp cu pretentii si idei cand altii au tras la caruta, fie ea si alui Popescu, fie ca il include pe Shoco, pe Stratonov, pe Tot sau pe Semlecan. Daca intrau toate 13 sau 15 cluburi din LRS in federatia lui Popescu, si isi alegeau o persoana de reprezentare, in adunarea generala castigau cu 13-15 contra 10 voturi si isi puneau omul lor, Popescu ramanea presedinte onorific poate, daca ramanea, si ziceau bogdaproste c-ai umblat cu hartii, juristi, oameni si alte chestii sa ne-o faci. multzam' Popescu. Motivul pentru care nu s-a facut asta si vreo federatie este lipsa unitatii si intre alea 13-15 cluburi. Nu se pot hotari pe o sefie a ligii, pe un drum, pe niste obiective samd, uite ce scandaluri poarta, inclusiv ce balacareli au fost pe lrs.ro A... sau nici intre cele 13 cluburi nu este un om de toata isprava care sa fie unanim recunoscut de toate cluburile ca om serios si bun la ceva? Si cand o sa fie? Se facea federatie o laie. Cina sa "puna umarul"? Trebuia sa se bucure ca o facut-o chiar si Popescu, sa intre si sa dea acolo cu pumnu-n masa nu aici, sa ma ia pe mine ca sun fan si sunt mojic. HAI SA BATEM DIN GURA POATE FACEM FEDERATIE. HAI SA NE INJURAM SI SA NE FACEM IN ULTIMUL HAL CA AIA STIM SI POATE IESE DE-O FEDERATIE. Mari caractere, ce sa spun. Nu stiu 80% din oamenii de pe forumu asta cum statea treaba cu adevarat si la LRS, nici eu nu stiu tot, dar nu mergea deloc struna. Sau la Liga nu fugea Fane cu facturile ca fugeau altii? Pardon.

Io zic sa fim seriosi nu ojici si cu aere.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 27 Ian 2011, 10:21

Scuze de off topic, dar la comentariul de mai sus simt nevoia unui button de "Thumbs up" 8)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 27 Ian 2011, 10:22

@Tristian

presedintele cu nume de posterior e basescu. nu am tras nicio concluzie. am pus o intrebare. citeste din nou ce am scris.
https://www.totpescuit.ro

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Ian 2011, 10:29

Tristian scrie: Daca intrau toate 13 sau 15 cluburi din LRS in federatia lui Popescu, si isi alegeau o persoana de reprezentare, in adunarea generala castigau cu 13-15 contra 10 voturi si isi puneau omul lor, Popescu ramanea presedinte onorific poate, daca ramanea, si ziceau bogdaproste c-ai umblat cu hartii, juristi, oameni si alte chestii sa ne-o faci. multzam' Popescu. Motivul pentru care nu s-a facut asta si vreo federatie este lipsa unitatii si intre alea 13-15 cluburi. Nu se pot hotari pe o sefie a ligii, pe un drum, pe niste obiective samd, uite ce scandaluri poarta, inclusiv ce balacareli au fost pe lrs.ro A... sau nici intre cele 13 cluburi nu este un om de toata isprava care sa fie unanim recunoscut de toate cluburile ca om serios si bun la ceva? Si cand o sa fie? Se facea federatie o laie. Cina sa "puna umarul"? Trebuia sa se bucure ca o facut-o chiar si Popescu, sa intre si sa dea acolo cu pumnu-n masa nu aici, sa ma ia pe mine ca sun fan si sunt mojic. HAI SA BATEM DIN GURA POATE FACEM FEDERATIE. HAI SA NE INJURAM SI SA NE FACEM IN ULTIMUL HAL CA AIA STIM SI POATE IESE DE-O FEDERATIE. Mari caractere, ce sa spun. Nu stiu 80% din oamenii de pe forumu asta cum statea treaba cu adevarat si la LRS, nici eu nu stiu tot, dar nu mergea deloc struna. Sau la Liga nu fugea Fane cu facturile ca fugeau altii? Pardon.
:cooler: :cooler: :cooler:

crunta realitate
cei care comenteaza din LRS sunt in spatele acestei propozitii :lol: din pacate

:cry:

Scrie răspuns