Bibicu scrie:Haideti sa va spun ce am inteles eu dupa atatea discutii (e parerea mea personala din ceea ce am citit aici):
In 2004 Teleianu a facut campionatul cum a vrut. Nu a strans nici un ban pentru echipa nationala, asa ca nu s-a mers la mondiale.
In 2005 Teleianu a facut campionatul cum a vrut. Nu a strans nici un ban pentru echipa nationala, asa ca nu cred ca se va merge nici acum la mondiale.
Satui de aceasta situatie care parea sa continue nedefinit, asociatiile ATC, P4E si AXXI au decis sa se puna pe treaba, profitand de renumele pe care si l-au facut si pe experienta dobandita in organizarea de concursuri si atragerea de sponsori, sa-l ajute pe Teleianu sa organizeze campionatul intr-un mod care sa asigure finantarea participarii la mondiale, inclusiv biletul de avion al susnumitului, angajandu-se sa faca ei toata treaba. Cred ca puteau fi lasati un an sa incerce sa dovedeasca ce pot.
Ca or fi fost la mijloc orgoliile personale ale celui ce ar trebui sa reprezinte interesele pescarilor, ca o fi fost neintelegerea fenomenului de catre altii, ca o fi fost ideea cu capra vecinului la unii, cert e ca nu au fost lasati sa isi asume raspunderea actiunilor si sa faca cele ce si-au propus.
E normal ca, in aceasta situatie, si-au retras spijinul si il lasa pe Teleianu sa isi faca din nou treaba asa cum vrea. Ce au castigat ceilalti? Nimic, doar bucuria ca daca ei n-au bani sa mearga la mondiale, cel putin nu vor merge nici ceilalti.
Ce a raspuns AGVPS? Ii intereseaza asa tare subiectul ca nici taxa de participare la CM nu mai vor sa o plateasca.
Rosca Constantin,
Triteni
Hai sa-ti spun eu cum vad situatia ultimului campionat .
Dupa ce Teleianu a vazut ca Spinnin4Ever a fost un succes si a reusit sa stranga un numar de 40 participanti la concurs a lansat o invitatie catre noi de a ne implica in organizarea concursurilor alaturi de el.Vorbeste cu "seful la spinning" ramane in aer.
La decernarea carligului de aur reia discutia cu acelasi sef moment gata agitatie mare facem parteneriat cu AGVPS-ul , declaratii notariale , etc. Nimic. Dupa o perioada Teleianu vede ca nu ne implicam avea nevoie de sprijin in organizare si participare si nu mai discuta cu seful dar vine la o intalnire de-a noastra (cea din fiecare joi).
Lanseaza invitatia , raspund cativa fraieii din P4E printre care si eu !
Conditionam , ne implicam dar trebuie schimbat regulamentul tinand cont de umbra de neincredere care plana in jurul acestui celebru campionat.
Surprinzator Teleianu raspunde pozitiv este de acord cu conditiile noastre care impuneau un mod mai cinstit de departajare si selectare.
Citez din cele spuse de el la acel moment : "voi tine cont de toate observatiile voastre si ale altor asociatii care pot sa schimbe in bine acest campionat national si sa aduca un numar mai mare de participanti "
Participam la calificari , organizare , arbitraj , etc (uitata pe la avlp pe site ca apar si multumiri m,etc).
Surprinzator la ultima etapa de calificari participa si cei de la Aangels XXI . Super fericiti ii invitam de fata cu toata lumea sa se implice in organizare si arbitraj, participare pentru a schimba ceva in spinningul din RO. Sunt de acord si ei si toti cei care au articipat la finala ca trebuie schimbat neaparat ceva.
Deja de la finala cei de la Cluj aveau sistemul open pregatit si l-au facut cunoscut.
Ulterior dupa mai multe sedinte si consfaturi , avand informatii ca cei din toata tara sunt de acord cu sistemul open , luam decizia OPEN !
Usor, usor iese la iveala ca nu toti agreau acel sistem si mai ales ca cei care agreau acel sistem sunt in special varfurile din asociatiile implicate in decizie , citez: "asa vrea sponsorul".
Se ridica un semn de intrebare mare , se fac sondaje (vezi cel de pe net) opa ...opa parerile sunt impartite .
La P4E incerc prin toate misloacele sa supunem la vot anuntand conducerea care spune , citez: "am hotarat , votul vonstru nu ne intereseaza . Se simuleaza un televoting , vteaza numai comisia de spinning , cand iese prost pentru open, nu voteaza decat cei ce s-au implicat , iar iese prost pentru open , nu mai votam !
Amenintam ca facem public si ca participam la intanirea unde se voteaza , se calmeaza spiritele si facem o intanire unde trebuia sa se voteze !! CONSILIUL DIRECTOR P4E recomanda votul !
Seful zice ca pleaca si se intoarce in 5 min. , binenteles ca nu mai vine la vot iar a doua zi suntem anuntati ca sa suspendat dreptul de vot ca seful hotareste.
Pozitia noastra a fost una foarte clara , daca noi votam zonale si majoritatea open nu vom fi tampiti sa ne aliem minoritatii si in speta agvps-ului.
Mai departe ce se intampla stiti petrecerea , cine nu este cu open este impotriva dar cine este pentru zonale va participa si la open.
Teleianu consulta lotul national din toti doar doi sunt de acord cu open , eu, Lucian Consatantin si D-nul Cosma !!!! Restul zonale !
Participa la intalnire, cine sprijina zonale ori sunt mici si nu conteaza (PP)ori nu sunt reprezentati oficiali (PEFA) ori sunt inexistenti cu toate ca au organizat concursuri contand in acelasi campionat de anul trecut !
Votul in defavoare open , nu mai participam si boicotam campionatul national !
Adevarata lectie de democratie prieteni pescari !
Asta este parerea mea ![/b]