Intalnire reprezentanti zonali

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Feb 2006, 10:20

Bibicu scrie:Haideti sa va spun ce am inteles eu dupa atatea discutii (e parerea mea personala din ceea ce am citit aici):
In 2004 Teleianu a facut campionatul cum a vrut. Nu a strans nici un ban pentru echipa nationala, asa ca nu s-a mers la mondiale.
In 2005 Teleianu a facut campionatul cum a vrut. Nu a strans nici un ban pentru echipa nationala, asa ca nu cred ca se va merge nici acum la mondiale.
Satui de aceasta situatie care parea sa continue nedefinit, asociatiile ATC, P4E si AXXI au decis sa se puna pe treaba, profitand de renumele pe care si l-au facut si pe experienta dobandita in organizarea de concursuri si atragerea de sponsori, sa-l ajute pe Teleianu sa organizeze campionatul intr-un mod care sa asigure finantarea participarii la mondiale, inclusiv biletul de avion al susnumitului, angajandu-se sa faca ei toata treaba. Cred ca puteau fi lasati un an sa incerce sa dovedeasca ce pot.
Ca or fi fost la mijloc orgoliile personale ale celui ce ar trebui sa reprezinte interesele pescarilor, ca o fi fost neintelegerea fenomenului de catre altii, ca o fi fost ideea cu capra vecinului la unii, cert e ca nu au fost lasati sa isi asume raspunderea actiunilor si sa faca cele ce si-au propus.
E normal ca, in aceasta situatie, si-au retras spijinul si il lasa pe Teleianu sa isi faca din nou treaba asa cum vrea. Ce au castigat ceilalti? Nimic, doar bucuria ca daca ei n-au bani sa mearga la mondiale, cel putin nu vor merge nici ceilalti.
Ce a raspuns AGVPS? Ii intereseaza asa tare subiectul ca nici taxa de participare la CM nu mai vor sa o plateasca.

Rosca Constantin,
Triteni

Hai sa-ti spun eu cum vad situatia ultimului campionat .
Dupa ce Teleianu a vazut ca Spinnin4Ever a fost un succes si a reusit sa stranga un numar de 40 participanti la concurs a lansat o invitatie catre noi de a ne implica in organizarea concursurilor alaturi de el.Vorbeste cu "seful la spinning" ramane in aer.
La decernarea carligului de aur reia discutia cu acelasi sef moment gata agitatie mare facem parteneriat cu AGVPS-ul , declaratii notariale , etc. Nimic. Dupa o perioada Teleianu vede ca nu ne implicam avea nevoie de sprijin in organizare si participare si nu mai discuta cu seful dar vine la o intalnire de-a noastra (cea din fiecare joi).
Lanseaza invitatia , raspund cativa fraieii din P4E printre care si eu !
Conditionam , ne implicam dar trebuie schimbat regulamentul tinand cont de umbra de neincredere care plana in jurul acestui celebru campionat.
Surprinzator Teleianu raspunde pozitiv este de acord cu conditiile noastre care impuneau un mod mai cinstit de departajare si selectare.
Citez din cele spuse de el la acel moment : "voi tine cont de toate observatiile voastre si ale altor asociatii care pot sa schimbe in bine acest campionat national si sa aduca un numar mai mare de participanti "
Participam la calificari , organizare , arbitraj , etc (uitata pe la avlp pe site ca apar si multumiri m,etc).
Surprinzator la ultima etapa de calificari participa si cei de la Aangels XXI . Super fericiti ii invitam de fata cu toata lumea sa se implice in organizare si arbitraj, participare pentru a schimba ceva in spinningul din RO. Sunt de acord si ei si toti cei care au articipat la finala ca trebuie schimbat neaparat ceva.
Deja de la finala cei de la Cluj aveau sistemul open pregatit si l-au facut cunoscut.
Ulterior dupa mai multe sedinte si consfaturi , avand informatii ca cei din toata tara sunt de acord cu sistemul open , luam decizia OPEN !
Usor, usor iese la iveala ca nu toti agreau acel sistem si mai ales ca cei care agreau acel sistem sunt in special varfurile din asociatiile implicate in decizie , citez: "asa vrea sponsorul".
Se ridica un semn de intrebare mare , se fac sondaje (vezi cel de pe net) opa ...opa parerile sunt impartite .

La P4E incerc prin toate misloacele sa supunem la vot anuntand conducerea care spune , citez: "am hotarat , votul vonstru nu ne intereseaza . Se simuleaza un televoting , vteaza numai comisia de spinning , cand iese prost pentru open, nu voteaza decat cei ce s-au implicat , iar iese prost pentru open , nu mai votam !
Amenintam ca facem public si ca participam la intanirea unde se voteaza , se calmeaza spiritele si facem o intanire unde trebuia sa se voteze !! CONSILIUL DIRECTOR P4E recomanda votul !
Seful zice ca pleaca si se intoarce in 5 min. , binenteles ca nu mai vine la vot iar a doua zi suntem anuntati ca sa suspendat dreptul de vot ca seful hotareste.
Pozitia noastra a fost una foarte clara , daca noi votam zonale si majoritatea open nu vom fi tampiti sa ne aliem minoritatii si in speta agvps-ului.

Mai departe ce se intampla stiti petrecerea , cine nu este cu open este impotriva dar cine este pentru zonale va participa si la open.
Teleianu consulta lotul national din toti doar doi sunt de acord cu open , eu, Lucian Consatantin si D-nul Cosma !!!! Restul zonale !
Participa la intalnire, cine sprijina zonale ori sunt mici si nu conteaza (PP)ori nu sunt reprezentati oficiali (PEFA) ori sunt inexistenti cu toate ca au organizat concursuri contand in acelasi campionat de anul trecut !
Votul in defavoare open , nu mai participam si boicotam campionatul national !

Adevarata lectie de democratie prieteni pescari !
Asta este parerea mea ![/b]
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 02 Feb 2006, 10:40

Luigi scrie:LUIGI HATMAN PRESEDINTE "PRIETENI PESCARI" IASI

PUNCT DE VEDERE PERSONAL referitor la sedinta din 28.01.2006-Bucuresti.Mentionez de la inceput ca a fost primul contact atat cu membrii asociatiilor din tara cat si cu V.T.De asemenea am sustinut HOTARAREA CONSILIULUI MEMBRILOR FONDATORI AI ASOCIATIEI "PRIETENI PESCARI".Orice ce alte pareri,idei sau concluzii ale celor care au fost sunt fabulatii iar cei care nu au fost le sugerez sa se abtina.
Cu respect,

Luigi Hatman
Imi cer scuze ca nu va respect recomandarea, dar nu ma pot abtine:
Mi se pare mie sau chiar va credeti cel mai in masura sa ne luminati pe noi, cei din popor? Din x oameni care au fost la intalnire, dvs sunteti singurul care detine adevarul absolut iar restul fabuleaza? Nu va cunosc, dar dati-mi voie sa va spun, domnule presedinte, ca traim in 2006, intr-o democratie (salbatica ce-i drept, dar democratie) care da tuturor dreptul sa aiba o opinie. Daca pescari ca Eugen Cozma (carligul de aur 2005), Vali Stratonov (vicecampion national 2004, finalist 2005) si exemplele pot continua, fabuleaza conform spuselor dvs. dati-mi voie mie, un necunoscut, sa va spun ca nici dvs nu sunteti buricul pamantului! Ati inceput postarea prin a va etala titlul, dar nu m-ati impresionat d-le presedinte! Imi pare rau ca trebuie sa v-o spun, dar eu personal, si vorbesc strict in nume propriu, nu am auzit niciodata de dvs. Deci, dle presedinte, va rog respectuos, fiti moderat in afirmatii! Nu am pretentia ca Clujul sau Bucurestiul au inventat spinningul. Dar nici Iasiul!

Cu respect
Andrei Muresan

PS Imi cer scuze prietenilor pescari din Iasi pentru aceasta interventie, dar mi s-a parut absolut deplasata interventia presedintelui vostru. Mi se pare aiurea sa afirmi ca din x oameni toti abereaza, si numai dl cu functii detine adevarul absolut! Sper din suflet ca in postarea dansului s-a strecurat o gresala neintentionata!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 10:45

Andrei, te-ai ambalat degeaba :) , din ce inteleg eu omul spunea ca sunt fabulatii toate speculatiile referitoare la o intelegere prealabila a PP cu Teleianu sau cu alte asociatii din tara. Nu ca sunt fabulatii cele povestite de la sedinta, si ca numai el detine adevarul absolut.

..............................................................................

Adrian Niculae, Bucuresti
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Feb 2006, 10:53

Luigi scrie:Orice ce alte pareri,idei sau concluzii ale celor care au fost sunt fabulatii ...
Cu respect,

Luigi Hatman
Doctore, intre atatea altele, p-asta nici n-o mai observasem.
Macar e spusa "cu respect" :lol:

Mihai Vasilescu
Cluj

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 02 Feb 2006, 11:09

Nu cred ca cineva si-a pus problema ca ar fi existat vreo intelegere intre PP si Teleianu! Dincolo de faptul ca m-am ambalat :) , am recitit foarte atent ce a scris dl presedinte, iar concluzia e aceeasi cu cea scrisa mai sus. Nu am nimic cu nimeni, am un respect deosebit pentru baietii de la Iasi, care chiar vor sa faca ceva pentru pescuit, dar atitudinea presedintelui lor imi aduce aminte de vremuri de trista amintire! Imi cer din nou scuze daca am lezat pe cineva cu parerea mea! Datorita faptului ca discutam pe Forumul Oficial al CNS, imi rezerv dreptul de a nu mai continua aceasta polemica, deci daca dl presedinte doreste sa ne lamureasca cum sta treaba, il rog respectuos sa deschida un nou topic, in Cafenea!

PS Adrian, felicitari pentru articol si pentru pozitia adoptata!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 12:05

Multumesc :) . Pozitia era zic eu absolut fireasca pentru cineva care n-are interese nici de o parte nici de cealalta, si a urmarit cat de cat argumentele aduse de adeptii celor doua sisteme.

Legat de postul lui Luigi Hatman, eu raman la parerea ca n-a vrut sa spuna ce ati inteles voi, dar ramane sa ne lamureasca el.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 02 Feb 2006, 15:06

Gerula scrie:Tocmai am discutat cu Mugurel Ionescu, din punctul lui de vedere orice intalnire cu asociatiile care nu sunt afiliate la AGVPS nu poate avea decat strict un caracter consultativ, iar regulamentul se va face pe baza propunerii avansate de Teleianu si pe baza propunerilor venite de la AJVPS-uri, cu ocazia sedintei de la inceputul lui februarie.
Om trai si om vedea :twisted:.

Cred ca nu mai are rost sa ne dam cu capul de pereti pentru a gasi tapi ispasitori la adunarea spinningului independent din Romania. Nu existam oameni buni decat daca avem carnete AGVPS... Daca nu, suntem dusmanii lor ! Deci la acea intalnire au venit stafii. Singurul om real era TV. Aici enunt un punct de vedere personal: Am discutat mult cu TV in privinta revigorarii campionatului national. Din pacate una imi spunea si alta gandea. Acum imi dau seama ca ne imparte (pe cei implicati in reformarea sistemului) in FRAIERI si in INAMICI. Fraierii merg cu mica turma AGVPS (fie ca le convine acest lucru deoarece sunt in lotul national, fie ca spera sa le iasa si lor "ceva" la anul, fie ca sunt naivi) iar inamicii trebuie infierati public ca mari tradatori ai poporului. Peste toate si tot pluteste miasma aceasta comunista emanata de limbile de lemn ale AGVPS. Din pacate TV nu a facut decat sa demonstreze ca este un voluntar integrat perfect aceasta institutie care nu poate uita reflexele totalitare si folosirea cinica a maselor anonime drept carne de tun.
De aici incepe schimbarea.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 15:36

Atata ca nu baga la quote si postul tau, ca pe urma se intelege ca eu am zis lucrurile alea :lol:

...............................................................................................

Adrian Niculae, Bucuresti
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Feb 2006, 16:23

bai frate lamuriti si voi ce-i cu citatele astea si cine le-a scris si in ce context, ca nu se mai intelege nimic....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 16:27

Au dat quote si pe urma au bagat ce aveau de spus inainte de [/quote] :wink:

Asa ca apare ca si cum persoana citata ar fi spus si ce spun de fapt ei.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns