Intalnire reprezentanti zonali

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Bibicu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bibicu » 02 Feb 2006, 08:44

Haideti sa va spun ce am inteles eu dupa atatea discutii (e parerea mea personala din ceea ce am citit aici):
In 2004 Teleianu a facut campionatul cum a vrut. Nu a strans nici un ban pentru echipa nationala, asa ca nu s-a mers la mondiale.
In 2005 Teleianu a facut campionatul cum a vrut. Nu a strans nici un ban pentru echipa nationala, asa ca nu cred ca se va merge nici acum la mondiale.
Satui de aceasta situatie care parea sa continue nedefinit, asociatiile ATC, P4E si AXXI au decis sa se puna pe treaba, profitand de renumele pe care si l-au facut si pe experienta dobandita in organizarea de concursuri si atragerea de sponsori, sa-l ajute pe Teleianu sa organizeze campionatul intr-un mod care sa asigure finantarea participarii la mondiale, inclusiv biletul de avion al susnumitului, angajandu-se sa faca ei toata treaba. Cred ca puteau fi lasati un an sa incerce sa dovedeasca ce pot.
Ca or fi fost la mijloc orgoliile personale ale celui ce ar trebui sa reprezinte interesele pescarilor, ca o fi fost neintelegerea fenomenului de catre altii, ca o fi fost ideea cu capra vecinului la unii, cert e ca nu au fost lasati sa isi asume raspunderea actiunilor si sa faca cele ce si-au propus.
E normal ca, in aceasta situatie, si-au retras spijinul si il lasa pe Teleianu sa isi faca din nou treaba asa cum vrea. Ce au castigat ceilalti? Nimic, doar bucuria ca daca ei n-au bani sa mearga la mondiale, cel putin nu vor merge nici ceilalti.
Ce a raspuns AGVPS? Ii intereseaza asa tare subiectul ca nici taxa de participare la CM nu mai vor sa o plateasca.

Rosca Constantin,
Triteni

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 09:11

Gyorg, daca la mine te refereai cand ai spus de "influenta media" inseamna ca nu prea ai citit forumul in ultima vreme. De aproape doua luni ma tot contrazis pe-aici cu sustinatorii zonalelor.

Asta-i postul meu din 14 decembrie de pe topicul cu regulamentul federatiei de spinning, asa ca afirmatiile astea chiar mi se par un pic deplasate.
Gerula scrie:
nucus scrie:Ce ne opreste sa organizam simultan fazele locale,judetene si zonale cu concursuri open??
peo scrie: cel care va participa la acest program al CAMPIONATULUI NATIONAL va puncta si cel care va "vizita" campionatul va sta si nu va avea posibilitatea ca din 2-3 concursuri sa devina campion , sau sa faca parte din echipa romaniei de spinning.

Eu incep sa am oarecari nedumeriri, adica voi vreti sa nu poata orice pescar din Romania sa participe la cate manse poate, si in functie de rezultatele obtinute sa figureze intr-un clasament general, intocmit pe baza sistemului de punctaj unic de care se tot vorbeste?
Imi permit sa va atrag atentia ca pentru IMENSA majoritate a practicantilor acestui sport pescuitul este un hobby. Tot respectul pentru cei care reusesc sa traiasca din pescuit, dar nu cred ca trebuie sa fii profesionist ca sa poti partidipa la un concurs, sau Doamne-fereste, chiar ocupa un loc bun in clasament la finalul concursului.
Nu vad motivul pentru care fiecare concurs din fazele zonale nu ar avea caracter de open. Pe urma se trage linie, se vede cine-i sus in clasament, si se trece la concursuri cu caracter inchis, care te pot duce pana in finala. Care ar fi problema?

..........................................................................................

Adrian Niculae, Bucuresti
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 09:31

Intrucat intr-o discutie pe privat cineva a facut afirmatia ca nici PP nu ar fi la ora asta o asociatie legal constituita, ii rog pe membrii PP care posteaza aici sa ma lamureasca si pe mine cu privire la acest subiect. Eventual cu precizari, in cazul in care situatia e in curs de rezolvare, gen s-au depus actele dar inca n-au iesit samd. Multumesc.

Din cate stiu eu, la aceasta ora "grupul de la Cluj" nu e legal constituit ca asociatie, si nici Anglers nu au parcurs complet procesul inregistrarii.

...................................................................................................

Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Feb 2006, 09:35

Corect spus!
Suntem in decurs de a deveni legala din toate punctele de vedere.
S-au depus unele acte, am primit raspunsuri.
Mai multe, sau sa intru in amanunte, nu stiu eu.
Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa finalizam totul pana la sfarsitul lunii februarie.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Feb 2006, 09:40

Gerula scrie:Gyorg, daca la mine te refereai cand ai spus de "influenta media" .....................
Stai linistit nu la tine ma refeream !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 09:46

Bun, deci pana la urma, inafara de P4E care asociatii sunt 100% legal constituite?
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Feb 2006, 09:47

cea de la cluj...aqua transilvae
si pefa
si cei din bihor care sunt ajps parca
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 09:50

Cu AVPS Diana, care are lacul Facau, care-i treaba? N-am auzit sa se fi implicat in vreun fel in povestea asta.

..................................................................

Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Feb 2006, 09:50

din cate stiu nu ...
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 09:56

Dar ai idee cand sunt inregistrati?

.........................................................................................

Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns