Intalnire reprezentanti zonali

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Intalnire reprezentanti zonali

Mesaj de dr.pike » 28 Ian 2006, 11:53

Din cate am inteles, azi (sambata 28.01.2006) orele 15:00 se vor intalni reprezentantii pescarilor din toate zonele tarii cu dl. Teleianu pentru definitivarea Regulamentului Campionatului National de Spinning! Asteptam cu nerabdare vesti de la Bucuresti. De aceea, ii rog, pe cei ce vor avea acces la informatii, sa posteze cat mai repede deciziile luate. Sper sa nu considerati offtopic rugamintea mea, dar nu mai am rabdare :) , si, banuiesc ca nu sunt singurul care asteapta cu sufletul la gura aflarea deciziilor luate!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Ian 2006, 12:28

Andrei, din cate stiu, intalnirea va avea loc la sediul ALP la orele 15 (sau incepand cu orele 15)
Cei din Cluj, am inteles, ca ajung la Bucuresti in jurul orei 14. Tu trebuie sa stii mai bine.
Cu siguranta pana deseara vom afla noutati :)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Ian 2006, 13:48

Paul scrie:Cu siguranta pana deseara vom afla noutati :)
Sau pana dimineata, daca-s discutii grele! :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Ian 2006, 20:55

MihaiV scrie:
Paul scrie:Cu siguranta pana deseara vom afla noutati :)
Sau pana dimineata, daca-s discutii grele! :lol:
Mai degraba asa.. ai dreptate! :)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Ian 2006, 21:49

intalnirea a durat cateva ore bune. (15.00-cca.21.30)
au luat cuvantul pe rand reprezentantii fiecarei grupari implicate. treptat, s-a ajuns la ceea ce nu mi-am dorit (si nimeni de-acolo cred) si anume tonul s-a ridicat treptat, am inceput sa ne acoperim unii pe altii, s-a ajuns chiar si la racnete.
discutia s-a dorit constructiva si cred ca a si fost.
s-au prezentat argumente pro/contra diferitelor variante de regulament.
am ajuns in putine minute la concluzia ca singurele subiecte cu adevarat "fierbinti" si pt. care a meritat osteneala sunt doar cateva din care am sa subliniez doar unul ce a facut subiectul principal al dezbaterilor:
zonale versus open
s-a constatat ca PP au fost cam singurii sustinatori ai variantei zonale+turneu final. (asta daca nu-l includem si pe Viorel Teleianu). pana si moderatorii (chiar daca s-au straduit sa fie impartiali) au sustinut varianta open.
s-a pus problema votului si ne-am impotmolit iarasi (a cata oara...). dilema: cine ar trebui sa voteze? aici parerile au fost impartite:
A) cei care au publicat pe diverse forumuri variante viabile de regulament (4) sau si cei care s-au unit si au prezentat o varianta comuna. (ex. P4E+AnglersXXI)
B) cei care organizeaza concursuri care sa conteze pentru CNS
C) primii 10 (zece) clasati din clasamentul anului trecut.

in final nu s-a votat. nu a dorit Viorel Teleianu. concluzia o trageti singuri.
au mai fost cateva probleme spinoase gen sponsori, sistemul de punctaj in concursuri, cu sau fara sonare si motoare, atragerea unui numar cat mai mare de participanti in campionat etc.
nu am sa le mai analizez pe fiecare in parte. am sa-mi permit sa va spun ce am inteles eu in urma acestei dezbateri cu speranta cu nu voi fi intelese sau interpretat gresit.
- CNS se va desfasura in sistem zonale (minim 3 concursuri/zona istorica) + turneu final format din 3 concursuri (cate unul pe fiecare zona);
- vor fi permise sonarele si motoarele electrice.
- organizatorii vor comunica in termen cat mai scurt pistele de concurs si datele organizarii concursurilor d.lui Teleianu pentru a stabili calendarul competitional pe 2006 ci mentiune ca , teoretic, intervalele libere ar fi: 1 aprilie-30 aprilie, 7 iun-15 iulie, 25 august-15octombrie.
- trebuie ca fiecare organizator sa faca tot posibilul pt. a atrage cati mai multi sponsori si participanti la concursuri;
- sistemul de punctaj nu este definitivat dar relativ s-a ajuns la niste concluzii comune.
- s-a propus o taxa de 25RON/concurent/concurs pt. lotul national la zonale si una mai maricica 50RON/concurent/concurs in turneul final;
- s-a agreat ideea de carlige debarbetate, cel putin pentru TF.

toate aceste date sunt cu titlu informativ, nu ma erijez in a concluziona cum va arata acest regulament in forma lui finala. ramane sa-l definitiveze Viorel Teleianu si sa-l publice (cam intr-o saptamana - zice el).
Tin sa multumesc si aici gazdelor noastre ALP prin Malin Musatescu si Sorin Dragoi care au incercat sa modereze cat mai bine aceaste dezbatere si ne-au fost de real ajutor in discutii.
De asemeni tin sa multumesc celor care se implica cu suflet in dezvoltarea spinning.ului in Romania, in speta celor ce au participat la dezbatere.
totodata, nu pot sa nu remarc ca interesul personal si-a facut simtita prezenta, ca peste tot si aici. asta imi lasa un gust amar, mai ales cand vad ca suntem destui care facem pionierat si nu urmarim capatuire sau profit. dar asta e, asa e pe la noi.
cam asta ar fi, probabil voi mai completa dupa sedinta PP de joi seara.

Marius Livadaru
Iasi.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Ian 2006, 21:56

Marius

inteleg din ce spui ca nu s-a votat pentru ca unele parti nu au vrut sa voteze anumiti reprezentanti
suspicios ....de ce oare ?e gen cui ii e frica de Virginia Wolf...sau nu si-au castigat unii dreptul la vot pentru ca ....
cine a hotarat cine sa voteze si cine nu ?
cinea fost refuzat de la vot ?
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Ian 2006, 22:09

ovidiu14 scrie:Marius

inteleg din ce spui ca nu s-a votat pentru ca unele parti nu au vrut sa voteze anumiti reprezentanti
suspicios ....de ce oare ?e gen cui ii e frica de Virginia Wolf...sau nu si-au castigat unii dreptul la vot pentru ca ....
cine a hotarat cine sa voteze si cine nu ?
cinea fost refuzat de la vot ?
am spus pe ce criterii s-a propus sa se accepte votul unuia sau a altuia. in final discutia s-a orientat catre alte subiecte. de votat s-a votat, dar a fost o etapa intermediara deoarece s-a pus problema cine are dreptul sa voteze si cine nu.
am sa subliniez totusi ce grupari au fost prezente:
AT Cluj - open
Grupul din Cluj (i-am pus separat pt. ca au votat separat) - open
P4E - open
Anglers XXI - open
PP - zonale+TF
Thimallus - zonale+TF
V.Teleianu - zonale+TF.

Repet, a fost un vot intermediar (daca se poate spune asa), in urma votarii s-au ridicat voci care au spus: cutare de ce voteaza si cutare de ce nu voteaza s.a.m.d. aici, intr-adevar este o chestiune f. delicata si destul de ambigua. prefer sa nu dau nastere la polemici infinite.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Ian 2006, 22:55

Am mai spus-o si pe celalat topic, parerea mea e ca in momentul de fata singura solutie viabila este constituirea unui comitet de initiativa format din reprezentatii asociatiilor deja existente si infiintarea Federatiei Romane de Spinning. A postat ovidiu14 aici articolele din lege, cred ca nu-i mare lucru, daca la nivelul asociatiilor exista vointa de a face asta.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Ian 2006, 23:05

Citat: ovidiu 14
1 pescuitul NU este recunoscut ca si sport la noi in tara

Ai idee daca este recunoscut in afara?
Daca este, atunci ma gandesc ca tot trebuie constituita o structura federal nationala care sa aiba atribut de AUTORITATE SPORTIVA NATIONALA mai devreme sau mai tarziu.
De fapt ce vreau sa spun ca tot suntem pe "Forumul Oficial al Campionatului National de Spinning" aceasta structura federala nationala sa-i zicem ASN se afiliaza unei federatii internationale tocmai spre a elabora un regulament competitional national cat mai apropiat de cel international,asta daca se doreste participare in competitiile de afara sau gazduirea unor competitii internationale.

Florin Muscaloiu
Bucuresti
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Ian 2006, 23:07

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns