Intalnire reprezentanti zonali

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 31 Ian 2006, 20:37

am fost la meeng ca reprezentant al "pp iasi" si vreau sa stabilesc un singur lucru clar NU LAM VAZUT PE VT IN VIATA MEA SI NU AM FOST ACOLO SA IL SUSTIN. am venit sa imi sustin pdv-ul alaturi de prietenii mei bine intentionati si cu hotarirea barbateasca de a ne conforma oricarei hotariri se lua la acea intilnire. daca stiam ca dictatura nu sa sfirsit in 1989 nu mai veneam.multumesc aventurilor pt gazduire si fire intinse tuturor fie ca or fi ele in openuri sau in zonale.

cu respect
ovidiu parascanu
prieteni pescari iasi

alin c.
junior
junior

Mesaj de alin c. » 31 Ian 2006, 21:20

Scuze ca intervin .O parere pur personala si sper sa nu deranjez .
De ce nu incercati sa organizati un concurs separt de AJVPS :?:
Este foarte adevarat ca nu va conta din punct de vedere oficial dar eu as ignora pur si simplu acest lucru .Care ar fi pierderile :?: Se vor vedea pusi in situatia de a nu pute organiza un concurs , doua dupa care vor fi nevoiti sa tina cont de parerile voastre .Eu am renuntat la concursurile de de stationar din aceeasi cauza .Din pacate sunt putini cei care fac acest lucru .In acest fel se va ajunge la schimbarea lor de acolo de unde ne privesc ca pe niste oameni care depindem de " puterea " pe care o au .
Altfel cei citiva oameni vor continua sa va ignore punctele de vedere in ceea ce priveste organizarea acestor concursuri.
Pacat ca dupa 15 ani ne aflam in aceeasi situatie de dinainte de 1990 .

Sper sa nu am deranjat cu nimic .

SUCCES

ENCEA ALIN

COM GOLESTI

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Ian 2006, 22:19

Exact aceleasi intrebari mi le puneam si eu:

- De ce trebuie organizate aceste concursuri sub palaria AJVPS ?
- Ce a facut AJVPS-ul pentru spinningul din Romania pana acum ? Nimic.
- Se pun acum bazele viitorului campionat de spinning prin eforturile AJVPS ? Nu.
- S-au organizat discutii la nivelul filialelor AJVPS pentru dezbaterea proiectului campionatului de spinning ? Nu.
- Au fost consultate filialele locale despre posibilitatea organizarii concursurilor zonale ? N-am auzit, cel putin la noi....

etc.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 31 Ian 2006, 22:58

Da chiar Alin are mare dreptate mai ales ca la noi AJVPS-ul nu cred ca are atribut de autoritate sportiva nationala(federatie) asa ca puteti forma voi o comisie sportiva formata din reprezentantii fiecarui club sau asociatie care sa faca un regulament competitional si care sa asigure arbitrajul.

Florin Muscaloiu
Bucuresti
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Ian 2006, 23:05

Stiam atuul AJVPS - afilierea la FIPS.
Dar eu zic ca nu e o tragedie ca un an, doi, trei sa nu participam cu echipa nationala la campionate internationale, care, intre noi fie vorba, sunt la primii pasi. Spun asta in ideea ca in vreo trei ani vor fi suficiente asociatii incat sa formeze o federatie care ar putea sa le reprezinte in exterior.

Pe de alta parte, organizarea unui campionat de spinning la nivel national prin efortul unor organisme private ar fi un imens pas inainte. Pescarii ar incepe sa capete incredere intr-o alternativa la AJVPS.
Ar putea fi motorul care sa duca intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat la disparitia structurii comuniste.

De ce acceptati sa va calareasca AJVPS-ul si in aceasta initiativa privata ? Pentru o iluzorie participare la Mondiale, unde vor merge tot ai lor ?

Eu, unul, nu sunt interesat de a participa la competitii. Insa am urmarit cu mare interes acest "ferment", din care se va naste miscarea ce va schimba pescuitul in Romania.
Idea

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 01 Feb 2006, 00:04

Stiam atuul AJVPS - afilierea la FIPS
???

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Feb 2006, 08:10

Iti raspund cu un citat de pe un alt forum:
CORNEL ROSIORU scrie:
Inscrierea la CM, indiferent de subcomisie, crap, stationar, rapitor, sau musca se face prin intermediul AGVPS-ului, pt. ca cel putin DEOCAMDATA ei reprezinta Romania la FIPS.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Feb 2006, 08:34

alin c. scrie:De ce nu incercati sa organizati un concurs separt de AJVPS :?:
Este foarte adevarat ca nu va conta din punct de vedere oficial
Cum sa nu conteze? Ce inseamna "oficial"? Cine da acest gir?
La crap, la Campionatele Mondiale (sub egida CIPS) nu merg cei mai tari crapisti ai lumii fiindca nu sunt interesati de crapcenii care se prind de obicei pe apele de tot rahatul pe care se tin. In schimb la Cupele Mondiale, care nu sunt sub CIPS, se aduna toata crema crapistilor de pe mapamond.
Care-i mai important? Care iti da renume mai mare? Unde e satisfactia castigului mai mare?

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 01 Feb 2006, 09:13

Am mai sapat in legatura cu subiectul "Federatia" si am descoperit pe un alt forum ca discutia asta a mai avut loc:
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... efa8edbf88
Sper sa nu supar pe cineva ca am postat adresa dar sunt multe amanunte in discutia de acolo pe care nu trebuie sa le redescoperin noi.
Stie cineva daca a fost pana la urma infiintata Federatia Romana de Pescuit Sportiv?

Florin Muscaloiu
Bucuresti

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 01 Feb 2006, 09:15

NU a fost infiintata
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns