Intalnire reprezentanti zonali
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Anglers XXI
- junior
Comunicat comun Anglers XXI, Pescari4Ever, Aqua Transilvae / Grupul de la Cluj
In urma intalnirii din ziua de 28 ianuarie 2005 dintre asociatiile Pescari4Ever, Anglers XXI, Aqua Transilvae, Prieteni Pescari, reprezentantii Tymalus - Radauti si PEFA - Pitesti si dl. Viorel Teleianu, seful Subcomisiei de Spinning din cadrul AGVPS, in care s-a dezbatut regulamentul competitional national 2006, asociatiile Anglers XXI, Pescari4Ever, Aqua Transilvae / Grupul de la Cluj doresc sa isi exprime punctul de vedere oficial.
Nemultumiti de modul in care reprezentantul AGVPS, dl. Viorel Teleianu, a stabilit forma de desfasurare a Campionatului National de Spinning 2006, fara sa ia in considerare propunerile asociatiilor prezente, membrii asociatiilor Anglers XXI, Pescari4Ever, Aqua Transilvae / Grupul De la Cluj isi retrag orice sustinere privind organizarea Campionatului National de Spinning 2006 si declina participarea la acest campionat.
Motivele pentru care am sustinut organizarea campionatului national de spinning in varianta open au fost:
- asigurarea unui sistem de punctare / ierarhizare corect si impartial, care sa nu mai permita aparitia incorectitudinilor cauzate de sistemul competitional existent, de tip "open-zonal" ;
- ierarhiile rezultate in urma concursurilor "open-zonale" din anii trecuti nu reflecta realitatea si valoarea competitorilor din zonele respective;
- eliminarea ambiguitatilor care permit unui concurent sa participe la mai multe etape zonale, fara sa stie ce zona anume reprezinta (exemplu: etapele zonale Muntenia-Bucuresti 2005);
- prezentarea tendentioasa si eronata a "problemei financiare" ca obstacol major in cazul adoptarii sistemului competitional open (exemplu: un pescar brasovean cheltuieste mai mult pentru deplasarea la Alesd decat pentru a se deplasa pana la Bucuresti);
In concluzie, membrii asociatiilor Anglers XXI, Pescari4Ever, Aqua Transilvae / Grupul de la Cluj isi rezerva dreptul la libera optiune si propun organizarea unui turneu de concursuri desfasurate exclusiv in sistem open si invita celelalte asociatii sa se alature acestei initiative.
Dragos Bina - director competitii Anglers XXI
Alexandru Trentea - presedinte Pescari4Ever
Renel Pascu – Aqua Transilvae
Valentin Stratonov – Grupul de la Cluj
In urma intalnirii din ziua de 28 ianuarie 2005 dintre asociatiile Pescari4Ever, Anglers XXI, Aqua Transilvae, Prieteni Pescari, reprezentantii Tymalus - Radauti si PEFA - Pitesti si dl. Viorel Teleianu, seful Subcomisiei de Spinning din cadrul AGVPS, in care s-a dezbatut regulamentul competitional national 2006, asociatiile Anglers XXI, Pescari4Ever, Aqua Transilvae / Grupul de la Cluj doresc sa isi exprime punctul de vedere oficial.
Nemultumiti de modul in care reprezentantul AGVPS, dl. Viorel Teleianu, a stabilit forma de desfasurare a Campionatului National de Spinning 2006, fara sa ia in considerare propunerile asociatiilor prezente, membrii asociatiilor Anglers XXI, Pescari4Ever, Aqua Transilvae / Grupul De la Cluj isi retrag orice sustinere privind organizarea Campionatului National de Spinning 2006 si declina participarea la acest campionat.
Motivele pentru care am sustinut organizarea campionatului national de spinning in varianta open au fost:
- asigurarea unui sistem de punctare / ierarhizare corect si impartial, care sa nu mai permita aparitia incorectitudinilor cauzate de sistemul competitional existent, de tip "open-zonal" ;
- ierarhiile rezultate in urma concursurilor "open-zonale" din anii trecuti nu reflecta realitatea si valoarea competitorilor din zonele respective;
- eliminarea ambiguitatilor care permit unui concurent sa participe la mai multe etape zonale, fara sa stie ce zona anume reprezinta (exemplu: etapele zonale Muntenia-Bucuresti 2005);
- prezentarea tendentioasa si eronata a "problemei financiare" ca obstacol major in cazul adoptarii sistemului competitional open (exemplu: un pescar brasovean cheltuieste mai mult pentru deplasarea la Alesd decat pentru a se deplasa pana la Bucuresti);
In concluzie, membrii asociatiilor Anglers XXI, Pescari4Ever, Aqua Transilvae / Grupul de la Cluj isi rezerva dreptul la libera optiune si propun organizarea unui turneu de concursuri desfasurate exclusiv in sistem open si invita celelalte asociatii sa se alature acestei initiative.
Dragos Bina - director competitii Anglers XXI
Alexandru Trentea - presedinte Pescari4Ever
Renel Pascu – Aqua Transilvae
Valentin Stratonov – Grupul de la Cluj
E bine macar ca ati ajuns la o concluzie finala care implica atatea asociatii.Asta elimina mult din polemicile inutile.O sa prezint joi la adunarea PP hotararea voastra,urmand ca probabil vineri sa expunem si punctul nostru de vedere.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Eu ma bucur ca cineva are "sange in veioza" si ia o hotarare clara ce trebuia luata de mult timp...........dar ma bucur conditionat de un lucru......sa vad ca si restul asociatiilor merg cu voi....altfel este o furtuna intr-un pahar cu vodk....
Florin Muscaloiu
Bucuresti
Florin Muscaloiu
Bucuresti
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Mare pacat ca n-ati iesit cu comunicatul asta ceva mai devreme, sa-l fi bagat si pe el in ziar. Oricum, cred ca o sa va unga pe suflet urmatorul link
http://www.gandul.info/2006-02-02/sport ... l_national

http://www.gandul.info/2006-02-02/sport ... l_national
Cu lacrimi Bastus!
LUIGI HATMAN PRESEDINTE "PRIETENI PESCARI" IASI
PUNCT DE VEDERE PERSONAL referitor la sedinta din 28.01.2006-Bucuresti.Mentionez de la inceput ca a fost primul contact atat cu membrii asociatiilor din tara cat si cu V.T.De asemenea am sustinut HOTARAREA CONSILIULUI MEMBRILOR FONDATORI AI ASOCIATIEI "PRIETENI PESCARI".Orice ce alte pareri,idei sau concluzii ale celor care au fost sunt fabulatii iar cei care nu au fost le sugerez sa se abtina.
CONCLUZII PERSONALE DUPA SEDINTA:
1.nuclee de spinning puternice la Cluj si Bucuresti(care se pare,hotarasc la nivel national)
2.cei mici(Timalus , Prieteni Pescari PEFA) nu conteaza,fiind prea fragezi si usor de ignorat
3.paradoxul AGVPS-asociatii neafiliate(adica ne dezicem de AGVPS dar concuram sub tutela HGPS).Ori facem compromisuri cu AGVPS si concuram la CE,CM sub tutela lor ori ne rupem si asteptam sa facem o federatie afiliata la FIPS ca sa putem concura afara.
4.ideea de OPEN-"concurand cu cei puternici vei fi puternic" citez din d-nul Stratonov.Gen Liga Campionilor dar ... exista tunuri preliminarii din care pot ajunge in elita si cei mici(P.P. IASI,TIMALUS) Art Media Bratislava(Andrei Gavril Iasi locul 9)
5.despre dezvoltare spinningului in Romania:Bucuresti-0 cuvinte,Cluj-0 cuvinte.P.P. Iasi doreste atragerea tinerilor in spinning dar si a celor de peste 60 de ani cu posibilitati materiale consistente si timp nelimitat.
6.supraevaluarea unor centre de spinning de catre membrii lor.Spinningul nu incepe la Bucuresti si se termina la Cluj.De Iasi si Radauti nu vorbim ca ei sunt mici,dar cu cei ce practiva spinningul neorganizat ce facem?cum ii atragem in concursuri?Astept propuneri dar nu de genul:dotare 5 lansete,minim 60-120 $ bucata si 3 mulinete de la 120$/buc in sus.
7.din 100 de spinneri in sistemul OPEN estimat(da Doamne sa se adune) de elita ,cum mi se pare ca se vrea in acest moment,aceeasi an de an nu o sa iasa niciodata crema comparativ cu a selecta dintr-o mie de participanti(cifra iluzorie dar realizabila pe viitor)
8.zonale sau OPEN astept un raspuns ca sa stiu ce organizam ...sau nu mai organizam?
Cu respect,
Luigi Hatman
PUNCT DE VEDERE PERSONAL referitor la sedinta din 28.01.2006-Bucuresti.Mentionez de la inceput ca a fost primul contact atat cu membrii asociatiilor din tara cat si cu V.T.De asemenea am sustinut HOTARAREA CONSILIULUI MEMBRILOR FONDATORI AI ASOCIATIEI "PRIETENI PESCARI".Orice ce alte pareri,idei sau concluzii ale celor care au fost sunt fabulatii iar cei care nu au fost le sugerez sa se abtina.
CONCLUZII PERSONALE DUPA SEDINTA:
1.nuclee de spinning puternice la Cluj si Bucuresti(care se pare,hotarasc la nivel national)
2.cei mici(Timalus , Prieteni Pescari PEFA) nu conteaza,fiind prea fragezi si usor de ignorat
3.paradoxul AGVPS-asociatii neafiliate(adica ne dezicem de AGVPS dar concuram sub tutela HGPS).Ori facem compromisuri cu AGVPS si concuram la CE,CM sub tutela lor ori ne rupem si asteptam sa facem o federatie afiliata la FIPS ca sa putem concura afara.
4.ideea de OPEN-"concurand cu cei puternici vei fi puternic" citez din d-nul Stratonov.Gen Liga Campionilor dar ... exista tunuri preliminarii din care pot ajunge in elita si cei mici(P.P. IASI,TIMALUS) Art Media Bratislava(Andrei Gavril Iasi locul 9)
5.despre dezvoltare spinningului in Romania:Bucuresti-0 cuvinte,Cluj-0 cuvinte.P.P. Iasi doreste atragerea tinerilor in spinning dar si a celor de peste 60 de ani cu posibilitati materiale consistente si timp nelimitat.
6.supraevaluarea unor centre de spinning de catre membrii lor.Spinningul nu incepe la Bucuresti si se termina la Cluj.De Iasi si Radauti nu vorbim ca ei sunt mici,dar cu cei ce practiva spinningul neorganizat ce facem?cum ii atragem in concursuri?Astept propuneri dar nu de genul:dotare 5 lansete,minim 60-120 $ bucata si 3 mulinete de la 120$/buc in sus.
7.din 100 de spinneri in sistemul OPEN estimat(da Doamne sa se adune) de elita ,cum mi se pare ca se vrea in acest moment,aceeasi an de an nu o sa iasa niciodata crema comparativ cu a selecta dintr-o mie de participanti(cifra iluzorie dar realizabila pe viitor)
8.zonale sau OPEN astept un raspuns ca sa stiu ce organizam ...sau nu mai organizam?
Cu respect,
Luigi Hatman
"Nu te nasti, nu esti, nu vei fi; dar poti sa mori pescar!"
Parerea mea e ca a privi de sus o asociatie doar pentru ca e nou infiintata sau pentru ca nu cuprinde "nume mari" ale spinning-ului autohton e o mare greseala. Cred ca pana la urma o asociatie e puternica daca are un numar mare de membri si poate organiza concursuri cu o anumita regularitate, nu daca are membri care au scule de zeci de mii de euro.
Cu lacrimi Bastus!
Adica din sapte asociatii, ("atatea") patru asociatii , adica trei ca cei de la Cluj sunt de fapt aproape aceiasi , adica doi ca Pescar4Ever nu au votat pentru ca nu aveau parerea legitima a majoritatii si totusi suntem marea majoritate !Nick scrie:E bine macar ca ati ajuns la o concluzie finala care implica atatea asociatii.Asta elimina mult din polemicile inutile.O sa prezint joi la adunarea PP hotararea voastra,urmand ca probabil vineri sa expunem si punctul nostru de vedere.
Daca nu sunteti cu noi , sunteti impotriva noastra !
Da fratilor sunteti nume mari si cu infuenta media tot respectul, cu cea mai mare sinceritate, dar tineti cont ca nu asta inseamna indemnul nostru la ultima etapa si nici interesul nostru sau al vostru !
Sa schimbam ceva in spinning sau in oricare domeniu nu inseamna sa ne punem impotriva ci sa punem mai presus de orice interesul majoritatii pentru a atinge un scop comun (bagami-as picioarele cred ca de prea multe ori am spus-o) !
Poate o sa ma acuzati de favoritism inclinand dintr-un anumit interes catre sistemul zonale. Va las pe voi sa ma judecati iar timpul (istoria) va confirma, dar tineti cont ca sistemul pe care voi il sustineti nu poate decat sa-mi fie favorabil din pozitia pe care o am !
Poate ca m-am implicat prea mult in aceste dezbateri cu toate ca sunt "n" persoane care ar fi trebuit sa o faca inaintea mea dar atata timp cand cunosc pe multi dintre cei care sustin o asemenea idee si totusi sunt constienti ca nu poate functiona, dar pentru simplu motiv ca este propunerea lui Teleianu nu o accepta, va intreb eu ce va faceati daca Teleianu venea cu varianta open pe care o sustineti ?
Daca inca nu s-au facut variante open + zonale cum puteti sa afirmati ca permit aparitia de incorectitudini ?!Angels XXI scrie: ............................care sa nu mai permita aparitia incorectitudinilor cauzate de sistemul competitional existent, de tip "open-zonal" ;
Acuzati-ma de subiectivism dar atata timp cat votul vostru se clatina ar trebuii ca chiar voi sa va puneti o intrebare si aici fac apel la cei care ii cunosc din Angles XXI si sunt sigur ca sunt total impotriva solutilor impuse de genul , daca nu sunteti cu noi sunteti impotriva noastra sau daca nu sunteti de acord cu sonarul in concursuri , nu mai participam !
Impuscati-ma !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii