discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

stefanmuraru scrie:
Amice, daca eu sunt afon tu cred ca esti SF. (nu prea vad legatura dintre muzica si pescuit).
Stii ce inseamna marca inregistrata?
Hai mai bine sa iti explic; o marca se inregistreaza pe unu sau mai multe domenii de activitate. Posesorul marcii poate interzice folosirea ei (nume, sigla culori) de catre altcineva.
Ca exista dispute pe marca, ca acum mai exista si posibilitate sa inregistrezi si marca comunitara (pentru uniunea europeana)...este mult de discutat si nu cred ca are legatura cu pescuitul..
Nu vezi legatura intre muzica si pescuit da imi explici cu multa rabdare ca o marca se inregistreaza pe una sau mai multe domenii si tu nu vezi legatura , cand io ti-am dat un exemplu din muzica de ce se poate intampla cu o marca . Probabil in domeniul pescuit nu se poate intampla asa ceva , pentru ca pescuitu ii mai cu mot
Iar ultima fraza , pe acelasi calapod , ajunge discutia la marci inregistrate , si posibile dispoute pe seama asta , defapt deja dispute daca ma uit la crapisti ,..... dar.... nu cred ca are legatura cu pescuitu
La cum judeci , nu putem vorbi

-
SF
- veteran

semlecangheorghe scrie:Nu-l lua in seama pe S.F.uneori e suparat pe lumea asta,nu ca ar fi lumea rea ,dar nu mai are el nervi pentru ea,in rest e baiat fain..

Ma droghez , ai uitat

-
Vali Vesa
- utilizator constant

stefanmuraru scrie: ...Cine a avut CIS in 2011 (nu cei care si-au luat dupa terminare CN).
Un scan dupa o hartie, un link ceva...sa ne lamurim si noi (fara vorbe..ca nu nici o valoare)...
Vorbe fara valoare... merci
Tu crezi ca eu vorbesc ca sa ma aflu in treaba?
Certificat de identitate sportiva nr 0020784 din 24.04.2007
Numarul de identificare din Registrul sportiv CT/A2/00101/2007
Le gasesti si pe site-ul clubului.
Si sunt si altii, poti sa cauti daca vrei.
-
Tavi
- veteran

lazarini scrie:Tavi scrie:Daca raspunsul este da, exista un asemenea ordin...atunci va fi .. distractiv.

Eu unul am convingerea ferma ca un astfel de ordin nu exista. Am cautat personal si nu am dat de asa ceva, in conditiile in care baza de date pe care o am la dispozitie e extrem de vasta. Mai mult decat atat fi sigur ca daca ar fi existat un astfel de ordin ANST-ul l-ar fi pus deja la dispozitia instantei in dosarul APCR vs ANST iar apsalba l-ar fi fluturat de mult pe forumuri.
Eventual se poate pune in discutie o altfel de recunoastere, probabil anterioara aparitiei Legii 69/2000.
In ce fel o astfel de recunoastere? Habar nu am. Banuiesc insa ca nici fotbalul nu a fost recunoscut ca sport ulterior apartiei Legii 69, probabil ca s-a plecat de la starea de fapt existenta la respectivul moment. Se prea poate ca ANST, pentru a se spala de pacate, sa invoce un astfel de argument.
Eu te cred, dar un raspuns oficial ar fi bun, totusi.
Pe de alta parte, Nea Fane se lauda (nu mai stiu pe unde) ca pescuitul e recunoscut ca ramura sportiva din
2002. Daca e asa ar trebui sa existe ordin de recunoastere, legea era in vigoare de doi ani, pica varianta recunosterii unei stari existente anterioara aparitiei legii, ca in cazul fotbalului.
Nea Fane, chiar nu vrei sa ne lamuresti? Ca ne-ai omorat cu citate din legi, omoara-ne si acum cu citate din actul normativ sau orice alt fel de document oficial prin care se recunoste ramura sportiva pescuit. Te rog frumos.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
SF
- veteran

Mai , tu esti masochist sau ce
O sa vanture iar ceva ce nu-i , si daca ii dovedesti , adica nu-l convingi pe el desi ii clar la toata lumea , o sa ti-o zica pe aia cu cainii la drum lung , caii si vulturii , sau ce o mai fi
Daca pescuitu era sport iar fi iesit schema la Vladeanu demult , ca si el voia sa faca o federatie , macar a lui era strict sportiva si nu era interesat in permise ca nesimtitu asta
Fane , jos mana de pe pescuit

-
lazarini
- veteran

Tavi scrie:Nea Fane, chiar nu vrei sa ne lamuresti? Ca ne-ai omorat cu citate din legi, omoara-ne si acum cu citate din actul normativ sau orice alt fel de document oficial prin care se recunoste ramura sportiva pescuit. Te rog frumos.

Cred ca mai repede vom afla cine la omorat pe Kennedy, sau daca Elvis traieste

-
apsalba
- veteran

-
jhonny
- veteran

Stai ascuns ,citesti si iti rozi unghiile...viermeeeee.
-
lazarini
- veteran

Sa-mi fie cu iertare, dar se potriveste perfect zicala: "Daca taceai, filozof ramaneai..."
Hotararea Consiliului de Ministrii la care faci vorbire reprezinta actul normativ prin care s-au desfiintat toate asociatiile de pescuit existente la acea data si, totodata, s-a dispus transferul patrimoniului acestora catre AGVPS. Absolut nimic despre recunoasterea ca sport a pescuitului denumit sportiv.
Mai mult decat atat, chiar tu erai cel care puneai in discutie, aici pe forum, legalitatea acestui act normativ:
http://www.rapitori.ro/forum/about5136-0-asc-731.html
-
apsalba
- veteran

Nu am spus că este legal, ci că atestă pescuitul sportiv ca sport. Ce a uitat AGVPSR este faptul că între timp a apărut legea sportului. Aici a scăpat jucăria din mână.
Citește art. 94 din Legea 69/2000.