Federatia lu`Fane
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce e aia sintagma Nea Fane? - retorica, nu raspunde
Te-am rugat sa vii cu citate din actul normativ prin care este recunoscut pescuitul ca ramura sportiva. - aici astept raspuns
Cand? 1953 sau 2002? - si aici astept raspuns!
Te-am rugat sa vii cu citate din actul normativ prin care este recunoscut pescuitul ca ramura sportiva. - aici astept raspuns
Cand? 1953 sau 2002? - si aici astept raspuns!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- Bass Assassin
- senior
Astea sunt toate federatiile recunoscute de ANST , pe ramuri , pe crengi ,si pe surcele
http://www.anst.gov.ro/federatii
restul este onania mentala a unui escroc cu foamea-n glanda
http://www.anst.gov.ro/federatii
restul este onania mentala a unui escroc cu foamea-n glanda
A se constitui e una, a functiona e alta. Nu pune semnul egal intre federatie in intelesul OG 26 (o uniune de asociatii sau fundatii) si federatia sportiva in intelesul Legii 69 (o asociere de cluburi sportive si asociatii judetene pe ramuri de sport). Parca Tarus a incercat sa faca lucrul asta, si s-a ales cu nimic.apsalba scrie:Toate federațiile se constituie în baza OG 26/2000. Deosebirea pentru federațiile sportive este că ele trebuie să beneficieze suplimentar de avizul de constituire eliberat de ANTS.
Unde???????????????????????????? Nu-mi spune "la OSIM" ca tot ma taiapsalba scrie:PS Sintagma pescuit sportiv este înregistrată ca ramură sportivă.

Deci sintagma este inregistrata in Registru.... 
Nea Fane, ce s-o mai lungim, ai dat-o in bara cu federatia sportiva. O arhivam frumos langa FNPSR, celalalt proiect esuat. Asta e, mergem mai departe.
Asadar, care e urmatorul proiect?

Nea Fane, ce s-o mai lungim, ai dat-o in bara cu federatia sportiva. O arhivam frumos langa FNPSR, celalalt proiect esuat. Asta e, mergem mai departe.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Nu este nevoie. Prezentul proiect este finalizat. FNPSR își vede de treabă pe domeniul ei.Tavi scrie:Deci sintagma este inregistrata in Registru....
- semlecangheorghe
- veteran
SF scrie:semlecangheorghe scrie:Nu-l lua in seama pe S.F.uneori e suparat pe lumea asta,nu ca ar fi lumea rea ,dar nu mai are el nervi pentru ea,in rest e baiat fain..
Ma droghez , ai uitat![]()

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Dracie , chiar scrie pescuit sportiv in rubrica aia
Nu ma mir , intr-o tara unde se merge la medic cu banu in mana de ce nu ar manevra si Popescu putin
Mai ramane de vazut , probabil daca mai impinge putin ii iese si federatia
Exista posibilitatea unui front comun contra cancerului , sau stam si asteptam in timp ce asta se taraste tiptil si ne trezim in fata faptului implinit ?

Nu ma mir , intr-o tara unde se merge la medic cu banu in mana de ce nu ar manevra si Popescu putin

Mai ramane de vazut , probabil daca mai impinge putin ii iese si federatia

Exista posibilitatea unui front comun contra cancerului , sau stam si asteptam in timp ce asta se taraste tiptil si ne trezim in fata faptului implinit ?