Federatia lu`Fane
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu cred ca nu e departe timpul cind CIS-urile vor retrase cluburilor de pescuit "sportiv" tocmai datorita art.4 al.2 din Declaratia drepturilor animalelor si vreau sa cred ca asta e unul dintre motive sau chiar motivul pentru pentru care fed.lui popescu nu a primit CIS-ul . In felul asta se inchide cercul si toata disputa existenta in legatura cu constituirea un federatii este inutila! FIPS/CIPS nu solicita CIS si solicita ceva mult mai important : competitii .
-
- utilizator nou
Amice, daca eu sunt afon tu cred ca esti SF. (nu prea vad legatura dintre muzica si pescuit).SF scrie:Amice , chiar daca ne bucuram ca ti-ai facut blog si asa , esti putin afon in discutia asta , de ex. asta cu AGVPS competitie privata !
Si aia cu marca inregistrata la fel , ce o rezolvat "Mafia" ca o inregistrat "La Familia" , cand era clar ca au facut-o doar ca sa nu o poata folosi Sisu si Puya, pana la urma dovedit ca nu aveau nimic de-a face cu denumirea "La Familia" , Sisu si Puya au revenit la nume !
Stii ce inseamna marca inregistrata?
Hai mai bine sa iti explic; o marca se inregistreaza pe unu sau mai multe domenii de activitate. Posesorul marcii poate interzice folosirea ei (nume, sigla culori) de catre altcineva.
Ca exista dispute pe marca, ca acum mai exista si posibilitate sa inregistrezi si marca comunitara (pentru uniunea europeana)...este mult de discutat si nu cred ca are legatura cu pescuitul.
Legat de AGVPS si concursurile:
http://www.pvtv.ro/pescuit/campionatul- ... ricol.html
ai citit?
Imi poti explica acum (fara sa ma faci afon, sau altfe - ca doar purtam o dicutie, in care argumentele conteaza ...nu mascarile) daca concursurile organizate de AGVPS au legatura cu sportul.
PS: nu ma consider expert, mi-am exprimat opinia.
- semlecangheorghe
- veteran
-
- utilizator nou
Nu ma supar pe nimeni.semlecangheorghe scrie:Nu-l lua in seama pe S.F.uneori e suparat pe lumea asta,nu ca ar fi lumea rea ,dar nu mai are el nervi pentru ea,in rest e baiat fain..
Eu imi spun parerile - nu stiu daca sunt intotdeauna corecte de aceea nu ma deranjeaza sa fiu contrazis. Numai ca atunci cand contrazici pe cineva trebuie sa o faci cu argumente..nu ca mascari.
-
- utilizator nou
Am spus foarte clar "din cate stiu eu".Vali Vesa scrie:Stefane,stefanmuraru scrie: ...Postul meu era despre pescuit la Crap (din cate stiu eu nici un club care a particicipat la CN 2011 nu are CIS)...
No offence... esti SIGUR???
Cine a avut CIS in 2011 (nu cei care si-au luat dupa terminare CN).
Un scan dupa o hartie, un link ceva...sa ne lamurim si noi (fara vorbe..ca nu nici o valoare)
Ce discutam noi pe forumul rapitori despre crap

uite ce am primit:
apsalba scrie: CIPS este confederație sportivă. Ai aici dovada:
Articolul 2. Obiectul, scopul ÅŸi activitatea
1. C.I.P.S. este o organizaţie non-profit care îşi urmăreşte obiectivele sale în încercarea de a promova înţelegerea reciprocă şi prietenia între membrii săi. C.I.P.S. îşi alege ca obiect de activitate promovarea păcii între membrii ei, în conformitate cu principiile idealului olimpic.
2. Activităţile sportive în cadrul CIPS se efectuează la nivel de amatori.
3. C.I.P.S. este o organizaţie internaţională sportivă cu caracterul universal. Orice altă Federaţia sau Institut Naţional care permite crez politic, sau discriminări rasiale care urmează să fie făcute în cadrul organizaţiei sale proprii sau de care aparţine, fie sau sunt afiliate la organizaţiile care practică orice astfel de discriminări, nu li se permite să facă parte din C.I.P.S.
4. Membri C.I.P.S. nu vor fi responsabili pentru atitudinea propriului guvern.
5. obiectul de activitate al C.I.P.S. se consideră a fi la nivel mondial
6. C.I.P.S. se angajează să promoveze şi sa răspândeasca pescuitului sportiv şi casting-ul, precum şi alte activităţi prevăzute în secţiunea 7 de mai jos.
7. C.I.P.S. într-o societate a bunăstării comune; aceasta cooperează în chip amiabil cu organizaţiile care urmăresc obiecte similare în cadrul de securitate a mediului natural şi a apelor, tineretului, sportului si turismului.
SAME SHIT DIFFERENT DAY ... atata ca mai nou (sa nu il rada lumea la gramda) vad ca baga chestii pe privat ...stefanmuraru scrie: ................................
Ce discutam noi pe forumul rapitori despre crap
uite ce am primit:
apsalba scrie: CIPS este confederație sportivă. Ai aici dovada:
Articolul 2. Obiectul, scopul ÅŸi activitatea
1. C.I.P.S. este o organizaţie non-profit care îşi urmăreşte obiectivele sale în încercarea de a promova înţelegerea reciprocă şi prietenia între membrii săi. C.I.P.S. îşi alege ca obiect de activitate promovarea păcii între membrii ei, în conformitate cu principiile idealului olimpic.
2. Activităţile sportive în cadrul CIPS se efectuează la nivel de amatori.
3. C.I.P.S. este o organizaţie internaţională sportivă cu caracterul universal. Orice altă Federaţia sau Institut Naţional care permite crez politic, sau discriminări rasiale care urmează să fie făcute în cadrul organizaţiei sale proprii sau de care aparţine, fie sau sunt afiliate la organizaţiile care practică orice astfel de discriminări, nu li se permite să facă parte din C.I.P.S.
4. Membri C.I.P.S. nu vor fi responsabili pentru atitudinea propriului guvern.
5. obiectul de activitate al C.I.P.S. se consideră a fi la nivel mondial
6. C.I.P.S. se angajează să promoveze şi sa răspândeasca pescuitului sportiv şi casting-ul, precum şi alte activităţi prevăzute în secţiunea 7 de mai jos.
7. C.I.P.S. într-o societate a bunăstării comune; aceasta cooperează în chip amiabil cu organizaţiile care urmăresc obiecte similare în cadrul de securitate a mediului natural şi a apelor, tineretului, sportului si turismului.
ps : fane, nu iti schimbi userul?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Avand in vedere succesul demersului vostru fata de ANTS, plecand de la acel raspuns cred ca ar fi foarte util sa reveniti cu o noua solicitare prin care sa cereti autoritatii sa raspunda negru pe alb la cea mai des vehiculata intrebare aici pe forum:cristi.albu scrie:de vreo saptamana am incercat sa intram in lagatura cu doina melinte sa vedem ce parere au ei sau mai bine spus daca au habar pe ce pun stampile pe acolo. daca stiu ce este de fapt pescuitul asta sportiv .... dupa vreo 10 telefoane ne-au zis ca peste vreo luna avem raspuns... mai asteptam
Este pescuitul sportiv recunoscut ca ramura de sport, in intelesul Legii nr.69/2000? Daca da, care este actul normativ emis in baza dispozitiilor art.27 alin.(5) din H.G. 884/2001 prin care s-a produs aceasta recunoastere?
Bonus: In situatia in care pescuitul sportiv nu este recunoscut ca ramura de sport, care a fost temeiul legal care a stat la baza eliberarii de catre ANTS a Avizului nr.... din data de 25 februarie 2011 prin care autoritatea a avizat Actul constitutiv si Statului Federatiei Romane de Pescuit Sportiv la Crap, Stationar, Rapitori, Musca Artificiala, Pescuit Marin si Casting?

Extrabonus: Plecand de la aceiasi problema a nerecunoasterii pescuitului sportiv ca ramura de sport, care a fost temeiul legal care a stat la baza eliberarii de catre ANTS a Certificatelor de Identitate Sportiva (CIS) catre asociatii/cluburi sportive a caror obiect de activitate este practicarea pescuitului sportiv si/sau recreational?

Absolut corect, astea sunt intrebarile care trebuie puse ANST si care ar clarifica situatia.
Daca raspunsul oficial este ca nu exista un ordin prin care s-a recunoscut pescuitul ca ramura de sport, atunci federatia lui Fane, cu avizul primit cu tot si CIS-urile deja eliberate cluburilor sunt in aer.
Raman doua variante:
1. se incearca emiterea unui asemnea ordin pentru a se recunoaste pescuitul ca ramura de sport si se continua telenovela cu federatie, cisu-ri etc. Aici trebuie cantarite bine avantajele unui asemenea demers. Daca e vorba de bani de la buget pentru sprijinirea competitiilor sportive de pescuit .. vise erotice.
sau
2. Stop joc, pescuitul nu e ramura sportiva asadar pescuitul "sportiv" si entitatile care se ocupa cu asta (AGVPS, craparii, LRS, etc) isi vad de treaba fara a fi supuse prevederilor legii sportului.
Daca raspunsul este da, exista un asemenea ordin...atunci va fi .. distractiv.
Daca raspunsul oficial este ca nu exista un ordin prin care s-a recunoscut pescuitul ca ramura de sport, atunci federatia lui Fane, cu avizul primit cu tot si CIS-urile deja eliberate cluburilor sunt in aer.
Raman doua variante:
1. se incearca emiterea unui asemnea ordin pentru a se recunoaste pescuitul ca ramura de sport si se continua telenovela cu federatie, cisu-ri etc. Aici trebuie cantarite bine avantajele unui asemenea demers. Daca e vorba de bani de la buget pentru sprijinirea competitiilor sportive de pescuit .. vise erotice.

sau
2. Stop joc, pescuitul nu e ramura sportiva asadar pescuitul "sportiv" si entitatile care se ocupa cu asta (AGVPS, craparii, LRS, etc) isi vad de treaba fara a fi supuse prevederilor legii sportului.
Daca raspunsul este da, exista un asemenea ordin...atunci va fi .. distractiv.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Eu unul am convingerea ferma ca un astfel de ordin nu exista. Am cautat personal si nu am dat de asa ceva, in conditiile in care baza de date pe care o am la dispozitie e extrem de vasta. Mai mult decat atat fi sigur ca daca ar fi existat un astfel de ordin ANST-ul l-ar fi pus deja la dispozitia instantei in dosarul APCR vs ANST iar apsalba l-ar fi fluturat de mult pe forumuri.Tavi scrie:Daca raspunsul este da, exista un asemenea ordin...atunci va fi .. distractiv.
Eventual se poate pune in discutie o altfel de recunoastere, probabil anterioara aparitiei Legii 69/2000.
In ce fel o astfel de recunoastere? Habar nu am. Banuiesc insa ca nici fotbalul nu a fost recunoscut ca sport ulterior apartiei Legii 69, probabil ca s-a plecat de la starea de fapt existenta la respectivul moment. Se prea poate ca ANST, pentru a se spala de pacate, sa invoce un astfel de argument.