Federatia lu`Fane
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bass Assassin
- senior
Sa vedem ce spune art 27 din HG 884/2001 :
ART. 27
(1) Recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului la solicitarea practicanţilor acesteia.
(2) Cererea de recunoaştere oficială se adresează Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde următoarele date:
a) numărul de practicanţi la nivel local şi naţional;
b) regulamentele de competiţie;
c) tipurile de instalaţii, materiale şi echipamente utilizate;
d) informaţii sintetice despre practicarea ramurii de sport respective pe plan internaţional;
e) statutul şi regulamentele organizaţiei internaţionale a ramurii de sport, dacă acestea există;
f) orice alte materiale documentare considerate elocvente pentru susţinerea cererii.
(3) Analiza şi verificarea documentaţiei care însoţeşte cererea de recunoaştere oficială se efectuează de către comisia numită prin ordin al ministrului tineretului şi sportului.
(4) Raportul comisiei, întocmit în baza cererii de recunoaştere, a documentaţiei anexate şi în urma vizionării a minimum 3 demonstraţii, va conţine concluzii privind caracteristicile sportului respectiv, valenţele sale sociale şi instructiv-educative, precum şi necesitatea recunoaşterii oficiale.
(5) În baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului şi Sportului recunoaşte oficial, prin ordin al ministrului, practicarea ramurii de sport respective în România.
(6) În baza recunoaşterii oficiale practicanţii ramurii de sport se pot constitui în asociaţii judeţene şi a municipiului Bucureşti, pe ramuri de sport, cluburi sportive, federaţie sportivă naţională, şi pot participa la întreceri demonstrative şi competiţii, potrivit legii.
Intrebare : Unde si cand a fost recunoscut pescuitul ca sport de catre MTS , pe baza carui raport si a carei documentatii ?
ART. 27
(1) Recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului la solicitarea practicanţilor acesteia.
(2) Cererea de recunoaştere oficială se adresează Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde următoarele date:
a) numărul de practicanţi la nivel local şi naţional;
b) regulamentele de competiţie;
c) tipurile de instalaţii, materiale şi echipamente utilizate;
d) informaţii sintetice despre practicarea ramurii de sport respective pe plan internaţional;
e) statutul şi regulamentele organizaţiei internaţionale a ramurii de sport, dacă acestea există;
f) orice alte materiale documentare considerate elocvente pentru susţinerea cererii.
(3) Analiza şi verificarea documentaţiei care însoţeşte cererea de recunoaştere oficială se efectuează de către comisia numită prin ordin al ministrului tineretului şi sportului.
(4) Raportul comisiei, întocmit în baza cererii de recunoaştere, a documentaţiei anexate şi în urma vizionării a minimum 3 demonstraţii, va conţine concluzii privind caracteristicile sportului respectiv, valenţele sale sociale şi instructiv-educative, precum şi necesitatea recunoaşterii oficiale.
(5) În baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului şi Sportului recunoaşte oficial, prin ordin al ministrului, practicarea ramurii de sport respective în România.
(6) În baza recunoaşterii oficiale practicanţii ramurii de sport se pot constitui în asociaţii judeţene şi a municipiului Bucureşti, pe ramuri de sport, cluburi sportive, federaţie sportivă naţională, şi pot participa la întreceri demonstrative şi competiţii, potrivit legii.
Intrebare : Unde si cand a fost recunoscut pescuitul ca sport de catre MTS , pe baza carui raport si a carei documentatii ?
- Bass Assassin
- senior
Intrebare : Daca pescuitul este recunoscut ca sport de ce este reglementat de ANPA si nu de ANST si federatia sportiva, iar daca nu este recunoscut ca sport, atunci ce treaba are cu ANST ?
Legea 69/2000 si nici HG 884/2001 nu face referire la conditiile si regulamentul de practicare a pescuitului recreativ si nici nu recunoaste pescuitul ca sport , atunci cu ce avize functioneaza o federatie ilegala de pescuit ?
Daca prin absurd se recunoste pescuitul ca sport de competitie , atunci logic ,putem spune, ca si vanatoarea poate sa fie considerata un sport competitional , de ce nu se infiinteaza o federati sportiva a vanatorilor sub tutela ANST ?
Stie cineva sa raspunda ?
Legea 69/2000 si nici HG 884/2001 nu face referire la conditiile si regulamentul de practicare a pescuitului recreativ si nici nu recunoaste pescuitul ca sport , atunci cu ce avize functioneaza o federatie ilegala de pescuit ?
Daca prin absurd se recunoste pescuitul ca sport de competitie , atunci logic ,putem spune, ca si vanatoarea poate sa fie considerata un sport competitional , de ce nu se infiinteaza o federati sportiva a vanatorilor sub tutela ANST ?
Stie cineva sa raspunda ?
Nu ii mai da idei , ca le incearcaticairlandezu scrie:Dupa ce pune si federatia asta pe "butuci" realizeaza ca e mai bine sa-si faca o federatie de protectie a animalelor,ca tot i place lui sa fie presedinte de federatie....cu care va lupta pentru interzicerea pescuitului si a vanatorii sportive
![]()
![]()
![]()
Asta asa, de ciuda
![]()

Mai Popi , tu asa , cand umbli dupa acte si io mai stiu dupa ce , cum te prezinti ? "sant SP , presedintele federatiei ...."

Gerulo , stiu ca vezi asta , ca daca nu te-ai uita aici viata ta nu ar avea sens , micutule parazit

Popescule , io zic ca meriti sa te dea lumea-n judecata , desi tu puscarie cu detinutii de drept comun nu o sa faci . orice judecator normal la cap

- semlecangheorghe
- veteran
- Bass Assassin
- senior
Cititi si aceste articole :
http://pebalta.blogspot.com/2012/01/cn- ... -2012.html
http://pebalta.blogspot.com/2012/01/fed ... ortiv.html

Concluziile le trageti voi

http://pebalta.blogspot.com/2012/01/cn- ... -2012.html
http://pebalta.blogspot.com/2012/01/fed ... ortiv.html

Concluziile le trageti voi

Primul mai e cum e, dar al doilea articol e praf, pulbere fina. Se vede ca autorul n-a citit nimic din ce s-a scris la subiect, pe forumuri de atata vreme.
Dintre perle :
Federatia "aceasta esta infiintata ca o asociatie de persoane fizice ori juridice (la fel cum sunt si cluburile de pescuit)"....
"Din cunostintele mele nimeni din pescuit nu are CIS-ul. Imi e foarte greu sa cred ca acesta va fi acordat vreodata, deoarece in pescuit eu cred ca nu se pot organiza competitii sportive"...
"Nici de AGVP (Asociaţia Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi) nu se stie daca are CIS."
"Clar este ca in Romania nu se mai poate infiinta o alta Federatie Romana de Pescuit Sportiv deoarece aceasta a fost inregistrata ca marca la OSIM."
N-are rost !
Dintre perle :
Federatia "aceasta esta infiintata ca o asociatie de persoane fizice ori juridice (la fel cum sunt si cluburile de pescuit)"....
"Din cunostintele mele nimeni din pescuit nu are CIS-ul. Imi e foarte greu sa cred ca acesta va fi acordat vreodata, deoarece in pescuit eu cred ca nu se pot organiza competitii sportive"...
"Nici de AGVP (Asociaţia Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi) nu se stie daca are CIS."
"Clar este ca in Romania nu se mai poate infiinta o alta Federatie Romana de Pescuit Sportiv deoarece aceasta a fost inregistrata ca marca la OSIM."
N-are rost !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- Bass Assassin
- senior
Daca priviti mai atent poza ,va dati seama ca in "gigantica" cladire din Alba Iulia pe strada Octavian Goga nr 7 functioneaza doua federatii(una sigur este ilegala ) , o asociatie si o firma la "vedere " .
Escrocule , cate federatii , asociatii si cluburi de pescuit iti mai infiintezi pe o singura adresa ?
Chiar toate federatiile de pescuit sunt "obligate" sa isi aibe sediul la Alba pe O Goga nr 7 ?

Escrocule , cate federatii , asociatii si cluburi de pescuit iti mai infiintezi pe o singura adresa ?

Chiar toate federatiile de pescuit sunt "obligate" sa isi aibe sediul la Alba pe O Goga nr 7 ?

razvan m. scrie:Imi place foarte mult sigla. O ancora in care sunt agatati doi pesti din exteriorul gurii: un pastrav si un marlin.![]()
Este foarte reprezentativa pentru Fane Protopopescu. Nicio treaba cu pescuitul !![]()
![]()

Asta cu marlinu pe sigla , in Romania , o consider kitsch total , zau Popescule , esti prea tare ma

Te astept pe topicu cu drogurile , musai ai tu o combinatie , asa ceva nu-i natural

Din exterior ii probabil influenta terminatului Nicolae , adanc cunoscator in tema chinez la japca , salpa la bomba si zargan la sageata