Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Poate nu ai citi tu cu atentie.razvan m. scrie:Primul mai e cum e, dar al doilea articol e praf, pulbere fina. Se vede ca autorul n-a citit nimic din ce s-a scris la subiect, pe forumuri de atata vreme.
Dintre perle :
Federatia "aceasta esta infiintata ca o asociatie de persoane fizice ori juridice (la fel cum sunt si cluburile de pescuit)"....
"Din cunostintele mele nimeni din pescuit nu are CIS-ul. Imi e foarte greu sa cred ca acesta va fi acordat vreodata, deoarece in pescuit eu cred ca nu se pot organiza competitii sportive"...
"Nici de AGVP (Asociaţia Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi) nu se stie daca are CIS."
"Clar este ca in Romania nu se mai poate infiinta o alta Federatie Romana de Pescuit Sportiv deoarece aceasta a fost inregistrata ca marca la OSIM."
N-are rost !
nucus scrie:Cel putin 14 cluburi au CIS ! Ba chiar si Asociatia Liga Romana de Spinning !Noi nu-l credem pe stefan popescu.Noi stim cine este
.
CIPS/ FIPS este o federatie internationala independenta , nefiind o federatie sportiva in adevaratul sens al cuvantului .stefanmuraru scrie:Apropo - CIPS/FIPS este federatie sportiva (la fel ca FIFA)?
Cluburi sportive de pescuit, inscrise in registrul sportiv (deci cu c.i.s.) doar in Bucuresti:stefanmuraru scrie: Poate nu ai citi tu cu atentie.
Imi poti spune o Asociate "Club sportiv de pescuit) care are CIS?
aaa..tu il crezi pe Popescu...ma bucur, eu nu il cred.
Art. 36 al.2 din Legea nr.69/2000, adica din legea educatiei fizice si sportului prevede:stefanmuraru scrie: .....
Federatie romana de pescuit nu se mai poate infiinta deoarece numele este luat la OSIM (m-am referit strict la nume...nu la ceeace reprezinta).