Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 05 Feb 2012, 22:07

Taci mah SF, ca-i destul de sugestiva :wink: ...un pastrav si-un marlin,ce vrei mai mult.... adika federatia, sa se-ntinda, de la "muntele cel'nalt"... pa'n la "marea cea mare"....asta-i "pohta ce-am pohtit" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Feb 2012, 23:45

Una si mai sugestiva pentru pohta ce-a pohtit Popescul, care ar merge de minune in locul actualei sigle a Federatiei :

Imagine :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

stefanmuraru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefanmuraru » 06 Feb 2012, 20:32

razvan m. scrie:Primul mai e cum e, dar al doilea articol e praf, pulbere fina. Se vede ca autorul n-a citit nimic din ce s-a scris la subiect, pe forumuri de atata vreme.

Dintre perle :
Federatia "aceasta esta infiintata ca o asociatie de persoane fizice ori juridice (la fel cum sunt si cluburile de pescuit)"....
"Din cunostintele mele nimeni din pescuit nu are CIS-ul. Imi e foarte greu sa cred ca acesta va fi acordat vreodata, deoarece in pescuit eu cred ca nu se pot organiza competitii sportive"...
"Nici de AGVP (Asociaţia Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi) nu se stie daca are CIS."
"Clar este ca in Romania nu se mai poate infiinta o alta Federatie Romana de Pescuit Sportiv deoarece aceasta a fost inregistrata ca marca la OSIM."

N-are rost ! :?
Poate nu ai citi tu cu atentie.
Imi poti spune o Asociate "Club sportiv de pescuit) care are CIS?
aaa..tu il crezi pe Popescu...ma bucur, eu nu il cred.

Federatie romana de pescuit nu se mai poate infiinta deoarece numele este luat la OSIM (m-am referit strict la nume...nu la ceeace reprezinta).

stefanmuraru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefanmuraru » 06 Feb 2012, 20:33

Apropo - CIPS/FIPS este federatie sportiva (la fel ca FIFA)?

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 06 Feb 2012, 21:37

Cel putin 14 cluburi au CIS ! Ba chiar si Asociatia Liga Romana de Spinning !Noi nu-l credem pe stefan popescu :D .Noi stim cine este :twisted: .

stefanmuraru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefanmuraru » 06 Feb 2012, 21:54

nucus scrie:Cel putin 14 cluburi au CIS ! Ba chiar si Asociatia Liga Romana de Spinning !Noi nu-l credem pe stefan popescu :D .Noi stim cine este :twisted: .

:)
eu nu prea stiu de spining.
Postul meu era despre pescuit la Crap (din cate stiu eu nici un club care a particicipat la CN 2011 nu are CIS).
si nici AGVPS si nici Federatia

http://www.pvtv.ro/pescuit/campionatul- ... ricol.html

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 06 Feb 2012, 21:59

stefanmuraru scrie:Apropo - CIPS/FIPS este federatie sportiva (la fel ca FIFA)?
CIPS/ FIPS este o federatie internationala independenta , nefiind o federatie sportiva in adevaratul sens al cuvantului .
Vanatoarea si pescuitul nu pot fi considerate sport din varii motive , unul din motive fiind acela ca produc traume si acte de cruzime asupra animalelor ,vezi art 4 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor si legile de protectie a animalelor din Romania

La acest articol iti explica si pentru ce nu este interzis pescuitul ,si ca se poate pescui in conditiil legii doar pentru scopuri vitale (hrana).

SPORTUL cere fairplay , si ce fairplay mai este acela cand tu iti ranesti sau ucizi partenerul de competitie ? Cu toate ca exista voci care sustin ca aceste competitii se desfasoara doar in sistem C&R , si la acest capitol este de discutat
Discutia fiind ampla ,daca iti face placere si vrei sa participi ,esti invitatul nostru

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Feb 2012, 22:21

stefanmuraru scrie: Poate nu ai citi tu cu atentie.
Imi poti spune o Asociate "Club sportiv de pescuit) care are CIS?
aaa..tu il crezi pe Popescu...ma bucur, eu nu il cred.
Cluburi sportive de pescuit, inscrise in registrul sportiv (deci cu c.i.s.) doar in Bucuresti:

- Asociatia Clubul de PESCUIT CRAPUL
- Clubul de Pescuit Sportiv Drill
- Asociatia Clubul Sportiv de Pescuit Abrevis

http://www.anst.gov.ro/registul-sportiv ... ureti.html

Pentru situatia la nivel de tara, vezi registrul sportiv la urmatoarea adresa:

http://www.anst.gov.ro/registul-sportiv

stefanmuraru scrie: .....
Federatie romana de pescuit nu se mai poate infiinta deoarece numele este luat la OSIM (m-am referit strict la nume...nu la ceeace reprezinta).
Art. 36 al.2 din Legea nr.69/2000, adica din legea educatiei fizice si sportului prevede:
.....
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.

Dupa cum vezi, in registrul sportiv nu este inregistrata Federatia Romana de Pescuit Sportiv. Cu alte cuvinte, in prezent nu exista o Federatie, ca structura sportiva recunoscuta oficial pe aceasta ramura de sport. Deci ea se poate infiinta in viitor.

OSIM este Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Popescu si-a inregistrat acolo sigla, din cate vad. Adica bibanul acela american prins la rama, deasupra caruia sunt niste initiale.
De aici si pana la a ajunge la concluzia ca gata, in Romania nu se mai poate infiinta o federatie de pescuit sportiv e cale foarte lunga.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

stefanmuraru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefanmuraru » 06 Feb 2012, 23:04

E corect ce zici tu - se poate infiinta federatia, numai ca nu se va putea numi "federatia sportiva de pescuit la crap" - deoarece acest nume este folosit (si are inregistrata marca pe nume - implicit sigla, culori...etc).

Articolul de pe blogul meu se refera strict la pescuitul la crap. Cluburile pe care tu le specifici ca au CIS nu am auzit de ele.
Vezi CN 2011 de pescuit la crap - cate cluburi au CIS?

Si chiar cu CIS - pe cine intereseaza acest lucru? AGVPS nu are; este membru fondator CIPS/FIPS. Asa ca toate competitiile organizate de AGVPS, CIPS/FIPS nu sunt "sportive" - sunt competitii private organizate dupa anumite reguli.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Feb 2012, 23:58

Amice , chiar daca ne bucuram ca ti-ai facut blog si asa , esti putin afon in discutia asta , de ex. asta cu AGVPS competitie privata !

Si aia cu marca inregistrata la fel , ce o rezolvat "Mafia" ca o inregistrat "La Familia" , cand era clar ca au facut-o doar ca sa nu o poata folosi Sisu si Puya, pana la urma dovedit ca nu aveau nimic de-a face cu denumirea "La Familia" , Sisu si Puya au revenit la nume !

Scrie răspuns