Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Citat:
Popescu Stefan
(...) Pot să vă asigur că dețin documentele legale pentru toate proiectele și sponsorizările făcute. Chiar săptămâna trecută an negociat un contract de 200.000 eur pentru un carpodrom în județul Hunedoara cu constructorul autostrăzii Deva Sibiu. (...)
Domnule Popescu,
Acum 5 minute am avut o discutie cu un reprezentat al societatii care construieste autostrada Deva-Sibiu. Au fost niste discutii despre un carpodrom bla bla bla, dar nu s-a concretizat nimic... nu s-a semnat nimic... au fost intradevar niste discutii... si mai mult nu... doriti si un comunicat al societatii care sa ateste ca vorbiti aiurea si ne dezinformati cu privire la acel carpodrom? Asa interpretati si treaba cu C.I.S-ul? Si cu C.I.P.S?
Adelin scrie: Sunt multe perle, multe jigniri, multa ironie si ton de superioritate fata de cei ce nu au inteles fenomenul Popescu...![]()
Personal daca l-as fi sustinut pe Popescu (...ptiu Drace!!! X3ori)si as fi ajuns in situatia in care a ajuns Shoco, nu as mai iesi o perioada lunga pe nici un forum ... pur si simplu ca sa nu ma rada lumea.
...dar nu e razboiul meu, deci nu ma bag, nu o sa ma bag nici la urmatorul pe lista, 007 chiar imi e simpatic....insa, mi-am impanat cascheta cu mladite verzi de stejar si m-am asezat confortabil pe burta in pozitie de tragere cu arma la umar, luneta la ochi si astept. Nu ma grabesc, un lunetist bun trage o singura data si tinand cont de faptul ca tinta mea e mare, nu am voie sa gresesc...
Auzi brae,mic producator de muci,da tu m-ai vazut personal,ti-am vorbit io vreodata,m-am luat de tine cindva,pina ti s-a pus pata si ai venit aici precum imparatul printre sclavi,injurindu-ma ca la usa cortului?Ma cunosti tu pe mine , m-ai vazut personal sau de unde atata sange`n vene ?
I-am zis si la birjaru de Semlecan si vad ca tot nu intelege.
Si dupa ce vii aici si minti lumea pe fata,astepti flori siapaluze ,ca vezidoamne tu l-ai banat pe Popescu??Mai Shoco,ar trebui sa te banezi si pe tine,mic mincinos ce esti...cuvintele tale sint scrise aici,si nu ai dovezi sa le sustii..SF scrie:Shoco , de ce ai mintit la faza cu sportivi pescari ? De ce ai spus ca si-n alte tari , in majoritatea , ii asa ?shoco scrie:
@Restul > Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Nu e cazul sa imi dati lectii despre ce si cum sa fac sau sugestii despre ce ar trebui sa cred si ce nu.
Pana una alta eu eram desteptat cu mult inaintea voastra, voi incepeti sa realizati acuma cum sta treaba..
Atata vreme cat ai sustinut varianta lui Popescu , cum ca pescuitu ii sport , si prin urmare orice practicant se va supune federatiei , deorece ii singura care reglementeaza si asa , stiai ce zici, nu poti sa spui ca te-ai incurcat
![]()
Posturile is acolo ! Nu le-o luat nimeni acasa !
Cine a venit primul aici cu injurii,si tot felul de jigniri??Pot sa fiu diplomat si receptiv in conditii de decenta, dar va rog sa va masurati tonul la adresa mea.