Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Noi 2011, 22:54

Popescule , sa ne tii la curent cu ce mai faci , reusesti sa-i distrezi pe cei mai multi de aici :lol: :lol:

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 29 Noi 2011, 23:11

Vad ca si la "crapari", de popescu se vorbeste la timpul trecut...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 29 Noi 2011, 23:17

bai nene... sunteti de-a dreptul turma...

imi lasati si mie va rog putin timp astfel incat domnul popescu sa vada mesajul si sa imi dea un raspuns? va rog eu frumos... ce mama zmeilor... :lol: :lol: :lol: :lol:
Citat:
Popescu Stefan

(...) Pot să vă asigur că dețin documentele legale pentru toate proiectele și sponsorizările făcute. Chiar săptămâna trecută an negociat un contract de 200.000 eur pentru un carpodrom în județul Hunedoara cu constructorul autostrăzii Deva Sibiu. (...)

Domnule Popescu,
Acum 5 minute am avut o discutie cu un reprezentat al societatii care construieste autostrada Deva-Sibiu. Au fost niste discutii despre un carpodrom bla bla bla, dar nu s-a concretizat nimic... nu s-a semnat nimic... au fost intradevar niste discutii... si mai mult nu... doriti si un comunicat al societatii care sa ateste ca vorbiti aiurea si ne dezinformati cu privire la acel carpodrom? Asa interpretati si treaba cu C.I.S-ul? Si cu C.I.P.S?

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 29 Noi 2011, 23:19

Au inceput "prozelitii"i sa-l paraseasca pe "guru" ? :lol:

Sa nu fie tot o fumigena gandita de nebun pentru "impresia artistica" :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Noi 2011, 23:42

Mai Ioane , vorbim si noi , ca vine Popescu si de vede ce scrie sus in stanga o sa zica ca asta ii forum federal , si scriu doar aia inscrisi cu CIS in regula :lol: :lol:

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 30 Noi 2011, 05:53

Adelin scrie: Sunt multe perle, multe jigniri, multa ironie si ton de superioritate fata de cei ce nu au inteles fenomenul Popescu... :oops:
Personal daca l-as fi sustinut pe Popescu (...ptiu Drace!!! X3ori) :roll: si as fi ajuns in situatia in care a ajuns Shoco, nu as mai iesi o perioada lunga pe nici un forum ... pur si simplu ca sa nu ma rada lumea.
...dar nu e razboiul meu, deci nu ma bag, nu o sa ma bag nici la urmatorul pe lista, 007 chiar imi e simpatic....insa, mi-am impanat cascheta cu mladite verzi de stejar si m-am asezat confortabil pe burta in pozitie de tragere cu arma la umar, luneta la ochi si astept. Nu ma grabesc, un lunetist bun trage o singura data si tinand cont de faptul ca tinta mea e mare, nu am voie sa gresesc... :wink:

Domnule Adelin, nu ti-am mai spus odata frumos sa iti vezi de lungul nasului si sa nu mai pomenesti numele meu ?
Ma cunosti tu pe mine , m-ai vazut personal sau de unde atata sange`n vene ?
I-am zis si la birjaru de Semlecan si vad ca tot nu intelege.
Nu ma afecteaza atat de tare ca pomeniti o persoana pe care nu o cunoasteti nici macar din vedere, pe cat ma deranjeaza ca vorbiti numa mizerii.

Nu consider ca l-am jignit pe domnul Cezar intrebandu-l cu ce se ocupa.
Poate la nivelul lui Semlecan , (vorba unuia...sapa si mistrie) poate fi considerata o rusine sa spui cu ce te ocupi.

Mai terminati odata cu Popescu ca n-am avut nici o treaba cu el nici atunci nici acum.
Faptul ca a fost primul care a venit cu o initiativa, alta decat o masturbare lingvistica a unor aplaudaci frustrati, nu inseamna nici in momentul asta o chestie rea.
Voi stimabililor ce ati facut ... vreodata pentru pescuitul din Romania ?

Cu Popescu pur si simplu am incheiat orice discutie pentru ca nu este in stare sa poarte un dialog constructiv.

Pot sa fiu diplomat si receptiv in conditii de decenta, dar va rog sa va masurati tonul la adresa mea.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Noi 2011, 06:42

Shoco a scris
Ma cunosti tu pe mine , m-ai vazut personal sau de unde atata sange`n vene ?
I-am zis si la birjaru de Semlecan si vad ca tot nu intelege.
Auzi brae,mic producator de muci,da tu m-ai vazut personal,ti-am vorbit io vreodata,m-am luat de tine cindva,pina ti s-a pus pata si ai venit aici precum imparatul printre sclavi,injurindu-ma ca la usa cortului?

Ia vezi-ti de lungul nasului,bai mucosule,si fa-l conducator de careta pe ala al carui nume de familie il porti..

In plus nu imi dai tu mie directive despre cine si ce sa vorbesc,caci pina una alta ,bijaru din mine ti-a vorbit in limitele decentei,pe cind infatuatul din tine mi-a vorbit in termenii birjarilor

Asa ca fuga la tine pe forum,si fa acolo pe tyranosaurus rex ca pe mine nu ma impresionezi.Nici chiar daca esti panou publicitar de produse Avon..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Noi 2011, 06:47

SF scrie:
shoco scrie:
@Restul > Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Nu e cazul sa imi dati lectii despre ce si cum sa fac sau sugestii despre ce ar trebui sa cred si ce nu.
Pana una alta eu eram desteptat cu mult inaintea voastra, voi incepeti sa realizati acuma cum sta treaba..
Shoco , de ce ai mintit la faza cu sportivi pescari ? De ce ai spus ca si-n alte tari , in majoritatea , ii asa ?

Atata vreme cat ai sustinut varianta lui Popescu , cum ca pescuitu ii sport , si prin urmare orice practicant se va supune federatiei , deorece ii singura care reglementeaza si asa , stiai ce zici :wink: , nu poti sa spui ca te-ai incurcat :wink:

Posturile is acolo ! Nu le-o luat nimeni acasa !
Si dupa ce vii aici si minti lumea pe fata,astepti flori siapaluze ,ca vezidoamne tu l-ai banat pe Popescu??Mai Shoco,ar trebui sa te banezi si pe tine,mic mincinos ce esti...cuvintele tale sint scrise aici,si nu ai dovezi sa le sustii..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Noi 2011, 06:52

Shoco a scris
Pot sa fiu diplomat si receptiv in conditii de decenta, dar va rog sa va masurati tonul la adresa mea.
Cine a venit primul aici cu injurii,si tot felul de jigniri??
Ia „BISHTI„,dupa cum zicea unul pe care l-ai banat,doar pentru unicul motiv ,ca asa ti-au cerut unii....„mladiosule„

.

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 30 Noi 2011, 07:34

Bade Gheorghe prietene o sa vina si ziua cand o sa ne intalnim in persoana... :)
Si iti promit prietene ca o sa te caiesti de toate mizeriile spuse :)
Iti spun cu lejeritate maxima.
Spune ce vrea sufletelul tau de acum inainte :)
Le iau eu aminte ;)

Scrie răspuns