Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Ian 2012, 11:38

Fratilor, Popescu asta e chiar fantastic ! :lol: Iarasi a incercat sa modifice actele constitutive ale Federatie si din nou Tribunalul Alba i-a respins cererea ! :lol: :lol:

Asta nici cand se judeca de unul singur nu castiga... :lol:

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwNTQzNTA*
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Ian 2012, 12:36

Vai , dar cum , unicu , el si Mihai Viteazu , competentu , inteligentu , ce o ai fi pus nelalocu lui in statut :shock: :lol:

Deci Popescu umbla la statut dupa cum bate vantu , rusine Fanica , da zic degeaba , asta nu are rusine , el si catelusu lui , Gerulica pe nume !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Ian 2012, 12:51

Inca o dovada despre cat de bine cunoaste Popescu legile.... pana ajunge in fata judecatorului ! :lol: :lol:

Ma intreb totusi daca oficialii federali si sustinatorii sunt la curent cu esecurile judiciare ale calauzitorului lor ... :roll:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Ian 2012, 13:03

razvan m. scrie: Asta nici cand se judeca de unul singur nu castiga... :lol:
deci n-ai inteles
concomitent cu trimiterea unei cereri de modificare de act constitutiv la judecatorie , isi notifica propria federatie ( prin intermediul clubului cetate alba ), ca e in ilegalitate si se autosoma sa isi incheie activitatea ca daca nu se autodizolva ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 18 Ian 2012, 15:34

Ceva noutati legate de litigiul APCR vs ANTS/FRPS si asa mai departe...?
Au avut termen in 13 ianuarie, pe site nu apar decat informatii legate de noul termen de judecata.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjcyNzA4

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 18 Ian 2012, 15:57

Vad ca toti vorbim,dar nimeni nu face nimic sa ne scape de Fane.Adica ati vazut vreun protestatar sa afiseze,sa scrie ,,Jos Fane",prin Bucuresti sau in tara?Deci l-am adoptat deja,e de al nostru,ca puricii pe ciine. :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Ian 2012, 16:57

lazarini scrie:Ceva noutati legate de litigiul APCR vs ANTS/FRPS si asa mai departe...?
Au avut termen in 13 ianuarie, pe site nu apar decat informatii legate de noul termen de judecata.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjcyNzA4
Un lucru pot sa-ti zic sigur.Daca era ceva favorabil federalilor,deja trimbita sus si tare,klonoiu sef,eventual o incadra la una din „profetiile„ emise de el si implinite.
Pina acuma nu s-a implinit niciuna.Mai asteptam...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 19 Ian 2012, 09:37

semlecangheorghe scrie:Un lucru pot sa-ti zic sigur.Daca era ceva favorabil federalilor,deja trimbita sus si tare,klonoiu sef,eventual o incadra la una din �profetiile� emise de el si implinite.
Pina acuma nu s-a implinit niciuna.Mai asteptam...
Pana la pronuntarea sentintei nu poti vorbi de ceva favorabil, eventual doar speculatii. E un aspect interesant in aceasta cauza, si anume acela ca la termenele anterioare instanta a pus in vedere ANTS sa depuna la dosar documentatia care a stat la baza emiterii acelui aviz de constituire a federatiei precum si ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport Pescuit Sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting.
Vechea mea obsesie, este sau nu recunoscut ca ramura de sport pescuitul sportiv? :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 19 Ian 2012, 10:31

Trebuie sa recunosc ca am fost si eu in eroare in aceasta problema, crezandu-l pe cuvant pe Popescu, care sustinea sus si tare ca pescuitul este recunoscut ca sport in Romania. L-am crezut fara a-l veridica.
Insa m-am lamurit ca pur si simplu mintea si in aceasta privinta. Pescuitul este recunoscut ca sport doar in mintea sa, prin prisma unor interpretari aberante date legii de catre respectivul.
Pe asta tre sa il verifici si cand afirma ca ziua e zi si noaptea noapte. Adevarul este ca un asa specimen nu am intalnit in viata mea, si am vazut destule.

In urma cu 4 ani, pregatea la FNPSR si supunea aprobarii adunarii generale documentatia pentru recunoasterea pescuitului ca sport.
Acuma, daca nu i-a reusit acel demers, vine si sustine ca pescuitul este recunoscut ca sport de dinainte de adoptarea Legii educatiei fizice si sportului - nr.69/2000. :roll:

Si atunci cum sa il mai crezi pe acest mitoman cand afirma ceva ?!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Ian 2012, 12:09

Mincinos patologic , ii a doua oara cand sustine despre un club ca-i la el in federatie , tre sa apara presedintele clubului sa dezminta :oops:

Scrie răspuns