Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Noi 2011, 21:56

cezar.ch scrie: Pana la urma, era dreptul lui sa stie cu cine "combate".

:wink:
pana sa va intrebe, "studiase" terenul. :wink: n-a intrat spargand usa, a "ciocanit" frumos si stia pe cine intreaba si mai ales: de ce.

o ironie mi se pare faptul ca in hora federatiei sa intre tot felul de personaje, care mai de care. unul e in stare sa-i fure si nevestei banii din geanta, unul face rocada intre ambarcatiuni si pe urma plange ca lumea-i rea si perversa, altul organizeaza concursuri ilegale din punct de vedere legislativ, etc.
pe ala mai furacios il cred, asa e el...irecuperabil. :lol:

Sa speram ca veti reusi sa le aratati cum ar trebui sa mearga lucrurile in pescuitul sportiv din Romania. :wink:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Noi 2011, 21:56

cezar.ch scrie:
melculbeat scrie:da-mi voie sa te contrazic. intr-o societate normala, nu e necesar sa fim mereu alerti ca sa le dam la cap unor astfel de specimene de-ndata ce ele apar. cit despre cei adormiti, hai sa nu le cautam scuze. mai degraba au fost imbatati de aburii puterii depline pe care popescu si clica lui ar fi dobindit-o. pentru asta nu exista scuza. si mai nescuzabile sint aceste schimbari de atitudine dupa ce le-au fost inselate asteptarile, ca ei ii mai dadusera o sansa, bietii samariteni. :lol: :lol: :lol:
De acord, cu o singura conditie. Sa-mi spui unde se afla societatea romaneasca, pe o scara a normalitatii, de la 1 la 10 . :wink:
este unde este, care este pe persoana fizica. dar chiar daca este acolo, JOS, ne lamentam si zicem: lasa-l si pe el ca oricum traim intr-o societate de kkt? sau hai sa mai dam o sansa ca nici restul nu-s mai de isprava?
principalul motiv pentru care nu l-am dorit pe pompesco este ca pur si simplu nu suport ca inca un escroc sa se creada mai destept si sa traiasca cu impresia ca ii poate prosti pe toti la nesfirsit. daca unii s-au pricopsit in felul asta si acum nu-i mai atingi nici cu dna-ul, nu inseamna ca asta e calea. cred ca primul pas spre normalitatea aceste societati e sa nu le mai permitem si altora sa devina intangibili. apoi, le vine rindul si trestioarelor mladioase care se intrec in unduiri lascive :oops:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Noi 2011, 22:06

Adelin scrie:
shoco scrie: Sa crezi ca Popescu va gestiona cum crede el, fonduri de la stat, trebuie sa fii cel putin naiv.
...dupa doar cateva luni de la replica ironca a lui shoco, Popescu ne dovedeste tuturor ca adevarul intradevar doare: "incearca sa iesi din pozitia de copil intarziat". :lol: :lol: :lol:
E, asta e doar o perla mica de tot. "Copilul intarziat" al Federatiei are altele mult mai tari ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 29 Noi 2011, 22:09

Eu nu inteleg un sigur lucru , dintre toate formele de asociere , de ce a ales tocmai federatie sportiva ...cand foarte bine putea alege orice alta forma de asociere , care este "miza" ?
Credea ca ANS va obliga toti pescarii sa intre sub tutela federatiei ca sa fie el " capo dei tutti capi " in pescuit ? :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Noi 2011, 22:11

Da. Si ca toti pescarii din tara asta ii vor plati lui "impozit".
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Noi 2011, 22:13

pai, cred ca era ultima cale sa incerce sa elimine concurenta la al carei nivel nu se varidica vreodata ceva iesit din mina pompescoului. apoi, cred ca era destul de simplu sa puna copita si pe palmarese. mai departe, cine sau ce i-ar fi stat in cale?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 29 Noi 2011, 22:20

fane spera ca va reusi sa sperie prin amenintarile insirate pe toate forumurile de pescuit si cluburile i se vor alia (adica le va controla) in felul asta "procurandu-si" un istoric in d.p.d.v al competitilor ...

cativa mai naivi i-au cazut in plasa inainte de a turna amenintarile vazandu-se pe niste functii de conducere in cadrul federatiei de pe urma carora ar fi stors bani frumosi ...

incet incet unii s-au mai trezit si au revenit cu picioarele pe pamant ...

ps : sincer ma mir ca Gerula e de acord cu personajul, dar am senzatia ca are atitudinea asta din cauza aversiunilor fata de anumite persoane de pe aici care sunt contra fanelului
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Noi 2011, 22:34

razvan m. scrie:
Adelin scrie:
shoco scrie: Sa crezi ca Popescu va gestiona cum crede el, fonduri de la stat, trebuie sa fii cel putin naiv.
...dupa doar cateva luni de la replica ironca a lui shoco, Popescu ne dovedeste tuturor ca adevarul intradevar doare: "incearca sa iesi din pozitia de copil intarziat". :lol: :lol: :lol:
E, asta e doar o perla mica de tot. "Copilul intarziat" al Federatiei are altele mult mai tari ! :lol:
Sunt multe perle, multe jigniri, multa ironie si ton de superioritate fata de cei ce nu au inteles fenomenul Popescu... :oops:
Personal daca l-as fi sustinut pe Popescu (...ptiu Drace!!! X3ori) :roll: si as fi ajuns in situatia in care a ajuns Shoco, nu as mai iesi o perioada lunga pe nici un forum ... pur si simplu ca sa nu ma rada lumea.
...dar nu e razboiul meu, deci nu ma bag, nu o sa ma bag nici la urmatorul pe lista, 007 chiar imi e simpatic....insa, mi-am impanat cascheta cu mladite verzi de stejar si m-am asezat confortabil pe burta in pozitie de tragere cu arma la umar, luneta la ochi si astept. Nu ma grabesc, un lunetist bun trage o singura data si tinand cont de faptul ca tinta mea e mare, nu am voie sa gresesc... :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 29 Noi 2011, 22:35

Dom'le, popescu este nascut looser, asta se vede din cosmos. Si looser va ramane.A incercat o "lovitura", mizand pe dezbinarea pescarilor (nu intamplator mai are oarece audienta doar la "crapari") si pe slabiciunile firii omenesti !

Eu i-am spus-o inca din vremea cand ma lingusea la modul cel mai scarbos, sa intru in tabara lui :

" popescule, poti sa minti o zi pe toata lumea, poti minti o persoana toata viata, dar nu poti minti tot timpul, pe toata lumea" (si asta este un citat, din Winston Churchill) :wink:

Pana la urma, au si escrocii o anumita forma de inteligenta, chiar si un anumit tip de "onoare". Mangafaua asta de popescu n-are nici una, nici alta !
D'aia si pierde mereu. N'are talent, dom'le, n'are talent !

:D :D :D

Saracu'! :D :D :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Noi 2011, 22:52

shoco scrie:
@Restul > Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Nu e cazul sa imi dati lectii despre ce si cum sa fac sau sugestii despre ce ar trebui sa cred si ce nu.
Pana una alta eu eram desteptat cu mult inaintea voastra, voi incepeti sa realizati acuma cum sta treaba..
Shoco , de ce ai mintit la faza cu sportivi pescari ? De ce ai spus ca si-n alte tari , in majoritatea , ii asa ?

Atata vreme cat ai sustinut varianta lui Popescu , cum ca pescuitu ii sport , si prin urmare orice practicant se va supune federatiei , deorece ii singura care reglementeaza si asa , stiai ce zici :wink: , nu poti sa spui ca te-ai incurcat :wink:

Posturile is acolo ! Nu le-o luat nimeni acasa !

Scrie răspuns