Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Noi 2011, 20:38

bah, citesc si ma crucesc.
nenea cezar, daca ai scris acum un an ceea ce ai scris astazi, te-ar fi facut shoco ca la usa cortului, gigi stie. :lol: :lol: :lol:
cred ca astia au fost uniti de singura trasatura comuna, lipsa coloanei vertebrale, ca in rest, fiecare isi dezvolta propria colectie de fluturi la creier.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 29 Noi 2011, 20:52

melculbeat scrie:bah, citesc si ma crucesc.
nenea cezar, daca ai scris acum un an ceea ce ai scris astazi, te-ar fi facut shoco ca la usa cortului, gigi stie. :lol: :lol: :lol:
cred ca astia au fost uniti de singura trasatura comuna, lipsa coloanei vertebrale, ca in rest, fiecare isi dezvolta propria colectie de fluturi la creier.
Melcule, poate d'aia scriu d'abia acum. :D

Dar nu cred ca m-as fi speriat nici atunci ! Limbajul mai "buruienos" nu imi este chiar strain, dar il folosesc rar, cat sa nu-l uit de tot ! :lol: :lol: :lol:

Dar omul a intrebat frumos, iar eu am incercat sa-i raspund la fel.
Pana la urma, fiecare om poate face uneori alegeri gresite, ulterior isi poate da seama de greseala si sa revina.
Pana la urma, omul este o fiinta dotata cu ratiune. Numai ca uneori ratiunea doarme. Cineva (parca Goya) a zis:
"Somnul ratiunii zamisleste monstri"

Oare nu din somnul breslei noastre apar specimene ca popescu ?
Nu tacerea si individualismul dintotdeauna al pescarilor produc astfel de "mutanti"? :shock: :shock: :shock:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Noi 2011, 20:58

da-mi voie sa te contrazic. intr-o societate normala, nu e necesar sa fim mereu alerti ca sa le dam la cap unor astfel de specimene de-ndata ce ele apar. cit despre cei adormiti, hai sa nu le cautam scuze. mai degraba au fost imbatati de aburii puterii depline pe care popescu si clica lui ar fi dobindit-o. pentru asta nu exista scuza. si mai nescuzabile sint aceste schimbari de atitudine dupa ce le-au fost inselate asteptarile, ca ei ii mai dadusera o sansa, bietii samariteni. :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Noi 2011, 21:02

Cred ca nu merita sa ne pierdem prea mult timp cu cineva caruia indemnul "incearca sa iesi din pozitia de copil intarziat" ii schimba brusc conceptiile despre lume si viata. Sa ii lasam ragazul necesar sa se mai maturizeze oleaca si apoi mai discutam.

Interesant ar fi sa vedem cine mai paraseste arca popesciana, aflata in deriva tot mai evidenta. Oare vicele, proaspat trimis la plimbare pe 5 ani din ilegalele competitii ale LRS, isi va da demisia la bilantul de 1 an al Federatiei, asa cum se lauda in anumite medii familiare ? Sau va continua proiectul popescian, acum ca de dincoace i s-a facut vant ? 8)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 29 Noi 2011, 21:11

razvan m. scrie:Cred ca nu merita sa ne pierdem prea mult timp cu cineva caruia indemnul "incearca sa iesi din pozitia de copil intarziat" ii schimba brusc conceptiile despre lume si viata. Sa ii lasam ragazul necesar sa se mai maturizeze oleaca si apoi mai discutam.

Interesant ar fi sa vedem cine mai paraseste arca popesciana, aflata in deriva tot mai evidenta. Oare vicele, proaspat trimis la plimbare pe 5 ani din ilegalele competitii ale LRS, isi va da demisia la bilantul de 1 an al Federatiei, asa cum se lauda in anumite medii familiare. Sau va continua proiectul popescian, acum ca de dincoace i s-a facut vant. 8)
Daca tot am inceput cu citatele :

" Orice fost inamic intrat in oastea ta face cat o centurie; daca recuperezi doi, ai deja o legiune " - Caius Julius Caesar

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 29 Noi 2011, 21:14

melculbeat scrie:da-mi voie sa te contrazic. intr-o societate normala, nu e necesar sa fim mereu alerti ca sa le dam la cap unor astfel de specimene de-ndata ce ele apar. cit despre cei adormiti, hai sa nu le cautam scuze. mai degraba au fost imbatati de aburii puterii depline pe care popescu si clica lui ar fi dobindit-o. pentru asta nu exista scuza. si mai nescuzabile sint aceste schimbari de atitudine dupa ce le-au fost inselate asteptarile, ca ei ii mai dadusera o sansa, bietii samariteni. :lol: :lol: :lol:
De acord, cu o singura conditie. Sa-mi spui unde se afla societatea romaneasca, pe o scara a normalitatii, de la 1 la 10 . :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 21:31

Melculbeat a scris
bah, citesc si ma crucesc.
nenea cezar, daca ai scris acum un an ceea ce ai scris astazi, te-ar fi facut shoco ca la usa cortului, gigi stie.
:lol: :lol: :lol:
Zici ca avea sindromul Tourette,nu se mai oprea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Noi 2011, 21:38

Situatia devine din ce in ce mai comica.

Domnule Cezar, cine va intreba acum aproximativ o luna cine sunteti si ce studii aveti?(sau ceva de genu') :roll: :lol: :lol: :lol:
Mai stiti sau cautam citatul? :lol:

O luna, atat i-a luat sa schimbe macazul. Daca as fi in locul dumneavoastra, nu i-as da niciun raspuns, nu merita. :wink:

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 29 Noi 2011, 21:47

ranga scrie:Situatia devine din ce in ce mai comica.

Domnule Cezar, cine va intreba acum aproximativ o luna cine sunteti si ce studii aveti?(sau ceva de genu') :roll: :lol: :lol: :lol:
Mai stiti sau cautam citatul? :lol:

O luna, atat i-a luat sa schimbe macazul. Daca as fi in locul dumneavoastra, nu i-as da niciun raspuns, nu merita. :wink:
Prietene, pe mine nu prea ma supara vorbele astea de pe forumuri.
M-a intrebat, i-am raspuns ÅŸi...atata tot. Nici macar nu m-am suparat !
Pana la urma, era dreptul lui sa stie cu cine "combate".

:wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Noi 2011, 21:54

shoco scrie: Sa crezi ca Popescu va gestiona cum crede el, fonduri de la stat, trebuie sa fii cel putin naiv.
...dupa doar cateva luni de la replica ironca a lui shoco, Popescu ne dovedeste tuturor ca adevarul intradevar doare: "incearca sa iesi din pozitia de copil intarziat". :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns