Am intrat oleaca si pe link, si dupa ce m-am crucit, am incercat sa inteleg:popescu stefan scrie:Cam asta presupune sportul de performanță. Nu vă obligă nimeni să-l practicați. Nici nu cred că ați fi în stare.
http://frpsc.ro/2011/03/10/modele-contr ... egitimare/
Deci pescarul, adica sportivul, este obligat prin contractul de legitimare la clubul cu pricina:
- sa participe regulat la antrenamente si evenimentele sportive organizate de club !
- sa nu absenteze nemotivat de la aceleasi antrenamente si evenimente notabile ale clubului !
Intr-un club serios, sportivii hotarati cuuu... cum zice el acolo ? aha! : "sportivii cu calitati reale care dovedesc respect, seriozitate, ambitie, dorinta; de pregatire si afirmare si sunt pregatiti din punct de vedere practic si teoretic", deci astia, fac cate 4-5 antrenamente pe saptamana si duminica joaca, acasa sau in deplasare !
Concret, sportivul, adica pescarul, trebe sa-si cladeasca o cariera in pescuit, cu alte cuvinte sa treaca la profesionism, sau mai clar sa renunte la slujbe, la joburi, la orice altceva si sa devina un fel de Hagi , sau Mutu in pescuit sportiv si casting marin !
Mergand pe ideea asta, am auzit un zvon ca titratele cluburi sportive Bucurestene, Steaua, Dinamo, Rapid,...vor sa-si inscrie echipele proprii de sportivi pescari in "Liga lui Fanica", sa fie prezente si in domeniul asta asa cum sunt si in fotbal, handbal, volei, rugby, hochei, atletism si altele...
Va dati seama ce oportunitate ?
pai toata viata am dorit sa port tricoul ros-albastrilor, sau macar sa devin Caine Rosu !
deci clar ma duc sa ma legitimez la unul din cluburile astea, macar daca o fac sa o fac ca lumea !
VREAU SA PORT TRICOUL CU NUMARU' 10 !
VREAU SA FIU ROS-ALBASTRU ! SAU MACAR "CAINE ROSU" !!!