Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 29 Noi 2011, 11:15

Citeam acu'pe alt forum:
popescu stefan scrie:Cam asta presupune sportul de performanță. Nu vă obligă nimeni să-l practicați. Nici nu cred că ați fi în stare.
http://frpsc.ro/2011/03/10/modele-contr ... egitimare/
Am intrat oleaca si pe link, si dupa ce m-am crucit, am incercat sa inteleg:

Deci pescarul, adica sportivul, este obligat prin contractul de legitimare la clubul cu pricina:
- sa participe regulat la antrenamente si evenimentele sportive organizate de club !
- sa nu absenteze nemotivat de la aceleasi antrenamente si evenimente notabile ale clubului !
Intr-un club serios, sportivii hotarati cuuu... cum zice el acolo ? aha! : "sportivii cu calitati reale care dovedesc respect, seriozitate, ambitie, dorinta; de pregatire si afirmare si sunt pregatiti din punct de vedere practic si teoretic", deci astia, fac cate 4-5 antrenamente pe saptamana si duminica joaca, acasa sau in deplasare !

Concret, sportivul, adica pescarul, trebe sa-si cladeasca o cariera in pescuit, cu alte cuvinte sa treaca la profesionism, sau mai clar sa renunte la slujbe, la joburi, la orice altceva si sa devina un fel de Hagi , sau Mutu in pescuit sportiv si casting marin !
Mergand pe ideea asta, am auzit un zvon ca titratele cluburi sportive Bucurestene, Steaua, Dinamo, Rapid,...vor sa-si inscrie echipele proprii de sportivi pescari in "Liga lui Fanica", sa fie prezente si in domeniul asta asa cum sunt si in fotbal, handbal, volei, rugby, hochei, atletism si altele...

Va dati seama ce oportunitate ?
pai toata viata am dorit sa port tricoul ros-albastrilor, sau macar sa devin Caine Rosu !
deci clar ma duc sa ma legitimez la unul din cluburile astea, macar daca o fac sa o fac ca lumea !
VREAU SA PORT TRICOUL CU NUMARU' 10 !
VREAU SA FIU ROS-ALBASTRU ! SAU MACAR "CAINE ROSU" !!!

:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 11:43

:lol: :lol: Tare de tot... :lol:
Da asta este cea mai tare
Art. 25. Să nu folosească tehnicile învăţate în alte scopuri decât cele sportive;

Asa ca sa nu va puna dracu sa dati din joarda pe strada, la cranckbaitu-ri prin mall-uri,ori la jigging prin benzinarii :idea:
Atentie,Federatia va monitorizeaza :!: :!: :!:
Ia uite domle...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Noi 2011, 11:44

creca Fane vrea sa fie el maimuta cu nasu albastru si curu rosu :lol: :lol: :lol:

ia uite aci :
http://www.flyforum.ro/post5783.html#p5783

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 29 Noi 2011, 11:56

MuskMd scrie:creca Fane vrea sa fie el maimuta cu nasu albastru si curu rosu :lol: :lol: :lol:

ia uite aci :
http://www.flyforum.ro/post5783.html#p5783

fane vede cum i se naruie pe zi ce trece visele lui megalomane si acum se pare ca o ia razna mai rau ca niciodata cu jigniri specifice satrelor de corturi, pe toti ii face in fel si chip si nimeni nu reprezinta absolut nimic pentru el ... :lol: :lol: :lol: ... stie si el ca sfarsitul e aproape si intreaga poveste se poate termina cu el la balamuc sau prin vreun spital de "nervosi" ....

fanele ... cum preferi dungile?

ps : apropo, voblere se mai pot cipoli sau si astea doar cu acordul expres al federatiei de cioplit voblere, pescuit, casting, marin, legat muste, pescuit la musca, stationar ... huh ... multe mai sunt si sunt sigur ca am uitat ceva ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 11:59

Tare de tot :lol:
Asta e si mai tare
Cluburile înființate de către sportivi vor dispărea de la sine, întrucât nu sunt structuri sportive autentice ci mai degrabă asocieri de prieteni cu pasiuni comune. Acest lucru nu duce la performanțe sportive, ci este un paleativ de neacceptat. Asta dacă se dorește performanța sportivă, întrucât nu poți să și pescuiești și să iei decizii.
Aoleu,Pinochiotuvorbesti de performante sportive??

Poi da ,la cupa Baracuda,ai reusit „performanta„sa platesti o parte din premii la citeva luni bune si atunci impins la spate de un proces intentat contra ta.Asta da performanta..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 12:03

Shoco a scris
Shoco

Subiectul mesajului: Re: Campionatul 2011 - la final !

Scris: 28 Noi 2011, 16:56

@Fane Popescu > Inca tot nu mi-ai zis ce se intampla daca NU primesti afilierea la CIPS.
Sa presupunem ca se intampla.
Tu ca si PRESEDINTE si capitan de nava, ar trebui sa ai un plan de backup.

Te rog frumos sa iti asumi responsabilitatea public si sa declari ce se intampla in cazul in care in Februarie esueaza afilierea Federatiei la CIPS-FIPS.

Asteptam un raspuns concret.

Hmm....s-avem pardon ,mai corect ar fi ...arca.Adica o chestie mare ,greu manevrabila care pluteste in deriva dusa de vinturi si curenti.Nava,are o directie de mers proprie si bine stabilita...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 12:04

Dom capitan a scris
Este exclusă posibilitatea ca FRPS să nu fie afiliată la CIPS.
Asa io ghicit in bobi,tanti Steluta :lol: :lol: :lol:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Noi 2011, 12:07

Probabil a contactat din timp "tarile membre" in FIPS/CIPS si acestea i-au confirmat ca vor vota pentru afiliere. Altfel nu imi explic siguranta cu care face o astfel de afirmatie.
Bine, ar mai fi una... boala. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 29 Noi 2011, 12:09

Prieteni, lucrurile sunt mai mult decat clare :

a) popescu a obtinut doar avizarea documentelor de constituire (act constitutiv + statut). Asta este o conditie necesara, dar nu si suficienta
pentru atingerea obiectivelor sale.
b) are nevoie de c.i.s. (certificat de inregistrare sportiva). Aici s-a poticnit rau de tot.
- problema mica - recunoasterea pescuitului sportiv ca sport de performanta. ANST spune ca pescuitul este jogging-ul, ca vanatoarea, ca gimnastica in productie etc. Popescu o tine pe a lui.
- problema mijlocie - pentru a recunoaste pescuitul sportiv in sensul performantei, este nevoie chiar de performanta. A cui ? A federatiei sau a cluburilor membre . Asta este motivul pentru care se da el de "ceasul mortii" cu procese, minciuni, amenintari, promisiuni, etc.
- problema mare - odata cu obtinerea c.i.s.-ului, popescu poate cere inglobarea federatiei sale in cadrul ANST. ca federatiile de scrima, rugby, box, gimnastica sportiva, atletism.
Pasul urmator, federatia poate cere bani de la buget. ANST are buget de super-austeritate, inclusiv pentru 2012 (care este an olimpic).
Iar daca va bugeta federatia de pescuit, ca si pe celelalte aflate pe linia de asteptare (kendo, majorete, table si birdwatching, printre altele) se umple de ridicol.

Drept care, raspunsul ANST este NIET !

Dar, SUPER-PROBLEMA vine de-abia acum: afilierea la CIPS. Acolo, locul este ocupat de AGVPS , iar CIPS deja s-a pronuntat ca nu recunosc alta structura.
In cazul cel mai fericit pentru popescu, daca rezolva problemele (mica, mijlocie si mare), va trebui (teoretic) sa gestioneze participarea internationala prin AGVPS, deci sa se duca cu palaria in mana la Selaru.

Iar AGVPS-ul ramane si cu optiunea de a trimite, ca si pana acum, loturi la concursurile organizate sub egida CIPS-FIPS, ca si pana acum, pe baza unor trialuri de selectie, intitulate eventual " Cupa AGVPS " la spinning, respectiv crap, respectiv fly etc.

Cam asta este !

Restul sunt povesti, procese, halucinatii ;i minciuni popesciene... :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Noi 2011, 12:09

Asta da mostra de cameleonism
Shoco

Subiectul mesajului: Re: Campionatul 2011 - la final !

Scris: 27 Noi 2011, 20:17

Fane > Eu unul sunt curios sa incep o discutie noua pe tema ta.
Dar nu pe tonul folosit de tine.

Propune concret niste pasi si mai mult spune-ne concret care e situatia Federatiei.
Bun apoi te rog frumos spune-mi ce se intampla daca in Februarie la CIPS-FIPS , Federatia nu devina membru reprezentant al Romaniei.
Concret nu povesti.Concret spune-mi ce se intampla.

Adica, noi ne asumam un risc major pe care tu trebuie sa il intelegi.
Dupa cum stii, oriunde scuipi AGVPS-ul se va intoarce inapoi.Si aia au internet si citesc.
Dar ce m-ar face pe mine sa dau randunica pe cioara de pe gard.

Si nu imi da textul legii, ca stiu sa caut si sa citesc si singur.
Caz concret ce vei face, nu povesti.
Shoco draga ,asta trebuia sa gindeasca neuronul tau cind ai i-ai dat sustinerea lu dom capitan.
Ca ai gindit mai tirziu,nu-i bai ,mai bine mai tirziu decit niciodata.
Numai vezi ca ai de raspuns la intrebarea pusa de S.F.
Omul asteapta ,si cam de multisor..
Cum era cu federatiile prin alte tari???Ai??

.

Scrie răspuns