discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
miyagi
- veteran

razvan m. scrie:Popescu asta este o sursa nesecata de inspiratie. Cred ca din cele invatate de la el de cand il studiez, am reusit sa inventez un proverb: "comunistul monopol viseaza !". Cum suna ?

Ca cam asa!
Acest luceafar de la Alba
Ce drumuri noi croieste-n rauri
Sa concureze tot pescaru`
Sub falnicele sale-i conturi.
-
lazarini
- veteran

miyagi scrie:Deci la cauza zice anulare act administrativ si nu act de constituire, infiintare etc. Eu asa zic ca e vorba de anularea ordinului prin care ANST recunoaste pescuitul ca fiind drept sport.
Acesta e avizul, anularea lui face obiectul cererii APCR
http://frpsc.ro/2011/03/01/avizarea-frps/
-
miyagi
- veteran

Uite ce zic astia la termenul anterior:
07/10/2011 Amână cauza
Solutie: Citarea pârâtei cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei întreaga documentaţie şi Ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport - Pescuit Sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting. Amână judecarea cauzei şi acordă termen pentru data de 18.11.2011, când se va cita pârâta cu menţiunea de a depune întreaga documentaţie şi Ordinul prin care a fost recunoscută ca ramură de sport - Pescuit sportiv la Crap Staţionar, Răpitor, Muscă Artificială, Pescuit Marin şi Casting. Pronunţată în şedinţă publică, azi 07.10.2011.
-
miyagi
- veteran

Am citit si n-am gasit nimic altceva inafara de ce am vorbit noi. Parerea mea e ca se solicita anularea recunoasterii pescuitului ca sport. Ca Fane se baga-n seama si el stiind ce il asteapta e altceva. N-are cum sa anuleze instanta asta actul de constituire a federatiei. Bine asta nu inseamna ca federatia asta nu poate fi "dilita" cu toata hotararea lui definitiva si irevocabila, dar asta n-ar ajuta cu nimic. Odata infiintata e bine sa fie lasata sa produca efectele scontate insa inainte trebuie curatata bine cu clor sau ceva acid sulfuric ca se-n multesc ciupercile ca mucegaiu`.
-
MuskMd
- veteran

sunteti rai cu fane.... Vad io cum mai pescuiti voi fara acordul lui

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
semlecangheorghe
- veteran

I-am propus d-lui Popescu,sa discutam pe forumul Federatiei,despre intentiila sale,despre parerile noastre,forum care exista ...dar nu respira...zici ca-i mort..
Evident ca in lasitatea sa,s-a retras...

Asta spune multe

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
miyagi
- veteran

MuskMd scrie:sunteti rai cu fane.... Vad io cum mai pescuiti voi fara acordul lui

Am o balastiera la tara . Pe domeniu privat. Ma doare-n cot si in buric de nodul lui de la batic.

-
miyagi
- veteran

semlecangheorghe scrie:I-am propus d-lui Popescu,sa discutam pe forumul Federatiei,despre intentiila sale,despre parerile noastre,forum care exista ...dar nu respira...zici ca-i mort..
Evident ca in lasitatea sa,s-a retras...

Asta spune multe

Si-o fu.ut soarele si incepe sa-i apuna Gica .