Fane federalu`
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Prostovane,
ANTS si COR dețin baze nautice? Ce prost poți să fi! Si scrie federații sportive nationale nu federații pentru sporturi nautice. Si când a apărut legea, pescuitul sportiv nu era recunoscut ca sport.
Boule, nici să citezi nu poți? Vezi citatul si comentariul tau de imbecil. Sus scrie federatii sportive nationale si dedesubt scri federatii care detin baze nautice. Mare dobitoc poți să fii.
ANTS si COR dețin baze nautice? Ce prost poți să fi! Si scrie federații sportive nationale nu federații pentru sporturi nautice. Si când a apărut legea, pescuitul sportiv nu era recunoscut ca sport.
Boule, nici să citezi nu poți? Vezi citatul si comentariul tau de imbecil. Sus scrie federatii sportive nationale si dedesubt scri federatii care detin baze nautice. Mare dobitoc poți să fii.
- Bass Assassin
- senior
Luciul il pot folosi , mai putin pestii , racii , broastele , etc.
Vezi tu mai Popescu , daca ai intelege pescuit ai pricepe , insa tu nu ai habar de pescuit !
COI are niste idealuri , si pescuitu nu intra , nu cadreaza
De aia , pescuitu nu are cum sa fie sport ! Si de aia toata magaoia ta nu are sens , insa acuma pentru tine ii tarziu !
Hai sa-ti explic neste chestii ! Pescuitu , din punct de vedere tehnic ii o practica sadica si pentru partener , peste , ii o trauma !
Daca am lasa discriminarea la o parte , si am pune un carlig intr-o bucatica de carne pe care o aruncam la un maidanez , l-am intepa in gura si am trage de el sa-l obosim ar urca lumea pe noi
Deocamdata putem face asta cu pestii , insa chiar daca se insista mult , pescuitul real , in care ai de-a face cu pestele , nu are numere sa ajunga sport olimpic . Castingu da , insa repet , nu are sanse sa ajunga sport olimpic o practica care presupune o trauma pentru un animal , sau chiar exista riscuri clare de moarte .
Faptu ca tu te-ai bagat pe la ANST denota ori tampenia cel care ar fi trebuit sa te trimita la plimbare cand ai deschis botu ca vreo o federatie de pescuit , ori ai spaguit , si-ti mai repet deasemenea , ca singuru lucru unde se intampla aceasta anomalie este Romania !
In alta tara ai fi stat frumos inchis si impaturit intr-o camasa , insa asta ii Romania !
Vezi tu mai Popescu , daca ai intelege pescuit ai pricepe , insa tu nu ai habar de pescuit !
COI are niste idealuri , si pescuitu nu intra , nu cadreaza

Hai sa-ti explic neste chestii ! Pescuitu , din punct de vedere tehnic ii o practica sadica si pentru partener , peste , ii o trauma !
Daca am lasa discriminarea la o parte , si am pune un carlig intr-o bucatica de carne pe care o aruncam la un maidanez , l-am intepa in gura si am trage de el sa-l obosim ar urca lumea pe noi

Deocamdata putem face asta cu pestii , insa chiar daca se insista mult , pescuitul real , in care ai de-a face cu pestele , nu are numere sa ajunga sport olimpic . Castingu da , insa repet , nu are sanse sa ajunga sport olimpic o practica care presupune o trauma pentru un animal , sau chiar exista riscuri clare de moarte .
Faptu ca tu te-ai bagat pe la ANST denota ori tampenia cel care ar fi trebuit sa te trimita la plimbare cand ai deschis botu ca vreo o federatie de pescuit , ori ai spaguit , si-ti mai repet deasemenea , ca singuru lucru unde se intampla aceasta anomalie este Romania !
In alta tara ai fi stat frumos inchis si impaturit intr-o camasa , insa asta ii Romania !
- Bass Assassin
- senior
Prostane cu diploma , daca tot esti tare-n gura , vino tu cu legea aia de la MTS-ANST in care pescuitul este recunoscut ca sport de performanta .
Dar sa scrie clar ca MTS ANST recunoste pescuitul ca sport de competitie . Nu veni cu harneala de la ANPA ,ca nu tine vrajeala !
Asteptam cu interes si ...nu uita !
Daca iti trebuie tratament , hai vino dupa blocuri
Si-o sa-ti faca toti pescarii , rand pe rand electro-socuri

Dar sa scrie clar ca MTS ANST recunoste pescuitul ca sport de competitie . Nu veni cu harneala de la ANPA ,ca nu tine vrajeala !
Asteptam cu interes si ...nu uita !
Daca iti trebuie tratament , hai vino dupa blocuri
Si-o sa-ti faca toti pescarii , rand pe rand electro-socuri

- Bass Assassin
- senior

Popealaaaaa ! Am fost sa caut emblema asta in capitala pescuitului la Alba Iulia... si nimic ,cand colo ... unde crezi tu ca era ?
Din din anul 1954 la ASOCIATIA GENERALA A VANATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA
CALEA MOSILOR, NR. 128
SECTOR 2 , BUCURESTI
Cod postal: 020882
Presedinte : MUGUR CONSTANTIN ISARESCU
Director general : NECULAI SELARU

Popealaaaa , la tine a fost pana in '54 sau urmeaza sa fie , dar intr-o alta viata cand o sa te nasti direct presedinte CIPS ?

- semlecangheorghe
- veteran
Raspunzindu-i lui Anem,osinza semilichefiata,zice urmatoarele
Brae oligofrenule,nu te face ca nu vezi ce iti scriu ,ca ti-am mai scris odata...
Asa zisa gluma a lui Popescu,a fost emisa,al naibii, inainte de adunarea aia generala,cind Maria Sa,spera sa dea cluburile navala.
Aceasta „gluma„,a „coincis„cu totul si cu totul „intimplator„cu zvonul ,conform caruia,cine nu se duce la adunarea aia de constituire,daca o va face ulterior,va plati nus ce suma ,stabilita ulterior de conducerea federatiei..
Apoi tot „intimplator„,unul Anakin,a intrebat la tine pe pirt.info,unde se poate inscrie si el concursurile fedratiei,la care Popescu i-a spus ca nr.ul de locuri este limitat si nu stie daca mai este loc.
De atunci nici naiba nu a mai auzit de „Anakin„....
Deci
-„glumita„ lui Popescu
-amenintarea cu taxa de inscriere,pentru cine nu vine la adunarea constitutiva
-informatia ,cum ca nu mai sint locuri in cluburile federale(
)
-si ca sa nu uit,atacul la baioneta a lui Shoco,dispus sa spintece pe oricine murmura contra Federatiei.
Bai ....oligofrenilor,nu va vedeti ce penibili sinteti,sub masca voastra de justitiari scoliti si mari minuitori de legi???Sinteti niste handicapati jalnici care habar nu aveti cite prune aveti in traista...nici unul macar
Info false ar fi fost daca, din mesajul ala, cineva ar fi putut intelege ca intr-adevar clubul cu pricina s-a inscris in federatie. Scuze, dar forumul asta nu se adreseaza unor oligofreni, iar eu refuz sa cred ca un om cu un intelect normal putea intelege asa ceva din mesajul ala
Brae oligofrenule,nu te face ca nu vezi ce iti scriu ,ca ti-am mai scris odata...
Asa zisa gluma a lui Popescu,a fost emisa,al naibii, inainte de adunarea aia generala,cind Maria Sa,spera sa dea cluburile navala.
Aceasta „gluma„,a „coincis„cu totul si cu totul „intimplator„cu zvonul ,conform caruia,cine nu se duce la adunarea aia de constituire,daca o va face ulterior,va plati nus ce suma ,stabilita ulterior de conducerea federatiei..
Apoi tot „intimplator„,unul Anakin,a intrebat la tine pe pirt.info,unde se poate inscrie si el concursurile fedratiei,la care Popescu i-a spus ca nr.ul de locuri este limitat si nu stie daca mai este loc.

De atunci nici naiba nu a mai auzit de „Anakin„....
Deci
-„glumita„ lui Popescu
-amenintarea cu taxa de inscriere,pentru cine nu vine la adunarea constitutiva
-informatia ,cum ca nu mai sint locuri in cluburile federale(

-si ca sa nu uit,atacul la baioneta a lui Shoco,dispus sa spintece pe oricine murmura contra Federatiei.
Bai ....oligofrenilor,nu va vedeti ce penibili sinteti,sub masca voastra de justitiari scoliti si mari minuitori de legi???Sinteti niste handicapati jalnici care habar nu aveti cite prune aveti in traista...nici unul macar

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Popescule , de ce sustii pe forumu craparilor ca federatia ii legala si functionala , cand stii bine ca nu-i asa ?
Vede oare Prostu din Carpati ca avem de-a face cu o noua minciuna , sau nici acuma nu reuseste sa vada !
Gerula , de 2 saptamani singuru care comenteaza ca federatia nu are vrea sa aiba de-a face cu agrementu si recreativi ...esti tu !
Faptu ca nici macar Popescu nu se apara de asta , te-ar pune pe ganduri , da tu nu ai cum

Vede oare Prostu din Carpati ca avem de-a face cu o noua minciuna , sau nici acuma nu reuseste sa vada !
Gerula , de 2 saptamani singuru care comenteaza ca federatia nu are vrea sa aiba de-a face cu agrementu si recreativi ...esti tu !
Faptu ca nici macar Popescu nu se apara de asta , te-ar pune pe ganduri , da tu nu ai cum

- Bass Assassin
- senior
Asta i-am explicat si eu acum catva timp , dar ce sa-i faci nebunului , o tine pe a lui . Daca vreodata se ofuscheza vreo asociatie de protectia animalelor , sa veziatunci ce pateste bolnavul asta , si nu numai el ci si ANST daca emite CIS .SF scrie: Hai sa-ti explic neste chestii ! Pescuitu , din punct de vedere tehnic ii o practica sadica si pentru partener , peste , ii o trauma !
Daca am lasa discriminarea la o parte , si am pune un carlig intr-o bucatica de carne pe care o aruncam la un maidanez , l-am intepa in gura si am trage de el sa-l obosim ar urca lumea pe noi![]()
Daca lui ii da CIS insemna ca toata lumea poate infiinta federatii unde sa supuna animalele la rele tratamente , dar eu unul nu cred ca se ajunge pana acolo . De ce oare vanatorii n-au infiinta federatie sportiva ?
ps Cred ca ar trebui trimise niste mail-uri la diverse asociatii de protectia animalelor , explicat ce se intampla , sa atunci vedem reactia lor fata de federatie si ANST