Fane federalu`

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Dec 2011, 17:31

eu astept in continuare materialele de flytying de la federatie :D

si acu mi-a traznit una : ar trebui facuta si aripa de rodbuilding in federatie :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 15 Dec 2011, 17:31

Auzi, cica PROSTANAC....HA HA HA ....
In spatele blocului...sa respecti regulamentul FRF...ba PROSTANACULE, in spatele blocului...TREI CORNERE= 11 m Ha...Ha...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Dec 2011, 17:37

anem scrie:
apsalba scrie:
Nick scrie:Daca am inteles eu bine, unii gandesc ca daca eu infiintez federatia de jogging, toti practicantii trebuie sa se inscrie in cluburi si sa cotizeze la federatia mea.....mare e gradina ta.......
Ai inteles gresit. O poate face oricine, respectand regulamentul federatiei tale. Atat. E ca fotbalul dintre blocuri; il joaca oricine, respectand regulamentul FRF. Al jocului, nu regulamentul federatiei. Sunt chestiuni pe care unii nu le inteleg. Sper sa nu te numeri printre ei.
:lol: :lol: :lol: ... inca nu te-ai saturat?

nu vei avea monopolul pescuitului RECREATIV din Romania in veci cu Federatia ta ...

Nu există pescuit recreativ. Corect este „pescuit sportivâ€

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Dec 2011, 17:48

jhonny scrie: in spatele blocului...TREI CORNERE= 11 m Ha...Ha...
Foarte bun exemplul!!!!
Este inca un caz flagrant de incalcare al regulamentului de fotbal
E caz penal, se pedepseste cu inchisoare. Copii care fac asta sunt niste escroci!!!!
Iar daca au primit un Cico de la sponosor, e speta clara de inselaciune, au inselat sponsorul pretinzand ca joaca fotbal... Tot ce trebuie e ca vanzatorul de Cico de la chioscul din colt care le-a dat sucu gratis e sa faca plangere penala.
In cazul pescuitului, e treaba lui Popescu, dupa ce obtine CIS-ul, sa dea in judecata copiii care pescuiesc chipurile recreativ, fara sa respecte regulamentele federale! Asa ceva nu va mai fi tolerat!
Veti vedea de la anu!
De-aia nu merge tara asta domle...
Jos diversiunea cu pescuitul recreativ!
Lege si ordine!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Dec 2011, 17:50

si daca ii dai la vinglu ? 8)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 15 Dec 2011, 18:23

Asa prostie ca si asta cu copii din curtea blocului care, jucand fotbal, trebuie sa respecte regulamentele federatiei, n-am mai auzit de multa vreme !
Asta e de "cascadorii rasului" cu aberatiile pe care le sustine. Ma mir ca nu ti-e rusine, om batran ! Huooo !

Totusi, cand apar regulamentele Federatiei de carton, dupa care vom pescui la crap, stationar, rapitori, musca artificiala, marin si casting ? Ca a trecut anul si nu te-a invrednicit inca sa le edictezi ! Sau nu ai gasit de unde sa le copiezi ?!
Te si tot intreb de ele de cateva luni si tui te faci ca ploua.

Bre, tu n-ai nici acuma musterii in magaoaia pe care ai creat-o. Cand vei scoate regulamentele vor fugii si cluburile alea de pe hartie din Federatia lu' peste prajit !

Si inca un aspect. Tu pana in prezent nu ai nici macar cis-ul, deci statul Roman nu iti recunoaste Federatia ca structura sportiva. Si atunci cum mama dracului ai obrazul tu, un nime-n drum, sa dai ultimatumuri, sa notifici si sa dai in judercata ?! Sa te erijezi tu ca varful de lance al pescuitului sportiv.

Pana si un copil necopt la minte vede ca esti dus cu pluta, bre Napoleoane !!!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 15 Dec 2011, 18:29

Sa se afiseze imediat AICI regulamentele ca maine vreau sa merg la pescuit si nu vreau sa comit ilegalitati in POST!!!!!

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 18:34

Bai prostalaule cu diploma care esti !

Stii ce insemna Autoritate Sportiva Nationala recunoscuta de o Federatia Internationala ? AGVPS ce crezi ca este ?

N-ai sa vezi CIS niciodata la fel nici afiliere CIPS FIPS

Au mai incercat doua federatii inaintea ta si au ajuns la garla

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 18:47

[quote="bolnavul"]Nu există pescuit recreativ. Corect este „pescuit sportivâ€

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2011, 18:48

SF scrie:
apsalba scrie:Toate la timpul lor. Anul viitor va incepe cu problemele rezolvate.
Care an viitor bai jegule , ca tu inafara de visat altceva , practic chiar nu ai facut nimic , da nimic !

Da,da,....la anu si la ....multi ani... :lol: :lol:

Or sa zica aia de la F.I.P.S.,monsieur Popescuu,o sa fiti prima federatie care intra la noi....prima la stinga.. :lol: :lol: :lol: :lol: .

In alta ordine de idei se pare ca Gerulikka este ultima persoana care a realizat,ce intentii are domcapitan cu pescuitul recreativ :lol: :lol: :lol:
Orbitt la propriu de propriile-i dorinte ,acelea de a vedea L.R.S.distrusa, s-a vindut pe un mic si-o ciorba reincalzita,el marele terminator care nu tace ,nu iarta , si nu minte.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns