si acu mi-a traznit una : ar trebui facuta si aripa de rodbuilding in federatie
Fane federalu`
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
anem scrie:apsalba scrie:Ai inteles gresit. O poate face oricine, respectand regulamentul federatiei tale. Atat. E ca fotbalul dintre blocuri; il joaca oricine, respectand regulamentul FRF. Al jocului, nu regulamentul federatiei. Sunt chestiuni pe care unii nu le inteleg. Sper sa nu te numeri printre ei.Nick scrie:Daca am inteles eu bine, unii gandesc ca daca eu infiintez federatia de jogging, toti practicantii trebuie sa se inscrie in cluburi si sa cotizeze la federatia mea.....mare e gradina ta.......
nu vei avea monopolul pescuitului RECREATIV din Romania in veci cu Federatia ta ...
Nu există pescuit recreativ. Corect este „pescuit sportivâ€
Foarte bun exemplul!!!!jhonny scrie: in spatele blocului...TREI CORNERE= 11 m Ha...Ha...
Este inca un caz flagrant de incalcare al regulamentului de fotbal
E caz penal, se pedepseste cu inchisoare. Copii care fac asta sunt niste escroci!!!!
Iar daca au primit un Cico de la sponosor, e speta clara de inselaciune, au inselat sponsorul pretinzand ca joaca fotbal... Tot ce trebuie e ca vanzatorul de Cico de la chioscul din colt care le-a dat sucu gratis e sa faca plangere penala.
In cazul pescuitului, e treaba lui Popescu, dupa ce obtine CIS-ul, sa dea in judecata copiii care pescuiesc chipurile recreativ, fara sa respecte regulamentele federale! Asa ceva nu va mai fi tolerat!
Veti vedea de la anu!
De-aia nu merge tara asta domle...
Jos diversiunea cu pescuitul recreativ!
Lege si ordine!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Asa prostie ca si asta cu copii din curtea blocului care, jucand fotbal, trebuie sa respecte regulamentele federatiei, n-am mai auzit de multa vreme !
Asta e de "cascadorii rasului" cu aberatiile pe care le sustine. Ma mir ca nu ti-e rusine, om batran ! Huooo !
Totusi, cand apar regulamentele Federatiei de carton, dupa care vom pescui la crap, stationar, rapitori, musca artificiala, marin si casting ? Ca a trecut anul si nu te-a invrednicit inca sa le edictezi ! Sau nu ai gasit de unde sa le copiezi ?!
Te si tot intreb de ele de cateva luni si tui te faci ca ploua.
Bre, tu n-ai nici acuma musterii in magaoaia pe care ai creat-o. Cand vei scoate regulamentele vor fugii si cluburile alea de pe hartie din Federatia lu' peste prajit !
Si inca un aspect. Tu pana in prezent nu ai nici macar cis-ul, deci statul Roman nu iti recunoaste Federatia ca structura sportiva. Si atunci cum mama dracului ai obrazul tu, un nime-n drum, sa dai ultimatumuri, sa notifici si sa dai in judercata ?! Sa te erijezi tu ca varful de lance al pescuitului sportiv.
Pana si un copil necopt la minte vede ca esti dus cu pluta, bre Napoleoane !!!!
Asta e de "cascadorii rasului" cu aberatiile pe care le sustine. Ma mir ca nu ti-e rusine, om batran ! Huooo !
Totusi, cand apar regulamentele Federatiei de carton, dupa care vom pescui la crap, stationar, rapitori, musca artificiala, marin si casting ? Ca a trecut anul si nu te-a invrednicit inca sa le edictezi ! Sau nu ai gasit de unde sa le copiezi ?!
Te si tot intreb de ele de cateva luni si tui te faci ca ploua.
Bre, tu n-ai nici acuma musterii in magaoaia pe care ai creat-o. Cand vei scoate regulamentele vor fugii si cluburile alea de pe hartie din Federatia lu' peste prajit !
Si inca un aspect. Tu pana in prezent nu ai nici macar cis-ul, deci statul Roman nu iti recunoaste Federatia ca structura sportiva. Si atunci cum mama dracului ai obrazul tu, un nime-n drum, sa dai ultimatumuri, sa notifici si sa dai in judercata ?! Sa te erijezi tu ca varful de lance al pescuitului sportiv.
Pana si un copil necopt la minte vede ca esti dus cu pluta, bre Napoleoane !!!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- Bass Assassin
- senior

- Bass Assassin
- senior

- semlecangheorghe
- veteran

SF scrie:Care an viitor bai jegule , ca tu inafara de visat altceva , practic chiar nu ai facut nimic , da nimic !apsalba scrie:Toate la timpul lor. Anul viitor va incepe cu problemele rezolvate.
Da,da,....la anu si la ....multi ani...
Or sa zica aia de la F.I.P.S.,monsieur Popescuu,o sa fiti prima federatie care intra la noi....prima la stinga..
In alta ordine de idei se pare ca Gerulikka este ultima persoana care a realizat,ce intentii are domcapitan cu pescuitul recreativ
Orbitt la propriu de propriile-i dorinte ,acelea de a vedea L.R.S.distrusa, s-a vindut pe un mic si-o ciorba reincalzita,el marele terminator care nu tace ,nu iarta , si nu minte....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.