Fane federalu`

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2011, 18:57

Gerulikka a scris
e: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

de Gerula pe Decembrie 15th, 2011, 2:07 pm

Cu tristete constat ca ura fata de Stefan Popescu le intuneca unora judecata

anem scrie:vad ca Gerula aluneca pe acelasi fagas cu Fane, daca pana acum zicea doar ca ii ofera un loc unde sa scrie fara sa fie cenzurat sau injurat mai nou vad ca lupta cot la cot cu el si ii tine parte in toate bazaconile pe care le debiteaza ...

Esti asa amabil sa-mi spui cand i-am tinut eu partea lui Stefan Popescu la faza cu inregistrarea la OSIM, de plida? La fel ca in cazul oricui altcuiva, ii tin partea cand are dreptate si il contrazic cand greseste.

Acuma trebuie sa recunosti si tu, ca asta s-a intimplat intr-un moment ,in care, din neatentie probabil,ti-ai ingurgitat pastiluta. Ar trebuii sa o faci mai des.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Dec 2011, 19:13

Imagine

Din anul 1954 AGVPS este membră în Confederaţia Internaţională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.)

Ce frumos suna asta la unii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

popeala , federatia ta de cati ani este afiliata la CIPS FIPS ? :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2011, 19:28

Mai ,da rau esti..Nu mai da la ficati ca-i doare.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Dec 2011, 20:00

semlecangheorghe scrie: La fel ca in cazul oricui altcuiva, ii tin partea cand are dreptate si il contrazic cand greseste.
Sigur ma Gerulica , cum sa nu , doar ca in cazu tau nu se stie ce si cum , vezi tu , te-ai luat de carte lui Malin si dupa aia era buna !
Ce ai vrut sa zici in cazu asta ? :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Dec 2011, 20:03

apsalba scrie:
Nick scrie:Daca am inteles eu bine, unii gandesc ca daca eu infiintez federatia de jogging, toti practicantii trebuie sa se inscrie in cluburi si sa cotizeze la federatia mea.....mare e gradina ta.......
Ai inteles gresit. O poate face oricine, respectand regulamentul federatiei tale. Atat. E ca fotbalul dintre blocuri; il joaca oricine, respectand regulamentul FRF. Al jocului, nu regulamentul federatiei.
Gerula , cu obrazu tau gros o sa o scoti tu ca asta nu vrea sa zica ca -..... :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Dec 2011, 20:06

Tavi scrie:
apsalba scrie:
Pricepe creierul tau atrofiat că pescuitul fiind recunoscut ca sport cupride toate formele de manifestare (agrement, recreere si performantă)?
Asa că iti place sau nu, va trebui sa respecti regulamentele federatiei. Asta nu inseamna sa te asociezi sau sa te infiieze federatia. Nu avem nevoie de ipochimeni. Asa ca baga bine la cap. De acum incolo se vor respecta regulile. Fie ca va plac, fie ca nu.[/b][/i]
Ce regulament al Federatie sportive de pescuit trebuie sa respect eu, pescar recreativ care nu participa la nicio competitie?
Ce regulament al Federatiei Romane de Fotbal trebuie sa respecte niste copii care bat mingea pe maidan?
Concret te rog.

p.s. Torquemada, parca si tu ziceai ca federatia sportiva n-are nicio treaba cu pescuitul recreativ.
citez:
"Federatia nu are de ce sa aiba atributiuni in domeniul pescuitului RECREATIV "

Acu cum o mai dregi cand aflam ca tre sa respectam regulamentele federatiei? Sustii afirmatiile lui Popescu?
Realizezi ca esti probabil ultimul care nu a priceput ce vrea omul asta de fapt?

Gerula , hai sa te auzim , cum ii aia cu recreativu si agrementu ?

Cum ii cu aia ce joaca fotbal intre blocuri respectand regulamentu FRF ?

Asa-i ca nu-i asa ! :lol: :lol:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 15 Dec 2011, 20:15

n-am participat si nu cred ca voi participa vreodata la competitiile de pescuit.
asadar nici n-am urmarit, multa vreme, neinteresat fiind, topicul acesta.
vad ca apare acest individ caruia ii trebuie un ca...lus (...cat)in gura si o camasa de forta sau, cel mai bine, izolare de pamanteni.

citesc:
apsalba scrie:pescuitul fiind recunoscut ca sport cupride toate formele de manifestare (agrement, recreere si performantă)
Asa că iti place sau nu, va trebui sa respecti regulamentele federatiei.
si ma minunez!!!

si, desi sunt un om calm si binecrescut, nu pot sa nu intreb:
bine mai penalule, cand joc o miuta cu baietii sa ma recreez, de ce nu sare Mircea Sandu de cu.r in sus, ca nu-s legitimat la FRF?
saptamanal, la partida de tenis, de ce nu sare d-na Ruxandra Dragomir la beregata-mi, ca nu-mi platesc darile la FRT?

lasa-te, bolnavule, de intoxicare si du-te repede sa te tratezi!!!
:twisted:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 16 Dec 2011, 00:56

Ei si tu,boistene !Mircea Sandu nu e informat de cite ilegalitati penale se petrec in spatele/intre blocurile din tara.Dar salvatorul e aici si speram ca in curind sa-si ia in serios misiunea sa de Mecena al sporturilor din Romania...

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 16 Dec 2011, 07:58

hai sa extragem ce ne place :lol:
apsalba scrie:
Nick scrie:Daca am inteles eu bine, unii gandesc ca daca eu infiintez federatia de jogging, toti practicantii trebuie sa se inscrie in cluburi si sa cotizeze la federatia mea.....mare e gradina ta.......
Ai inteles gresit. O poate face oricine, respectand regulamentul...... Atat. E ca fotbalul dintre blocuri; il joaca oricine, respectand regulamentul....... Al jocului, nu regulamentul federatiei. Sunt chestiuni pe care unii nu le inteleg.

deci e vb de respectarea regulamentului jocului?! nu al Federatiei...
si da, sunt chestiuni pe care unii nu le inteleg si anume Popescu...

:lol: :lol: :lol:

si eu care credeam ca la pescuit regulamentar e sa tii lanseta in mana nu naluca :lol: se pare ca nu e conform cu regulamentul federatiei :oops:

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 16 Dec 2011, 15:09

Schizoidul incerca o noua tentativa de manipulare , iata ce spune :
Tradu-i acest articol din Legea 69/2000:
Art. 82 Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman, federatiile sportive nationale si cluburile sportive care detin bazele sportive nautice au dreptul de folosinta gratuita si prioritara a luciului de apa pentru activitatea de pregatire si competitionala.
Din tot articolul , schizoidul a vazut doar ce este scris cu rosu ,cu asta crede el ca are drept asupra apelor ... adica ,asta ii intareste lui afirmatia cum ca "pescuitul fiind recunoscut ca sport cupride toate formele de manifestare (agrement, recreere si performantă) " si trebuioesc respectate regulamentele federatiei :lol: :lol: :lol:

Bai prostane cu diploma ! Acolo scrie ca federatiile sportive nationale care detin bazele sportive nautice , dar tu cum nu esti nici federatie sportiva, nici detinator de baza sportiva nautica , degeaba incerci sa o terfelesti aiurea :lol: :lol: :lol:

Deci daca vrei tratament, hai vino dupa blocuri si-o
sa-ti faca toti pescarii rand pa rand
electro-socuri :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns