Fane federalu`
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bass Assassin
- senior
Boulene, ce nu ști tu, este că pecuitul sportiv este de dinaintea aparitiei legii 69/2000. Ca și alte sporturi ca fotbalul, atletismul, voleiul, etc. Numai că în prostia ta nu ai observat că AGVPSR a uitat să respecte art. 94/din L.69/2000, și a pierdut trenul. Ia zi tu legea prin care statul a recunoscut fotbalul ca sport. Nu spui ca o moară stricată că AGVPS este afiliată la CIPS care este confederatie sportivă?
Art. 94
In termen de 180 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.
SF,
Eu vorbesc cu documente. Dacă nu le-am făcut publice, nu este treaba ta. N-am nici o obligație să-ti dau tie raportul.
Art. 94
In termen de 180 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.
SF,
Eu vorbesc cu documente. Dacă nu le-am făcut publice, nu este treaba ta. N-am nici o obligație să-ti dau tie raportul.
- Bass Assassin
- senior
Vino cu legea aia care te lauzi , daca exista , sau a fost recunoscut doar verbal ?
Odata ce 69/2000 nu recunoste pescuitul recreativ ca sport de performanta , mars la balamuc !
Art. 21
(1) In sensul prezentei legi, sunt considerate structuri sportive:
a) asociatiile sportive;
b) cluburile sportive, inclusiv cele organizate ca societati comerciale, unitatile de invatamant cu program sau profil sportiv, palatele si cluburile copiilor si elevilor;
c) asociatiile judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport;
d) ligile profesioniste;
e) federatiile sportive nationale;
f) Automobil Clubul Roman, pentru activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv;
g) alte organizatii sportive nationale
A recunoscut activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv prin ACR dar nu scrie nimic de pescuit sportiv , asa ca ... hai mars !
Odata ce 69/2000 nu recunoste pescuitul recreativ ca sport de performanta , mars la balamuc !
Art. 21
(1) In sensul prezentei legi, sunt considerate structuri sportive:
a) asociatiile sportive;
b) cluburile sportive, inclusiv cele organizate ca societati comerciale, unitatile de invatamant cu program sau profil sportiv, palatele si cluburile copiilor si elevilor;
c) asociatiile judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport;
d) ligile profesioniste;
e) federatiile sportive nationale;
f) Automobil Clubul Roman, pentru activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv;
g) alte organizatii sportive nationale
A recunoscut activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv prin ACR dar nu scrie nimic de pescuit sportiv , asa ca ... hai mars !

Da te rog un link sa vad ce regulamentapsalba scrie:Regulamentul aprobat prin ordin al MADR, propus de federație, conform art. 23, alin 2 din OUG 23/2008, cu modificările și completările ulterioare. Articolul este relevant, iar regulamentul a fost propus de federație. O să apară un ordin nou.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
În mare este tot cel care a apărut în OM 15/2011. Nu am postat forma propusă, întrucât trebuie să apară forma finală.Tavi scrie:Da te rog un link sa vad ce regulamentapsalba scrie:Regulamentul aprobat prin ordin al MADR, propus de federație, conform art. 23, alin 2 din OUG 23/2008, cu modificările și completările ulterioare. Articolul este relevant, iar regulamentul a fost propus de federație. O să apară un ordin nou.
- Bass Assassin
- senior
Bai handicapatule , A.G.V.P.S. din România este acum persoana juridică de drept privat şi de utilitate publică, apolitică, cu patrimoniu propriu, distinct şi indivizibil . Este înscrisă, definitiv şi irevocabil, în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor de pe lângă Judecătoria sectorului II, sub nr. 4/2000, şi în Registrul Naţional al Asociaţiilor şi Fundaţiilor, sub nr. 1561/A/2000.
Ai habar ce inseamna persoana juridică de drept privat şi de utilitate publică ?
Tu acum in ce calitate vorbesti , cum ai indraznit sa propui tu legi in pescuitul recreativ cand esti un nimeni ?
Ai habar ce inseamna persoana juridică de drept privat şi de utilitate publică ?
Tu acum in ce calitate vorbesti , cum ai indraznit sa propui tu legi in pescuitul recreativ cand esti un nimeni ?
apsalba scrie: Nu spui ca o moară stricată că AGVPS este afiliată la CIPS care este confederatie sportivă?
Idiotule , isi spun ei sportiva , insa nu-s recunoscuti de COI , chiar incerc sa-ti explic cu rabdare ca de multi ani se incearca asta , ca pescuitu sa devina sport la fel ca atletismul sau inotul , insa nu este acceptat , si ti-am spus mai sus motivele !
Sau autoproclamat ei sportiva , si nu doare pe nimeni , insa uite ca nu-s impreuna cu celelalte sporturi ! De ce , raspunde tu boule ?
Si ti-am mai spus ca niciunde nu merge cu ministeru sportului , in nici o tara , doar tu vrei sa faci asta in Romania !
Realizezi cat esti de nemernic ?