Fane federalu`

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Dec 2011, 13:27

Regulamentul aprobat prin ordin al MADR, propus de federație, conform art. 23, alin 2 din OUG 23/2008, cu modificările și completările ulterioare. Articolul este relevant, iar regulamentul a fost propus de federație. O să apară un ordin nou.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Dec 2011, 13:28

Bai prostane cu diploma , vino cu legea aia in care statul recunoste in mod oficial ca pescuitul recreativ este sport de performanta .

Handicapatule , esti chiar schizoid, unde am vorbit eu de vanatoare ?

Manipularea asta ieftina de retardat ,tine doar la fraierii care te cred , scuteste-ne !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Dec 2011, 13:31

Boulene, ce nu ști tu, este că pecuitul sportiv este de dinaintea aparitiei legii 69/2000. Ca și alte sporturi ca fotbalul, atletismul, voleiul, etc. Numai că în prostia ta nu ai observat că AGVPSR a uitat să respecte art. 94/din L.69/2000, și a pierdut trenul. Ia zi tu legea prin care statul a recunoscut fotbalul ca sport. Nu spui ca o moară stricată că AGVPS este afiliată la CIPS care este confederatie sportivă?
Art. 94
In termen de 180 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.

SF,
Eu vorbesc cu documente. Dacă nu le-am făcut publice, nu este treaba ta. N-am nici o obligație să-ti dau tie raportul.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Dec 2011, 13:41

Vino cu legea aia care te lauzi , daca exista , sau a fost recunoscut doar verbal ?

Odata ce 69/2000 nu recunoste pescuitul recreativ ca sport de performanta , mars la balamuc !

Art. 21
(1) In sensul prezentei legi, sunt considerate structuri sportive:
a) asociatiile sportive;
b) cluburile sportive, inclusiv cele organizate ca societati comerciale, unitatile de invatamant cu program sau profil sportiv, palatele si cluburile copiilor si elevilor;
c) asociatiile judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport;
d) ligile profesioniste;
e) federatiile sportive nationale;
f) Automobil Clubul Roman, pentru activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv;
g) alte organizatii sportive nationale

A recunoscut activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv prin ACR dar nu scrie nimic de pescuit sportiv , asa ca ... hai mars ! :arrow:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Dec 2011, 13:45

apsalba scrie:Regulamentul aprobat prin ordin al MADR, propus de federație, conform art. 23, alin 2 din OUG 23/2008, cu modificările și completările ulterioare. Articolul este relevant, iar regulamentul a fost propus de federație. O să apară un ordin nou.
Da te rog un link sa vad ce regulament
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Dec 2011, 13:46

Boulene,
ÃŽn registrul sportiv este o parte care se numeste „Structuri sportive naÈ›ionaleâ€

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Dec 2011, 13:47

Tavi scrie:
apsalba scrie:Regulamentul aprobat prin ordin al MADR, propus de federație, conform art. 23, alin 2 din OUG 23/2008, cu modificările și completările ulterioare. Articolul este relevant, iar regulamentul a fost propus de federație. O să apară un ordin nou.
Da te rog un link sa vad ce regulament
În mare este tot cel care a apărut în OM 15/2011. Nu am postat forma propusă, întrucât trebuie să apară forma finală.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Dec 2011, 13:54

Bai handicapatule , A.G.V.P.S. din România este acum persoana juridică de drept privat şi de utilitate publică, apolitică, cu patrimoniu propriu, distinct şi indivizibil . Este înscrisă, definitiv şi irevocabil, în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor de pe lângă Judecătoria sectorului II, sub nr. 4/2000, şi în Registrul Naţional al Asociaţiilor şi Fundaţiilor, sub nr. 1561/A/2000.

Ai habar ce inseamna persoana juridică de drept privat şi de utilitate publică ?

Tu acum in ce calitate vorbesti , cum ai indraznit sa propui tu legi in pescuitul recreativ cand esti un nimeni ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Dec 2011, 13:56

apsalba scrie: Nu spui ca o moară stricată că AGVPS este afiliată la CIPS care este confederatie sportivă?

Idiotule , isi spun ei sportiva , insa nu-s recunoscuti de COI , chiar incerc sa-ti explic cu rabdare ca de multi ani se incearca asta , ca pescuitu sa devina sport la fel ca atletismul sau inotul , insa nu este acceptat , si ti-am spus mai sus motivele !

Sau autoproclamat ei sportiva , si nu doare pe nimeni , insa uite ca nu-s impreuna cu celelalte sporturi ! De ce , raspunde tu boule ?

Si ti-am mai spus ca niciunde nu merge cu ministeru sportului , in nici o tara , doar tu vrei sa faci asta in Romania !

Realizezi cat esti de nemernic ?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Dec 2011, 13:59

Boule,
Este înscrisă ilegal, în baza art. 85 din OG 26/2000, dacă știi ce scrie în el. Si această minciună se va lămuri. În instanță. Oricum va fi lată de anul acesta dacă te uiți pe bilanțul contabil din 2010. 12 miliarde gaură la buget. Unde or fi banii?

Scrie răspuns