Fane federalu`

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 18 Dec 2011, 10:47

@ popescu
" dobitoc incurabil , bivole , boule , etc..." am citat cateva dintre apelativele pe care le foloseste cel care se vrea dirigiuitorul pescuitului in Romania vis a vis de cei pe care vrea sa-i conduca si sa-i taxeze

esti plin de deontologie maestre popescu n-am ce zice , mai exista un caz la fel de patologic ca tine care la nervi improasca cu epitete colorate , i-l cunosti ???? ai trei incercari :wink: ca element ajutator PRM :lol: :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Dec 2011, 12:02

Tavi scrie: Eu te-am intrebat ce regulament al FEDERATIEI SPORTIVE trebuie eu sa respect, dupa ce Federatia obtine CIS-ul.
Astept in continuare raspunsul.
Hai Stefanuc , spune !

Un lucru ii dovedit din plin , si anume ca esti un mincinos patologic :twisted:
Pe crapmania ai afrimat , cand te-au intrebat ca federatia ii legala si functionala , da stii bine ca nu ii asa :twisted: , mincinosule !

Chiar nu vezi ca nimeni nu te vrea , nici macar ai tai :wink:
Cati prieteni mai ai care vor sa faca federatie cu tine , oameni care inghit de buna stiinta toate minciunile tale , sa nu vorbim de comportamentu tau de stapan absolut , si asta ca inca nu functioneaza federatia !
Nu cred ca am cunoscut individ mai scarbos ca tine !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Dec 2011, 12:39

Iote al naibii,acu te sucisi 180gr...Pina acuma te credeai for de reprezentare al pescarilor din Romania...sti tu colo la discutiile cu A.N.P.A.

Acuma reprezinti pescuitul ...sportiv???

Atletism fara atleti,n-am mai auzit.
Nici,footbal fara fotbalisti.
Al dracului,tu reprezinti pescuitul sportiv fara de.... pescari...Mareata realizare.De fapt pe hirtie ,se poate orice...Nus cit mai indura..Hirtia..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Dec 2011, 12:53

Daca mai avea cineva vreo indoiala ca Gerula se complace bine de tot in postura de sluga popesciana,iata mai jos dovada concludenta,un ordin adresat marelui ziarist..
Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

de popescu stefan pe Decembrie 18th, 2011, 11:22 am

Gerula,
Tradu-le tu cârcotașilor următorul text:
Legea 69/2000
.................................................
ANEXA - DEFINITII

In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
....................................................................................
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.

Daca intre astia doi era o relatie de...hmm,colaborare,sa zicem ,ar fi fost normal ca invitatia de a traduce sa fie precedata de un simplu„te rog„.Dar se vede treaba, ca gazetarsul retardat este victima cintecului de sirena ,care, l-a adus intr-o postura de indobitocire totala..„GERULA TRADU...„ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Acuma in alta ordine de idei,Niculae draga, te rog tradu-i obtuzului de Popescu,ca din textul citat de el,nu rezulta de nicaieri,ca eu ca pescar recreativ, sint obligat,sa inchei un contract de munca,conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat cu nici o structura gen federatie sau cu oficialii acesteia..

De cind ,dom capitan,un contract,de orice fel,se incheie fortat,doar cu initiativa uneia dintre parti???Tolomac cu mustata,legea zice ca„pot„,daca vreau,sa fac asta...nu ca sint obligat,pentru ca tie ti-a intrat in cap asta,si nu mai judeci limpede,orbit de propriile dorinte meschine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Dec 2011, 14:22

Oficialii incheie contract nu recreativii.
Iar in viziunea lui nea Fane, oficialii administreaza si organizeaza partea recreativa a sportului....
Azi am iesit cu baietii la un casting recreativ ilegal, pentru ca nu am fost administrati si organizati de un oficial sportiv si nu am respectat regulamentele federatiei. Escroci ce suntem.
:lol:

Ca circumstante atenuante:
io am tot intrebat ce regulament tre sa respect dar presedintele federatiei ma ignora. Iar asta cu oficialii abia acum am aflat-o.
Pe viitor as vrea sa nu mai comit ilegalitati, asa ca il rog inca o data pe nea Fane sa faca lumina...
Ce regulament tre sa respect?
Cu ce oficial sa iau legatura de acum, ca sa fiu administrat si organizat cand pescuiesc? Dar cand ies la un casting? Sunt mai multi, pe specializari? :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 18 Dec 2011, 15:31

Federatia ta nu va fii decit ceea ce este si in momentul de fata : NIMIC cu un NIMIC in frunte ! Daca imi arati macar un domeniu din pescuit unde esti cit de cit acceptat,nu respectat,fac ce vrei tu ! Tu esti efectiv un caz patologic !Si din punctul asta de vedere esti vrednic doar de MILA si compatimire ! Ii multumesc din tot sufletul CREATORULUI ca nu sint ca tine ! Singurul lucru vrednic de " lauda" la tine e NESIMTITREA ta. Craparii ,muscarii,stationaristii si spiningarii te tin de clown si de destractie in extrasezon !

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 18 Dec 2011, 15:39

oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportivede agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.
Individul sufera de o forma clara de paranoia , definitia se refera la activitatile recunoscute ca sport de performanta care nu intra in contradictie cu articolelor 3 si 4 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor si Legea nr 205/2004 privind protectia animalelor

Legea nr 205/2004
Art. 6
(1) In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, maltratarea si supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor minime necesare vietii si bunastarii acestora.

d) folosirea de animale pentru expozitii, publicitate, realizare de filme sau in scopuri asemanatoare, daca aceste activitati le provoaca acestora suferinte fizice si psihice, afectiuni sau raniri

f) administrarea de substante destinate stimularii capacitatilor fizice ale animalelor in timpul competitiilor sportive, sub forma dopajului.

Stie cineva cate substante , de pe lista celor considerante interzise in
sport, se afla in nade si momeli si joaca un rol de stimulent al apetitului de hranire al pestilor ?

Sa luam un exemplu : Canepa

Cânepa pentru fibre şi în special Cannabis sativa L. Culta var. italică, din care fac parte şi soiurile cultivate în România şi, în general, în Europa, au un conţinut scăzut în substanţe narcotice şi halucinogene (în cele mai dese cazuri 0,2-0,3%). Această cânepă este formată şi utilizată special pentru producerea de fibre.

SUBSTANTE INTERZISE IN SPORT

1. Stimulente (amfetamina, cocaina, efedrina etc.)
2. Narcotice
3. Canabinoide (hasis, marijuana)
4. Agenti anabolici - Steroizi anabolici androgeni (androstadienona, metandienona, 19-norandrostendiol, oxabolon, oxandrolon, oxymesteron, stanozolol, stenbolon, androstenediol, androstenediona, dehidroepiandrosteron (DHEA), dihidrotestosteron, testosteron etc.)
5. Hormoni peptidici ( eritropoietina, hormonul de crestere, IGF-1, gonadotropina corionica , LH, insulina, corticotropinele)
6. Beta-2-agonisti
7. Agenti cu activitate antiestrogenica (inhibitorii de aromataza, clomifen, ciclofenil, tamoxifen)
8. Agenti mascatori (diuretice, epitestosteron, probenecid)
9. Glucocorticosteroizi

Nu mai vorbim de alcoolul (etanolul) folosit in nada si care este interzis in activitatile sportive , mai ales ca stimulent in hrana animalelor

Din aceste cauze pescuitul si vanatoarea nu sunt considerate si recunoscute de C.I.O sporturi de performanta si sunt reglementate de legi speciale .

SPORTÃ

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 18 Dec 2011, 16:53

Bass prietene nu te mai supara din cauza PROSTANACULUI, mai bine ne intalnim si mergem la Alba Iulia si ........ne inscriem in federatie.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Dec 2011, 22:48

apsalba scrie: Te înțeleg ca om, întrucât dacă federația va fi forul de reprezentare al pescuitului sportiv, performanțele voastre sportive se vor dovedi nule, dacă nu vă urcați în barcă.

Imagine

Bine ca nu trebuie sa ne urcam in .. velier :crazy1:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Dec 2011, 23:18

In pragul sarbatorilor de iarna, FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP, STAŢIONAR, RĂPITORI, MUSCĂ ARTIFICIALĂ, PESCUIT MARIN ŞI CASTING ureaza tuturor oficialilor, angajatilor, colaboratorilor si pescarilor sportivi:
Imagine

:lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns