Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Ian 2013, 20:03

LEGEA nr. 69/2000, LEGEA EDUCATIEI FIZICE SI SPORTULUI , invocata aici de acest NEICA NIMENI care vrea sa faca bani pe spinarea pescarilor ,nu are nici cea mai mica legatura cu PESCUITUL RECREATIV / HOBBY si nu se adreseaza PESCUITULUI

HAI CU DIZOLVARE INFAMEI COOPERATIVE !

Zavera , pentru ca ti-ai permis sa dai sfaturi "celui care le stie pe toate"... instantaneu ai devenit cel mai mare dusman al cooperativei si esti trecut pe lista la : hoitari , derbedei ,fomisti , coate goale etc :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Ian 2013, 20:52

...acest amestec de Vadim, Becali si Base face ce stie mai bine...si se face foarte bine. Cacao cu lapte ia placut sa consume inca de la inceputuri, cacao consuma acum si caca o sa consume cat va mai fi in peisaj... doar pt cacao a fost facut! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...nici nu l-as vedea mancand altceva....poate rahat. :x
:lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2013, 21:57

cel care le stie pe toate scrie:
Gerula .Legile de care amintesti le visez si noaptea.

:roll: Aha...d-acilea ti se trage,domnu'Popescu..Domnia ta ai luat din greseala pastilutele lu'Gerula..D-acolo vin visele..

In unele comunitati aveai sanse serioase sa devii....saman..Cind iti expuneai visele-viziunile,cadeau toti cu fata-n cenusa focului in jurul caruia au 'dansat'cu o seara in urma,si te-ar fi urmat orbeste.. :wallbash:

Un mic ghinion, face sa fi localizat putin in alta parte decit in comunitatile mai sus pomenite..

Cind o sa realizezi faptul, si o sa incerci sa te comporti in functie de situatia reala,atunci poate,poate,o iei catinel,catinel,pe calea cea buna,desi eu ma cam indoiesc.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Ian 2013, 22:08

Saptamana aceasta o sa ii fac o vizita domnului Harsan. Vreau sa il intreb ce parere are despre evolutia federatiei din ultimii doi ani si unde crede ca va ajunge federatia cu Popescu in frunte.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Ian 2013, 22:25

:lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 07 Ian 2013, 23:20

apsalba scrie:zavera,
Pastreaza-ti sfaturile pentru altii, nu pentru mine. Prin insati postarea ta te dovedesti ilogic. Cum poti sa spui ca pescuitul sportiv nu este recunoscut ca sport cand exista peste 80 de cluburi cu sectii de pescuit sportiv inregistrate in registrul sportiv? Cum poate AGVPSR sa fie afiliata la o federatie sportiva internationala daca aceasta exista si culmea, cea italiana functioneaza sub autoritatea Comitetului Olimpic Italian? Cum participa sportivii romani la competitii europene si mondiale? Daca mihuta nu ar fi un avocat retardat, ar avea decenta sa recunoasca faptul ca este membru al unui club sportiv inregistrat ca structura sportiva in Registrul sportiv.
Daca AGVPSR se considera mai presus de lege este treaba ei si va raspunde pentru asta. Ia citeste acest text de lege:
Legea 69/2000
Art. 94
In termen de 180 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.
Ce crede avocatul mihuta ca trebuia sa faca AGVPSR pentru a reprezenta pescuitul sportiv din Romania?
Faptul ca pescarii sportivi sunt o masa amorfa care nu a fost capabila sa se organizeze timp de 23 de ani nu este vina mea. Si asta o stiu foarte multi care acum se simt lezati
Domnule Popescu, îmi cer scuze că mi-am permis să vă dau acel sfat !
Dar, faptul că dvs. vă raportaţi la legea sportului nr.69/2000 mă face să cred că nu aţi înţeles nimic.
Eu în schimb, deşi nu sunt jurist (după cum am înţeles că nu sunteţi nici dvs), am înţeles un lucru, pe care dvs nu puteţi sau nu vreţi să-l înţelegeţi.
Conform ordinii de drept din Romania, în domeniul sportului, recunoaşterea se face prin act normativ, mai precis H.G. (hotărare de guvern) iniţiată de instituţia publică responsabilă cu domeniul (ministerul sportului sau agentia pentru sport).
Există acest H.G. ? Am verificat, nu există !
Cand va exista (dacă va exista vreodată) vă veţi putea raporta la legea sportului. Pană atunci, NU !
Trist (pentru dvs.), dar adevărat !
Argumentele dvs. sunt copilării (nu-mi permit să scriu abureli, dar...cam asta este). Un act administrativ (înregistrarea într-un registru sportiv) nu ţine loc de lege şi nu crează precedent.

Întrebare: ştim cu toţi că avem prostituţie. Dar, este prostituţia recunoscută prin lege ? La fel şi cu pescuitul competiţional.
Pe argumentaţia dvs., pe langă federaţie, puteţi înfiinţa şi bordel, la modul cum înţelegeţi lucrurile!
Dacă vedeţi fetele de pe centura Piteştiului, vă duceţi la judecătorie cu dosar pentru înfiinţare a unui srl cu domeniul de activitate servicii sexuale ?

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 07 Ian 2013, 23:25

Mister Fisherman scrie:LEGEA nr. 69/2000, LEGEA EDUCATIEI FIZICE SI SPORTULUI , invocata aici de acest NEICA NIMENI care vrea sa faca bani pe spinarea pescarilor ,nu are nici cea mai mica legatura cu PESCUITUL RECREATIV / HOBBY si nu se adreseaza PESCUITULUI

HAI CU DIZOLVARE INFAMEI COOPERATIVE !

Zavera , pentru ca ti-ai permis sa dai sfaturi "celui care le stie pe toate"... instantaneu ai devenit cel mai mare dusman al cooperativei si esti trecut pe lista la : hoitari , derbedei ,fomisti , coate goale etc :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman, chiar nu-mi pasă ce gandeşte sau scrie domnul Popescu despre mine. Nu va canta niciodată cocoşul meu pe gardul domniei sale.
Am încercat, ca şi alţii, de altfel, să-l fac să înţeleagă cate ceva. Nu poate sau nu vrea, să fie sănătos !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Ian 2013, 00:11

zavera scrie: Întrebare: ştim cu toţi că avem prostituţie. Dar, este prostituţia recunoscută prin lege ? La fel şi cu pescuitul competiţional.
Pe argumentaţia dvs., pe langă federaţie, puteţi înfiinţa şi bordel, la modul cum înţelegeţi lucrurile!
Dacă vedeţi fetele de pe centura Piteştiului, vă duceţi la judecătorie cu dosar pentru înfiinţare a unui srl cu domeniul de activitate servicii sexuale ?

...si asta are legatura cu pestii...asa ca nu-i mai da idei ca asta face federatie si daca vrem sa mergem la fete tre sa cotizam la ciocoiu Popesco...asta scoate CIPS pt prostitutie si organizeaza concursuri oficiale...participa primi cei mai mari 5 pesti !

....doar stie toata lumea ca asta nu se joaca... :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 08 Ian 2013, 00:50

Prieteni,omul acesta si-a gresit vocatia.Daca se facea controlor la ORICE INSTITUTIE DE STAT la ora actuala nu-i mai trebuia federatie pentru ca avea un standard mult superior fata de ceea ce vrea sa obtina acuma , cu un efort infinit mai mic.Mai bine incercam sa-l ajutam in acest sens.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Ian 2013, 07:27

De aceea propun sa il recomandam controlor la CFR. L-ar prinde bine uniforma de nas ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns