Felicitari pt. faptul ca doresti sa te implici si mai ales pt. faptul ca ai ales asoc. condusa de Cezar in care se regasesc oameni de buna credinta , fini cunoscatori ai fenomenului competitional la spinning in special.zavera scrie:Domnilor, vă mulţumesc ! Mă consider pe deplin lămurit !
Special pentru dl. Valentin Stratonov
Despre dvs. mi-a vorbit preşedintele asociaţiei unde doresc să devin membru, dl.Cezar C.
L-am întrebat întrebat ce părere are despre federaţie. Mi-a răspuns că singura persoană respectabilă şi cu calităţi manageriale adevărate sunteţi dvs, pentru că vă recomandă atat CV-ul de sportiv, cat si progresul LRS din timpul mandatului dvs. de preşedinte.Pentru mine, ca novice, este părerea unui om care contează.
Dansul chiar era nedumerit în legătură cu opţiunea dvs. Între timp, constat că v-aţi retras din federaţie (din cate am citit pe alt topic). Probabil, ceea ce aţi văzut în interiorul acestei construcţii v-a făcut să luaţi atitudine.
Păcat, cred că nu era rea ideea unei federaţii care să coordoneze pescuitul de competiţie, la toate disciplinele.
Dar cuplarea pescuitului de competiţie cu cel de plăcere este o adevărată nebunie...
Autorul unui astfel de plan managerial ar trebui să-şi vadă de sănătate, în primul rand. Mai mult nu-mi permit să scriu, pentru că din poze am constatat că are varsta părinţilor mei.
Ii multumesc lui Cezar C. pt. cuvintele frumoase spuse la adresa mea ....il cunosc , il respect si afirm cu tarie ca daca ar fi multi oameni ca domnia sa implicati in fenomenul pescuitului sportiv totul ar arata altfel.
Ideea unei federatii de profil ramine o optiune de luat in seama ...... atit pt. mine cit si pt. multi dintre cei care merg azi la concursuri indiferent de specialitatea la care concureaza.
Ceea ce trebuie sa demonstreze FRPS e faptul ca e capabila sa conduca destinele pescutului competitional romanesc , sa convinga pescarii actuali de competitie ca sub "aripa " FRPS rezultatele si eforturile despuse pina acum de ei pe BANI PERSONALI nu au fost in zadar.
Din pacate pina la aceasta ora acest lucru nu sa produs....din contra.