Hoitarii de pe acest forum manca chestia aia cu lingura de amestecat bulionul. Iata ce zice legea, pe care eu vreau sa o respecte toti:zavera scrie:Mister Fisherman, am subliniat o chestiune mai sus ! Va fi greu să mă convingeţi că federaţia dlui Popescu are vreo legătură cu pescuitul de plăcere, hobby, recreativ sau cum se cheamă el !Mister Fisherman scrie:Ati inteleles , nu ? Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii :
Este cel mai idiot lucru de care am auzit vreodată ! Nici ca glumă nu e bună !
Sper că dl.Popescu va dezminţi ideea asta !
Ce, dacă eu cant sub duş sau cand mă bărbieresc, cer vecinilor să plătească bilet, ca la Operă ? Cant pentru placerea mea, nu concurez la Festivalul G.Enescu !
Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.
(2) Statul recunoaste si stimuleaza actiunile organizatorice si de promovare a educatiei fizice si sportului, desfasurate de autoritatile administratiei publice si, dupa caz, de organismele neguvernamentale de profil in invatamant, in structuri ale apararii nationale, ordinii publice, sigurantei nationale, in sanatate, in societati comerciale, precum si in alte sectoare ale vietii sociale, potrivit reglementarilor legale.
(3) Educatia fizica si sportul cuprind urmatoarele activitati: educatia fizica, sportul scolar si universitar, sportul pentru toti, sportul de performanta, exercitiile fizice practicate cu scop de intretinere, profilactic sau terapeutic.
(4) Statul garanteaza exercitarea functiilor sectorului public si ale sectorului particular in domeniile educatiei fizice si sportului, in conformitate cu principiile colaborarii responsabile dintre toti factorii interesati.
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive.
Chiar voi milita, acolo unde acesti derbedei nici nu viseaza sa ajunga vreodata, pentru eliminarea taxei de eliberare a permisului de pescuit sportiv pe care eu cred ca este ilegala. Pescuitul sportiv nu este activitate economica si taxarea lui incalca prevederile de mai sus. Asta nu inseamna ca orice tartan va putea sa faca abuzuri pe apele publice. Obligativitatea respectarii legii va trebui impusa, chiar prin pedepse usturatoare. Pentru ca in fapt cei care se dau mari moralisti pe acest forum sunt in realitate niste fomisti si coate goale.
Cat despre acest waserman, care avea o pravalie de articole de pescuit intr-un garaj la un subsol de bloc, nici nu merita scuipat.