Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2013, 23:09

zavera scrie:
Mister Fisherman scrie:Ati inteleles , nu ? Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii :
Mister Fisherman, am subliniat o chestiune mai sus ! Va fi greu să mă convingeţi că federaţia dlui Popescu are vreo legătură cu pescuitul de plăcere, hobby, recreativ sau cum se cheamă el !
Este cel mai idiot lucru de care am auzit vreodată ! Nici ca glumă nu e bună !

Sper că dl.Popescu va dezminţi ideea asta !

Ce, dacă eu cant sub duş sau cand mă bărbieresc, cer vecinilor să plătească bilet, ca la Operă ? Cant pentru placerea mea, nu concurez la Festivalul G.Enescu !
Hoitarii de pe acest forum manca chestia aia cu lingura de amestecat bulionul. Iata ce zice legea, pe care eu vreau sa o respecte toti:
Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.
(2) Statul recunoaste si stimuleaza actiunile organizatorice si de promovare a educatiei fizice si sportului, desfasurate de autoritatile administratiei publice si, dupa caz, de organismele neguvernamentale de profil in invatamant, in structuri ale apararii nationale, ordinii publice, sigurantei nationale, in sanatate, in societati comerciale, precum si in alte sectoare ale vietii sociale, potrivit reglementarilor legale.
(3) Educatia fizica si sportul cuprind urmatoarele activitati: educatia fizica, sportul scolar si universitar, sportul pentru toti, sportul de performanta, exercitiile fizice practicate cu scop de intretinere, profilactic sau terapeutic.
(4) Statul garanteaza exercitarea functiilor sectorului public si ale sectorului particular in domeniile educatiei fizice si sportului, in conformitate cu principiile colaborarii responsabile dintre toti factorii interesati.
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive.
Chiar voi milita, acolo unde acesti derbedei nici nu viseaza sa ajunga vreodata, pentru eliminarea taxei de eliberare a permisului de pescuit sportiv pe care eu cred ca este ilegala. Pescuitul sportiv nu este activitate economica si taxarea lui incalca prevederile de mai sus. Asta nu inseamna ca orice tartan va putea sa faca abuzuri pe apele publice. Obligativitatea respectarii legii va trebui impusa, chiar prin pedepse usturatoare. Pentru ca in fapt cei care se dau mari moralisti pe acest forum sunt in realitate niste fomisti si coate goale.
Cat despre acest waserman, care avea o pravalie de articole de pescuit intr-un garaj la un subsol de bloc, nici nu merita scuipat.

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 05 Ian 2013, 23:37

Hoitarii... Da!!!

Dar coprofagii totali sunt (viseaza sa fie ) cei mai buni :lol1: :lol1: :lol1:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2013, 23:59

Bai paranoicule , pescuitul nu este nici educatie fizica si nici sport

Ai venit cu un text pe care mintea ta bolnava nu-l poate intelege , mars la salon ca vine tratamentul ! :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 06 Ian 2013, 00:27

escrocul mincinos scrie: Hoitarii de pe acest forum manca chestia aia cu lingura de amestecat bulionul.
Pentru ca in fapt cei care se dau mari moralisti pe acest forum sunt in realitate niste fomisti si coate goale..
Ba jegule , cum iti permiti sa jignesti toata lumea de pe forum ? Chiar ti-o cauti cu lumanarea ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 06 Ian 2013, 09:52

Vezi ma prostanacule ca lumea nu stie ca tu vinzi permise de pescuit cu 10 lei?
Fara autorizatie de eliberat permise te-ai dus la Manaila sau cum lo chema si te-ai milogit sa-ti dea permise de pescuit.
Ai pua 10 lei si ai castigat toti pensionarii, ca deh aveai cea mai mica cotizatie!!!!
Pai nu esti tu cel mai rupt in kur si mort de foame???? Ai avut aici postate chitante de la cei din Alba!!!
AMARITULE!!!!! Cu miloaga...halal conducator....

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Ian 2013, 11:09

Nu se va intimpla asta niciodata ....cu regret domnule Zavera. :cry:
Acest lucru face parte din planul de management gindit de domnul presedinte .
Nici eu nu am fost de acord cu amestecarea lucrurilor dar mi sa spus clar ca e nevoie de o sursa de finantare si aceasta poate fi una dintre ele.
Daca se va intimpla asta sau nu vom vedea....eu sustin ideea ca federatia sportiva ar trebui sa se limiteze DOAR la competitiile sportive ce le organizeaza.
Punct.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 06 Ian 2013, 11:35

Zavera , te-ai lamurit acum ?

In consecinta ,cei care nu vor sa cotizeze la escoc, sa-i faca lui pooola mare ....sunt imediat "gratulati" ca : hoitari , derbedei ,fomisti , coate goale etc

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Ian 2013, 12:31

zavera scrie:
Mister Fisherman scrie:Ati inteleles , nu ? Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii :
Mister Fisherman, am subliniat o chestiune mai sus ! Va fi greu să mă convingeţi că federaţia dlui Popescu are vreo legătură cu pescuitul de plăcere, hobby, recreativ sau cum se cheamă el !
Este cel mai idiot lucru de care am auzit vreodată ! Nici ca glumă nu e bună !

Ce, dacă eu cant sub duş sau cand mă bărbieresc, cer vecinilor să plătească bilet, ca la Operă ? Cant pentru placerea mea, nu concurez la Festivalul G.Enescu !
Zavera ... la vrea pe toate.

din punctul lui de vedere daca te duci sa bati mingea in curtea scolii trebuie sa te bagi intr-un club care e afiliat la FRF. Banuiesc ca ai inteles ideea ...

ps: si acum ceva timp vorbea si de o taxa de insotitor ... adica in cazul in care iesi cu cineva pe malul apei, chiar daca acel cineva nu pescuieste trebuie sa plateasca o taxa pentru ca se afla acolo. Doar atat iti recomand ... sa nu crezi absolut nimic din ce zice acest individ, e un mincinos notoriu avid dupa bani.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Ian 2013, 12:43

Obligativitatea respectarii legii va trebui impusa, chiar prin pedepse usturatoare.

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Cum ar fi -atirnarea de picioare cu capu-n jos, deasupra unui metru patrat de jar proaspat alimentat cu ardei iuti.
-taierea fara anestezie a miini drepte.
-tragerea pe roata
-'cizmele' de pergament ud...
Asta pentru fapte penale..Pentru contraventii si alte fapte marunte,ar fi
-pisica cu noua cozi
-tavalirea prin smoala si fulgi
-'pardesiu' de lanturi
-capastru de lemn masiv(straticficat)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Atunci sa mai pua dracu' pe careva sa nu respecte legile popestiene...intre care si organizarea clandestina-neautorizata de conpetitii oficiale si nu numai..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 06 Ian 2013, 12:53

Domnilor, vă mulţumesc ! Mă consider pe deplin lămurit !

Special pentru dl. Valentin Stratonov
Despre dvs. mi-a vorbit preşedintele asociaţiei unde doresc să devin membru, dl.Cezar C.
L-am întrebat întrebat ce părere are despre federaţie. Mi-a răspuns că singura persoană respectabilă şi cu calităţi manageriale adevărate sunteţi dvs, pentru că vă recomandă atat CV-ul de sportiv, cat si progresul LRS din timpul mandatului dvs. de preşedinte. :respekt: Pentru mine, ca novice, este părerea unui om care contează.
Dansul chiar era nedumerit în legătură cu opţiunea dvs. Între timp, constat că v-aţi retras din federaţie (din cate am citit pe alt topic). Probabil, ceea ce aţi văzut în interiorul acestei construcţii v-a făcut să luaţi atitudine.
Păcat, cred că nu era rea ideea unei federaţii care să coordoneze pescuitul de competiţie, la toate disciplinele.
Dar cuplarea pescuitului de competiţie cu cel de plăcere este o adevărată nebunie...
Autorul unui astfel de plan managerial ar trebui să-şi vadă de sănătate, în primul rand. Mai mult nu-mi permit să scriu, pentru că din poze am constatat că are varsta părinţilor mei. :?

Scrie răspuns