Sediu de kkt.
Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
CONFIRM, cooperativa de kkt si sediu la subsol(unde trebuia sa fie spalatoria si CT) 21 mp 

.
Sediu de kkt.

Sediu de kkt.
- 
				Mister Fisherman
 - veteran

21 mp are sediul cooperativei ?  

e mai mare ghena de gunoi , decat sandramaua lui     

V-ati convins cine este acest limbric mitoman cu gura mare ?

Ce sa faci mai nene cu libricii astia lesinati de foame ? Ca sunt tari in gura doar pentru impresia artistica , in rest ...sunt tolerati si tinuti de mila pe la ghena de gunoi , vai mama lor !

Muhahahahahahaha  

V-ati convins cine este acest limbric mitoman cu gura mare ?
Ce sa faci mai nene cu libricii astia lesinati de foame ? Ca sunt tari in gura doar pentru impresia artistica , in rest ...sunt tolerati si tinuti de mila pe la ghena de gunoi , vai mama lor !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
						- semlecangheorghe
 - veteran

apsalba scrie:Care bani băi nea Caisă? Ia intreabă-i câți bani au dat și câți au luat? Știu că membri federației nu au plătit nimic, nici măcar nada, iar hotelul l-a plătit federația. Placa asta cu premiile este fumată demult, dar dobitocii o țin langa.![]()
![]()
![]()
Și vită bleagă, ai fost la mine în casă și o vilă cu 3 niveluri nu este de nasul oricărui amărăștean. Seamănă cu cotețul în care stai tu?![]()
![]()
![]()
![]()
Ho ,ho,....stai oleaca..
Cu hotelul treaba a fost cam asa..
Federatia(Popescu himself)a zis ca deconteaza cazarea concurentilor..
Ei saracii ,au platit din buzunar,asteptind sa deconteze Federatia
Iar premiile s-au decontat,in urma actionarii in instanta,si s-au platit primele trei locuri..restul....nu stiu..
Adicatelea premiile s-au platit cu mare,mare greutate,deabia dupa actionarea in instanta...la un amarit de amical...si atunci Federatia viseaza sa organizeze C.M. de crap..
Parca si vad echipa Africii de Sud nadind la greu gropile alea cu nisip popestiene
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
						.
- 
				Mister Fisherman
 - veteran

Un tepar parat de 2 lei ,care n-a fost in stare de nimic toata viata lui ,si care este tolerat si tinut de mila la ghena de gunoi , a vrut sa faca si el smecheria vietii si sa puna mana pe banii pescarilor... dar n-a fost indeajuns de escroc    

Cam asta este scurta descriere a cooperativei

Ii dorim dizolvare urgenta !

Cam asta este scurta descriere a cooperativei
Ii dorim dizolvare urgenta !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Da, asta cu premiile a fost tare si uite ca nu a uitat lumea...el crede ca daca a platit dupa un an, dar nu de buna voie ci executat silit, primele 3 locuri, poate sa zica: "...cine n-a platit, eu am platit?!!"  ... ba, niste amarate de premii ba, care se dadeau la terminarea concursului, la premiere, nu ai fost instare sa dai, baaa!!!!...si cu alea ai vrut sa fugi...HOTULE!!! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
						WSB CLUB
Ohooooo! Sediul cooperativei este acel subsol inchiriat de la soacra-sa (casa este a ei,saraca) si contractul este se pare, semnat in fals de FFFF.
Verificati si inregistrarea cooperativei la judecatorie, cadeeeeeee!!!!!! Fals si uz de fals!!!!!

Verificati si inregistrarea cooperativei la judecatorie, cadeeeeeee!!!!!! Fals si uz de fals!!!!!
- 
				Mister Fisherman
 - veteran

Din gandirea unui escroc mincinos 

Vrea controlul total al activitatilor de pescuit , plus patrimoniul AGVPS  

Si asta nu-i nimicescrocul scrie:Ceea ce am făcut eu, nu a avut ca scop o recunoaștere colectivă, un populism exacerbat, ci înființarea unei structuri de organizare, administrare și control al activităților și competițiilor de pescuit sportiv , care să respecte legile țării și să fie capabilă să îndeplinească cu brio scopul și obiectivele pentru care a fost constituită. Atât și nimic mai mult. Subliniez încă odată că a conduce o federație sportivă nu este un merit al unei activități competiționale prodigioase, ci o mare responsabilitate. Cel puțin eu așa o percep. Dacă greșesc, pot fi oricând cenzurat și schimbat din funcție prin Hotărârea Adunării generale a federației. Am avut grijă ca acest lucru să fie oricând posibil, dar în același timp să și responsabilizez cluburile sportive să-și îndeplinească obligațiile față de sportivii legitimați cu care se află în relație de colaborare prin contracte sportive. Cred că am fost suficient de clar.
						- 
				Mister Fisherman
 - veteran

Ati inteleles , nu ?  Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa  
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii
Cat despre posibilitatea de a fi schimbat , aici a spus un mare "adevar" .... a avut el grija ca- oricand -sa fie "sinonim" cu- niciodata

A fost suficient de clar ca scopul sau este banul facut pe spinarea pescarilor ?

Hai cu dizolvarea cooperativei ca s-au furat cam multe !

:

In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii
Cat despre posibilitatea de a fi schimbat , aici a spus un mare "adevar" .... a avut el grija ca- oricand -sa fie "sinonim" cu- niciodata
A fost suficient de clar ca scopul sau este banul facut pe spinarea pescarilor ?
Hai cu dizolvarea cooperativei ca s-au furat cam multe !
Mister Fisherman, am subliniat o chestiune mai sus ! Va fi greu să mă convingeţi că federaţia dlui Popescu are vreo legătură cu pescuitul de plăcere, hobby, recreativ sau cum se cheamă el !Mister Fisherman scrie:Ati inteleles , nu ? Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii :
Este cel mai idiot lucru de care am auzit vreodată ! Nici ca glumă nu e bună !
Sper că dl.Popescu va dezminţi ideea asta !
Ce, dacă eu cant sub duş sau cand mă bărbieresc, cer vecinilor să plătească bilet, ca la Operă ? Cant pentru placerea mea, nu concurez la Festivalul G.Enescu !
- 
				Mister Fisherman
 - veteran

Zavera , stii ce insemna pentru el " organizare, administrare și control al activităților și competițiilor de pescuit sportiv " ??? 
Aici el include atat tot ce insemna pescuit recreativ/sportiv , dar absolut tot ... inclusiv permisele de pescuit . distribuite doar de asociatiile si cluburile cu CIS afiliate cooperative . Si daca nu crezi , o sa-ti mai explice si alti colegi de forum

Aici el include atat tot ce insemna pescuit recreativ/sportiv , dar absolut tot ... inclusiv permisele de pescuit . distribuite doar de asociatiile si cluburile cu CIS afiliate cooperative . Si daca nu crezi , o sa-ti mai explice si alti colegi de forum