Sediu de kkt.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Care bani băi nea Caisă? Ia intreabă-i câți bani au dat și câți au luat? Știu că membri federației nu au plătit nimic, nici măcar nada, iar hotelul l-a plătit federația. Placa asta cu premiile este fumată demult, dar dobitocii o țin langa.![]()
![]()
![]()
Și vită bleagă, ai fost la mine în casă și o vilă cu 3 niveluri nu este de nasul oricărui amărăștean. Seamănă cu cotețul în care stai tu?![]()
![]()
![]()
![]()
Si asta nu-i nimicescrocul scrie:Ceea ce am făcut eu, nu a avut ca scop o recunoaștere colectivă, un populism exacerbat, ci înființarea unei structuri de organizare, administrare și control al activităților și competițiilor de pescuit sportiv , care să respecte legile țării și să fie capabilă să îndeplinească cu brio scopul și obiectivele pentru care a fost constituită. Atât și nimic mai mult. Subliniez încă odată că a conduce o federație sportivă nu este un merit al unei activități competiționale prodigioase, ci o mare responsabilitate. Cel puțin eu așa o percep. Dacă greșesc, pot fi oricând cenzurat și schimbat din funcție prin Hotărârea Adunării generale a federației. Am avut grijă ca acest lucru să fie oricând posibil, dar în același timp să și responsabilizez cluburile sportive să-și îndeplinească obligațiile față de sportivii legitimați cu care se află în relație de colaborare prin contracte sportive. Cred că am fost suficient de clar.
Mister Fisherman, am subliniat o chestiune mai sus ! Va fi greu să mă convingeţi că federaţia dlui Popescu are vreo legătură cu pescuitul de plăcere, hobby, recreativ sau cum se cheamă el !Mister Fisherman scrie:Ati inteleles , nu ? Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii :