Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de jhonny » 04 Ian 2013, 15:21

CONFIRM, cooperativa de kkt si sediu la subsol(unde trebuia sa fie spalatoria si CT) 21 mp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Sediu de kkt.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 04 Ian 2013, 16:14

21 mp are sediul cooperativei ? :lol: :lol: :lol: e mai mare ghena de gunoi , decat sandramaua lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V-ati convins cine este acest limbric mitoman cu gura mare ? :lol: :lol: :lol:

Ce sa faci mai nene cu libricii astia lesinati de foame ? Ca sunt tari in gura doar pentru impresia artistica , in rest ...sunt tolerati si tinuti de mila pe la ghena de gunoi , vai mama lor ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Ian 2013, 22:27

apsalba scrie:Care bani băi nea Caisă? Ia intreabă-i câți bani au dat și câți au luat? Știu că membri federației nu au plătit nimic, nici măcar nada, iar hotelul l-a plătit federația. Placa asta cu premiile este fumată demult, dar dobitocii o țin langa. :lol: :lol: :lol: :lol:
Și vită bleagă, ai fost la mine în casă și o vilă cu 3 niveluri nu este de nasul oricărui amărăștean. Seamănă cu cotețul în care stai tu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ho ,ho,....stai oleaca..
Cu hotelul treaba a fost cam asa..
Federatia(Popescu himself)a zis ca deconteaza cazarea concurentilor..
Ei saracii ,au platit din buzunar,asteptind sa deconteze Federatia :? :?
:( Cred ca asteapta si acuma..
Iar premiile s-au decontat,in urma actionarii in instanta,si s-au platit primele trei locuri..restul....nu stiu..
Adicatelea premiile s-au platit cu mare,mare greutate,deabia dupa actionarea in instanta...la un amarit de amical...si atunci Federatia viseaza sa organizeze C.M. de crap.. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Parca si vad echipa Africii de Sud nadind la greu gropile alea cu nisip popestiene :lol: :lol: :lol: :lol: populate cu un singur ciortan,da nici ala nu-i sigur, ca poate o gasit vreun canal subteran si o fugit pe unde o simtit cu mustetile.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2013, 08:49

Un tepar parat de 2 lei ,care n-a fost in stare de nimic toata viata lui ,si care este tolerat si tinut de mila la ghena de gunoi , a vrut sa faca si el smecheria vietii si sa puna mana pe banii pescarilor... dar n-a fost indeajuns de escroc :lol: :lol: :lol:
Cam asta este scurta descriere a cooperativei :lol: :lol: :lol:

Ii dorim dizolvare urgenta ! :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Ian 2013, 16:32

Da, asta cu premiile a fost tare si uite ca nu a uitat lumea...el crede ca daca a platit dupa un an, dar nu de buna voie ci executat silit, primele 3 locuri, poate sa zica: "...cine n-a platit, eu am platit?!!" ... ba, niste amarate de premii ba, care se dadeau la terminarea concursului, la premiere, nu ai fost instare sa dai, baaa!!!!...si cu alea ai vrut sa fugi...HOTULE!!! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Ian 2013, 16:45

Ohooooo! Sediul cooperativei este acel subsol inchiriat de la soacra-sa (casa este a ei,saraca) si contractul este se pare, semnat in fals de FFFF.
Verificati si inregistrarea cooperativei la judecatorie, cadeeeeeee!!!!!! Fals si uz de fals!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2013, 18:10

Din gandirea unui escroc mincinos
escrocul scrie:Ceea ce am făcut eu, nu a avut ca scop o recunoaștere colectivă, un populism exacerbat, ci înființarea unei structuri de organizare, administrare și control al activităților și competițiilor de pescuit sportiv , care să respecte legile țării și să fie capabilă să îndeplinească cu brio scopul și obiectivele pentru care a fost constituită. Atât și nimic mai mult. Subliniez încă odată că a conduce o federație sportivă nu este un merit al unei activități competiționale prodigioase, ci o mare responsabilitate. Cel puțin eu așa o percep. Dacă greșesc, pot fi oricând cenzurat și schimbat din funcție prin Hotărârea Adunării generale a federației. Am avut grijă ca acest lucru să fie oricând posibil, dar în același timp să și responsabilizez cluburile sportive să-și îndeplinească obligațiile față de sportivii legitimați cu care se află în relație de colaborare prin contracte sportive. Cred că am fost suficient de clar.
Si asta nu-i nimic :lol: :lol: :lol: :lol: Vrea controlul total al activitatilor de pescuit , plus patrimoniul AGVPS :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2013, 18:35

Ati inteleles , nu ? Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii

Cat despre posibilitatea de a fi schimbat , aici a spus un mare "adevar" .... a avut el grija ca- oricand -sa fie "sinonim" cu- niciodata :lol: :lol: :lol: :lol:

A fost suficient de clar ca scopul sau este banul facut pe spinarea pescarilor ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai cu dizolvarea cooperativei ca s-au furat cam multe !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 05 Ian 2013, 21:33

Mister Fisherman scrie:Ati inteleles , nu ? Sa respecte legile tarii( in interpretarea cooperativei ), si sa fie capabila sa indeplineasca cu bine obiectivele pentru care a fost constituita cooperativa
In traducere : sa faca cooperativa "hoitul" mare pe banii tuturor pescarilor ...atat cei care pescuiesc recreativ cat si cei care participa la competitii :
Mister Fisherman, am subliniat o chestiune mai sus ! Va fi greu să mă convingeţi că federaţia dlui Popescu are vreo legătură cu pescuitul de plăcere, hobby, recreativ sau cum se cheamă el !
Este cel mai idiot lucru de care am auzit vreodată ! Nici ca glumă nu e bună !

Sper că dl.Popescu va dezminţi ideea asta !

Ce, dacă eu cant sub duş sau cand mă bărbieresc, cer vecinilor să plătească bilet, ca la Operă ? Cant pentru placerea mea, nu concurez la Festivalul G.Enescu !

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Ian 2013, 21:46

Zavera , stii ce insemna pentru el " organizare, administrare și control al activităților și competițiilor de pescuit sportiv " ???

Aici el include atat tot ce insemna pescuit recreativ/sportiv , dar absolut tot ... inclusiv permisele de pescuit . distribuite doar de asociatiile si cluburile cu CIS afiliate cooperative . Si daca nu crezi , o sa-ti mai explice si alti colegi de forum

Scrie răspuns