Multumesc pentru raspuns.vali stratonov scrie:Nu , nu am fost consultat pe problemele de stategie nationala in domeniul pescuitului si nici nu cred ca ar trebui sa fie atributul unei Federatii Sportive....e doar parerea mea personala.Mulţumesc pentru recomandări, aş alege-o pe aia cu copca, dar nu am mai fost niciodată pană acum şi n-am dotarea corespunzătoare. Plus că sunt cam friguros din fire.
Dumneavoastră ce părere aveţi de strategia FNPSC ?
Ati fost consultat, ca vicepresedinte ?
Federatia Sportiva de Pescuit ar trebui sa se limiteze si sa "pastoreasca" cluburile de pescuit detinatoare de CIS care sunt doritoare de competitii si care sunt afiliate ei....sa asigure cadrul de desfasurare a competitiei sportive, aici incluzind asigurarea pistelelor de concurs ,asigurarea actului de arbitraj, tinerea unui clasament national pe esaloane si CHIAR sa detina o baza sportiva pt. loturile nationale formate in urma unor campionate nationale organizate ....
Ca ar putea fi consultata si Federatia Sportiva in vederea implementarii unei strategii nationale in domeniul pescuitului e ok, dar cam atit,asi zice eu ....
Din pacate au trecut aproape 2 ani de la infiintarea Fed. si inca se bate pasul pe loc....motivele parca nici nu mai conteaza![]()
![]()
![]()
...
Se pare ca aceasta natie nu e in stare sa isi ordoneze prioritatile si sa faca un lucru cap coada.....primeaza interesul de grup, ginta sau gasca in detrimentul unei vointe unitare care sa duca la organizarea Pescuitului SPORTIV sub "umbrela unei Federatii, asa cum exista in multe alte tari europene.
Ne complacem intr-o situatie in care nu stie nimeni cine e cel indreptatit sa conduca destinele pescuitului competitional din RO......LRS, Federatia sau "nemuritorul" AGVPS.![]()
![]()
Ne meritam pe deplin soarta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Va apreciez verticalitatea.
E mult adevar in ceea ce ati scris !