Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de zavera » 17 Dec 2012, 11:53

vali stratonov scrie:
Mulţumesc pentru recomandări, aş alege-o pe aia cu copca, dar nu am mai fost niciodată pană acum şi n-am dotarea corespunzătoare. Plus că sunt cam friguros din fire.
Dumneavoastră ce părere aveţi de strategia FNPSC ?
Ati fost consultat, ca vicepresedinte ?
Nu , nu am fost consultat pe problemele de stategie nationala in domeniul pescuitului si nici nu cred ca ar trebui sa fie atributul unei Federatii Sportive....e doar parerea mea personala.

Federatia Sportiva de Pescuit ar trebui sa se limiteze si sa "pastoreasca" cluburile de pescuit detinatoare de CIS care sunt doritoare de competitii si care sunt afiliate ei....sa asigure cadrul de desfasurare a competitiei sportive, aici incluzind asigurarea pistelelor de concurs ,asigurarea actului de arbitraj, tinerea unui clasament national pe esaloane si CHIAR sa detina o baza sportiva pt. loturile nationale formate in urma unor campionate nationale organizate ....

Ca ar putea fi consultata si Federatia Sportiva in vederea implementarii unei strategii nationale in domeniul pescuitului e ok, dar cam atit,asi zice eu .... :roll:

Din pacate au trecut aproape 2 ani de la infiintarea Fed. si inca se bate pasul pe loc....motivele parca nici nu mai conteaza :oops: :oops: :oops: :oops: ...

Se pare ca aceasta natie nu e in stare sa isi ordoneze prioritatile si sa faca un lucru cap coada.....primeaza interesul de grup, ginta sau gasca in detrimentul unei vointe unitare care sa duca la organizarea Pescuitului SPORTIV sub "umbrela unei Federatii, asa cum exista in multe alte tari europene. :oops:

Ne complacem intr-o situatie in care nu stie nimeni cine e cel indreptatit sa conduca destinele pescuitului competitional din RO......LRS, Federatia sau "nemuritorul" AGVPS. :twisted: :twisted: :twisted:

Ne meritam pe deplin soarta. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :fluch :fluch :fluch
Multumesc pentru raspuns.
Va apreciez verticalitatea.
E mult adevar in ceea ce ati scris !

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Dec 2012, 11:56

vali stratonov scrie: Se pare ca aceasta natie nu e in stare sa isi ordoneze prioritatile si sa faca un lucru cap coada.....primeaza interesul de grup, ginta sau gasca in detrimentul unei vointe unitare care sa duca la organizarea Pescuitului SPORTIV sub "umbrela unei Federatii, asa cum exista in multe alte tari europene. :oops:
Care sunt tarile europene care au federatii sportive de pescuit sub tutela minsterului sportului , ne puteti da cateva exemple ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Dec 2012, 12:05

razvan m. scrie:Zavera, prea elegant il abordezi si, crede-ne, nu merita ! :respekt:
...si io care ma gandeam ca harca mea intre ochi nu e o abordare prea eleganta...desi sa dai cu bunatate de flegma pe domn prezident e si asa aiurea... poti spune ca strici degeaba bunatate de harca! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 12:16

Care sunt tarile europene care au federatii sportive de pescuit sub tutela minsterului sportului , ne puteti da cateva exemple ?
Domnule coleg, cred ca intrebarea adresata mie e gresita ...eu nu am zis nimic niciodata despre Federatii Internationale sub tutela Ministerului Sportului... :cry: sorry. :D
In fiecare tara Federatiile de Pescuit sunt constituite sub legile tarii respective si au sau nu au vre-o tutela. :roll:

Iata ce am afirmat eu :
organizarea Pescuitului SPORTIV sub "umbrela unei Federatii, asa cum exista in multe alte tari europene. :oops:
Oare e destul de clar ce am zis?
E cumva ceva gresit in afirmatie???? :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Dec 2012, 12:27

Dvs nu vorbiti din calitatea de vicepresedinte al FRPS , federatie care se "chinuie"de 2 ani sa obtina CIS-ul pentru functionare ?
In opinia dvs ,acum , pescuitul nu mai este sport ?... Sau intre timp ati devenit "disident" si sunteti pregatit sa parasiti "corabia" care se scufiunda ? :wink:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 17 Dec 2012, 12:36

Domnule Stratonov, punând în balanţă spusele dvs cu cele ale preşedintelui federaţiei, observ o mare diferenţă de calitate între poziţiile unuia şi al altuia.
În această situaţie, se impune o întrebare : mai candidaţi pentru (sau mai acceptaţi) un nou mandat de vicepreşedinte ?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 12:43

Mister Fisherman scrie:Dvs nu vorbiti din calitatea de vicepresedinte al FRPS , federatie care se "chinuie"de 2 ani sa obtina CIS-ul pentru functionare ?
In opinia dvs ,acum , pescuitul nu mai este sport ?... Sau intre timp ati devenit "disident" si sunteti pregatit sa parasiti "corabia" care se scufiunda ? :wink:
Ba da vorbesc in toate calitatile ...dar in primul rind vorbesc din calitatea unuia care are la activ peste 50 de participari in competitiile interne si nu numai la pescuitul cu naluci ....oare o fi suficient?
Ca Federatia se chinuie de 2 ani sa obtina autorizarea de-a functiona e o realitate dar care nu are legatura decit cu interesele interne ale unora sau altora .

Domnule coleg , ori te faci ca nu itelegi ori chiar ai o mica problema in a intelege lucrurile....

In TARA ASTA legile asa sunt facute ....daca pescuitul e sport atunci trebuie sa fie sub tutela Ministerului Sportului....ca e bine ca nu eu unul nu o pot schimba.

Consider ca si in tarile europene care au Federatie de Pescuit , pescuitul in sine tot ca sport este perceput, iar daca e sub tutela Min. Sportului sau a altei structuri e fix problema lor.

Nu sunt nici disient si nici unul care se pregateste sa paraserasca ceva care nici macar nu a avut posibilitatea sa demonstreze ceva.Eu am punctele mele de vedere asupra acestui lucru si mi le expun ca atare.Nu am teama zilei de miine si nu traiesc din pescuit ....din contra mi-am sacrificat foarte mult timp , energie si bani pt. acest lucru asa incit imi permit sa vorbesc despre el.

E ok?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 13:01

zavera scrie:Domnule Stratonov, punând în balanţă spusele dvs cu cele ale preşedintelui federaţiei, observ o mare diferenţă de calitate între poziţiile unuia şi al altuia.
În această situaţie, se impune o întrebare : mai candidaţi pentru (sau mai acceptaţi) un nou mandat de vicepreşedinte ?
Domnule Zavera in acest moment Fed. desi constituita de aproape 2 ani nu poate functiona si ca atatre NU a avut sansa sa isi arate veleitatile sau sa demonstre ca poate fi o alternativa viabila la ceea ce exista in momentul de fata.

Am acceptat sa "candidez" strict pe aceasta functie de vicepresedinte la COMPETITII pt. ca am dorit sa ajut Federatia prin experienta mea de peste 8 ani atit ca pescar de competitie cit si ca organizator de competitii ....nimic mai mult.

Functia pe care o detin este de 4 ani , bineinteles cu posibilitatea de-a fi schimbat din functie asa cum poate fi schimbat oricine din conducere in oricare Adunare Generala daca acest lucru se impunea.

Cum inca nu am facut nimic concret pt. fenomen deoarece nu sunt autorizarile obtinute , normal este sa astept autorizarea functionarii Federatiei sa incerc sa imi exercit atributiunile conferite de statut si dupa 1 Campionat desfasurat sa trag linia si sa trag concluziile.

Daca e sa fiu corect cu mine , in momentul de fata si dupa atitea "framintari" , injurii , atacuri la persoana imi vine sa merg NUMAI la pescuit :lol: sa -i las pe toti care se "pricep " atit de bine din spatele tastaturii sa faca ce-or stii....dar cred ca ar fi pacat de fenomenul pe care-l iubesc sa las sa-l ingoape "priceputii" asa cum au facut-o si cei care au condus LRS in ultimii 2 ani. :oops: :oops: :oops:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 17 Dec 2012, 13:22

vali stratonov scrie:
zavera scrie:Domnule Stratonov, punând în balanţă spusele dvs cu cele ale preşedintelui federaţiei, observ o mare diferenţă de calitate între poziţiile unuia şi al altuia.
Domnule Zavera in acest moment Fed. desi constituita de aproape 2 ani nu poate functiona si ca atatre NU a avut sansa sa isi arate veleitatile sau sa demonstre ca poate fi o alternativa viabila la ceea ce exista in momentul de fata.

Am acceptat sa "candidez" strict pe aceasta functie de vicepresedinte la COMPETITII pt. ca am dorit sa ajut Federatia prin experienta mea de peste 8 ani atit ca pescar de competitie cit si ca organizator de competitii ....nimic mai mult.

Functia pe care o detin este de 4 ani , bineinteles cu posibilitatea de-a fi schimbat din functie asa cum poate fi schimbat oricine din conducere in oricare Adunare Generala daca acest lucru se impunea.

Cum inca nu am facut nimic concret pt. fenomen deoarece nu sunt autorizarile obtinute , normal este sa astept autorizarea functionarii Federatiei sa incerc sa imi exercit atributiunile conferite de statut si dupa 1 Campionat desfasurat sa trag linia si sa trag concluziile.

Daca e sa fiu corect cu mine , in momentul de fata si dupa atitea "framintari" , injurii , atacuri la persoana imi vine sa merg NUMAI la pescuit :lol: sa -i las pe toti care se "pricep " atit de bine din spatele tastaturii sa faca ce-or stii....dar cred ca ar fi pacat de fenomenul pe care-l iubesc sa las sa-l ingoape "priceputii" asa cum au facut-o si cei care au condus LRS in ultimii 2 ani. :oops: :oops: :oops:
Mulţumesc pentru răspunsul foarte explicit !
Vă doresc fir întins la pescuit !

Cât despre federaţie...viitorul va lămuri lucrurile.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 13:49

Cât despre federaţie...viitorul va lămuri lucrurile.
Exact asta zic si eu, vom trai si vom vedea .....dar e normal sa critici ceva daca nu-i ok decit sa te antepronunti.....

Scrie răspuns