Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 17 Dec 2012, 08:03

Fi convins de acest lucru.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Dec 2012, 08:34

4-5 ani???

Poi am zis io ca domnu'Popescu intemeiaza e fapt o dinastie..

Partea amuzanta la culme este ca, desi statutul federatiei este in asa fel facut ,incit mecanismele schimbarii presedintelui se afla chiar sub controlul acestuia,peste 4-5 ani va fi tot acolo,....motivul???Fiind singur...efectiv nu are cine sa-l schimbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Traiasca dinastia Popestilor.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 17 Dec 2012, 08:37

zavera scrie:Dacă nici aşa nu mă voi lămuri, voi reveni cu întrebările astea peste 4-5 ani. Sper să vă găsesc tot în fotoliul de preşedinte, sănătos, voinic şi la fel de optimist ! :lol:
Da , si un mic aspect neprecizat : intr-o camasa de forta.

Aceleasi texte cu legi le baga de mult timp.....culmea , cu legea in mana si tot se uita peste gard . :lol: Omul este dezechilibrat psihic. :wink:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 17 Dec 2012, 09:38

semlecangheorghe scrie:4-5 ani???

Poi am zis io ca domnu'Popescu intemeiaza e fapt o dinastie..

Partea amuzanta la culme este ca, desi statutul federatiei este in asa fel facut ,incit mecanismele schimbarii presedintelui se afla chiar sub controlul acestuia,peste 4-5 ani va fi tot acolo,....motivul???Fiind singur...efectiv nu are cine sa-l schimbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Traiasca dinastia Popestilor.. :lol: :lol: :lol:
Toată povestea asta cu federaţia, cu strategia ei, scârţie rău de tot.

Mi se pare ciudată raportarea la legea sportului, atâta timp cât :

- nu este clar dacă pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. Doar faptul că este folosit cuvântul sportiv nu este suficient, în opinia mea. Dacă, din diverse considerente, s-ar fi numit pescuit artistic, la ce se raporta, cumva la legea teatrelor ?
- federaţia însăşi nu este recunoscută de autorităţile sportive. În aceste condiţii, este un ONG ca atâtea altele, aşa cum există sute şi mii de astfel de entităţi. Având în vedere şi lipsa acută de aderenţi, pare doar o jucărie în mâna unei persoane mânate de interese, să le zicem, obscure.
- strict despre strategie. Este caraghios să pretinzi că deţii o strategie în vigoare, în baza unei legi cu care nu ai nici o legătură, strategie "nationala" neaprobată de vreo autoritate competenta a Statului National. Este ca şi când aş face eu un cod penal, în baza prevederilor Bibliei (capitolul cu cele 10 porunci) şi aş pretinde aplicarea lui, la nivel naţional.

Pe de altă parte, în această lume a pescuitului de plăcere, dominată de devastare şi depresie, este singura persoană care încearcă să mişte ceva.
Chiar dacă este vorba de un personaj mai mult comic, până la urmă va rămâne în istorie, sau măcar în folclor.
Până la urmă, şi Păcală a rămas, deşi nu cred că a făcut ceva concret pentru omenire. De fapz a făcut, ne-a înveselit !
Poate şi acest domn preşedinte va reuşi aceeaşi performanţă. :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Dec 2012, 09:53

Zavera, prea elegant il abordezi si, crede-ne, nu merita ! :respekt:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Dec 2012, 10:10

zavera scrie:Pe de altă parte, în această lume a pescuitului de plăcere, dominată de devastare şi depresie, este singura persoană care încearcă să mişte ceva.
Ai uitat sa mentionezi ca este sigura persoana care incearca sa miste ceva pentru propriu buzunar :lol: :lol: :lol: Si poate nu stii , dar cooperativa este presedinte la doua federatii , asa foame de bani are in glanda :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 17 Dec 2012, 10:52

Mister Fisherman scrie:
zavera scrie:Pe de altă parte, în această lume a pescuitului de plăcere, dominată de devastare şi depresie, este singura persoană care încearcă să mişte ceva.
Ai uitat sa mentionezi ca este sigura persoana care incearca sa miste ceva pentru propriu buzunar :lol: :lol: :lol: Si poate nu stii , dar cooperativa este presedinte la doua federatii , asa foame de bani are in glanda :lol: :lol: :lol:
Eu cred tocmai contrariul. Preşedintele trebuie să fie putred de bogat, din moment ce conduce o federaţie cu comisii, subcomisii, departamente, servicii, etc.
E nevoie de mulţi bani pentru indemnizaţii, salarii, deplasări, chirii şi plată pentru utilităţi, reprezentare internă şi internaţională ş.a.
Plus susţinerea unor procese. Pentru o astfel de entitate, trebuie buget foarte mare. Iar federaţia (sau federaţiile) nu prezintă, în mod transparent, resurse.
Singura logică aplicabilă este aceea că preşedintele îşi susţine material creaţia, cel puţin până va deveni funcţională (dacă va deveni, bineînţeles).

Deci, nu văd de ce ar fi interesat "pentru propriul buzunar". :shock:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 17 Dec 2012, 11:18

Pai sa-ti explice careva cum se deruleaza toate proiectele Federale.... prin firma de "consultanta" a presedintelui :wink: :lol1: :lol1:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Dec 2012, 11:33

Cooperativa are creierul putred ...de bogat in prostie , alfel... nu vad de unde atata inversunare pentru un "ideal" irealizabil :lol: :lol: :lol:
Se pare ca mai exista o alta activitate "sportiva" care inglobeaza si pescuitul , ar fi interesant de aflat daca acesta activitate poate sa devina sport , cu federatie , CIS ... si tot tacamul :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 11:43

Mulţumesc pentru recomandări, aş alege-o pe aia cu copca, dar nu am mai fost niciodată pană acum şi n-am dotarea corespunzătoare. Plus că sunt cam friguros din fire.
Dumneavoastră ce părere aveţi de strategia FNPSC ?
Ati fost consultat, ca vicepresedinte ?
Nu , nu am fost consultat pe problemele de stategie nationala in domeniul pescuitului si nici nu cred ca ar trebui sa fie atributul unei Federatii Sportive....e doar parerea mea personala.

Federatia Sportiva de Pescuit ar trebui sa se limiteze si sa "pastoreasca" cluburile de pescuit detinatoare de CIS care sunt doritoare de competitii si care sunt afiliate ei....sa asigure cadrul de desfasurare a competitiei sportive, aici incluzind asigurarea pistelelor de concurs ,asigurarea actului de arbitraj, tinerea unui clasament national pe esaloane si CHIAR sa detina o baza sportiva pt. loturile nationale formate in urma unor campionate nationale organizate ....

Ca ar putea fi consultata si Federatia Sportiva in vederea implementarii unei strategii nationale in domeniul pescuitului e ok, dar cam atit,asi zice eu .... :roll:

Din pacate au trecut aproape 2 ani de la infiintarea Fed. si inca se bate pasul pe loc....motivele parca nici nu mai conteaza :oops: :oops: :oops: :oops: ...

Se pare ca aceasta natie nu e in stare sa isi ordoneze prioritatile si sa faca un lucru cap coada.....primeaza interesul de grup, ginta sau gasca in detrimentul unei vointe unitare care sa duca la organizarea Pescuitului SPORTIV sub "umbrela unei Federatii, asa cum exista in multe alte tari europene. :oops:

Ne complacem intr-o situatie in care nu stie nimeni cine e cel indreptatit sa conduca destinele pescuitului competitional din RO......LRS, Federatia sau "nemuritorul" AGVPS. :twisted: :twisted: :twisted:

Ne meritam pe deplin soarta. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :fluch :fluch :fluch
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns