discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

Este o iniţiativă lăudabilă propunerea unei Strategii Naţionale în acest domeniu, iar materialul este rezultatul unei munci susţinute. Asta trebuie recunoscut şi respectat, fără discuţie.
Conform regulilor unui stat de drept, pentru ca o strategie să fie
naţională şi să devină
operaţională, trebuie să fie adoptată printr-un act normativ. Cred că prin hotărare de guvern, dar nu sunt sigur, nefiind domeniul meu. Oricum, printr-un act normativ.
Puteţi indica actul normativ prin care a fost aprobată strategia ?[/quote]
Legea nr. 69/2000, art. 37 alin.1

-
semlecangheorghe
- veteran

Dom'capitan sper ca nu incepi iarasi cu legile..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

Te doare?
Legea 69/2000
......................................................
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
-
semlecangheorghe
- veteran

Mai bine pune placa cu 'inzapezirea'
Sau placa cu complexul sportiv..Ati turnat fundatiile??Ati construit cladirile??
Ca de la faza ''am sapat fundatiile'...v-am cam pierdut..

.
-
zavera
- veteran

apsalba scrie:
Te doare?
Legea 69/2000
......................................................
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
Domnule preşedinte, aţi elaborat strategia în baza legii 69/2000, foarte bine.
Eu v-am întrebat altceva !
Care este actul normativ prin care s-a aprobat strategia? Adică actul normativ care îi dă caracter oficial.
Aşa, în baza legii la care faceţi referire, puteaţi să vă scrieţi amintirile din copilărie, acelaşi lucru puteam să-l fac şi eu, şi altcineva.
Oi fi eu tanăr, dar nu m-am născut ieri !
Vă rog să nu încercaţi să mă manipulaţi, că nu vă va fi uşor !
-
semlecangheorghe
- veteran

N-are rost...n-ai cu cine,e pierdere de timp...Profita de amara experienta a altora..
Imediat o sa toarne legi,procese,desfiinteaza a.j.v.p.s.,a.n.p.a.si pina la urma si f.i.p.s.-..c.i.p.s.,in rindurile carora se laudase cu surle si trimbite ,anul trecut pe vremea asta,ca-si va face triumfator,intrarea..Si iote...la primul fulg de nea,nici A.G.,nu are cu cine sa o tina..

.
-
zavera
- veteran

vali stratonov scrie:- de ce n-aş fi chiar trimisul lui Moş Crăciun, venit incognito să vă afle dorinţele ?
Trimisule lui Mos Craciun

, nu te mai obosi sa aflii dorintele celor din acest topic pt. ca e degeaba

nu de alta dar cei mai multi dintre cei care scriu pe aici in afara sa vorbeasca mult nu prea au facut nimic in ceea ce priveste pescuitul de competitie ....se dau doar cu parerea ca cei din emisiunea de pe TVR 2 numita D' ale lui Mitica
Din pacate nu o sa iesi cu ei la capat ....iti irosesti timpul de pomana

mai bine mergi si tu la o copca mica

sau mai bine recitesti odata aventurile lui Oldshatterhand.
Parerea mea.

Mulţumesc pentru recomandări, aş alege-o pe aia cu copca, dar nu am mai fost niciodată pană acum şi n-am dotarea corespunzătoare. Plus că sunt cam friguros din fire.
Dumneavoastră ce părere aveţi de strategia FNPSC ?
Ati fost consultat, ca vicepresedinte ?
-
pikeman
- veteran

-
semlecangheorghe scrie:N-are rost...n-ai cu cine,e pierdere de timp...Profita de amara experienta a altora..
Imediat o sa toarne legi,procese,desfiinteaza a.j.v.p.s.,a.n.p.a.si pina la urma si f.i.p.s.-..c.i.p.s.,in rindurile carora se laudase cu surle si trimbite ,anul trecut pe vremea asta,ca-si va face triumfator,intrarea..Si iote...la primul fulg de nea,nici A.G.,nu are cu cine sa o tina..

sa nu uitam ca raspunde numai la ce vrea, desi pare a citi tot
dar unele intrebari sunt prea jenante

asa ca zavera, ai grija ce intrebi , nu de alta dar e posibil fie sa nu intelegi raspunsul fie sa nu il primesti

-
apsalba
- veteran

zavera,
nu-mi propun să fac lecții juridice cu tine pe acest forum infect. Studiază legile și vei găsi singur răspunsul. Ți-aș sugera legea 554/2004, cu referire la definirea actelor administrative. Sunt convins că vei găsi ce cauți.
-
zavera
- veteran

apsalba scrie:zavera,
nu-mi propun să fac lecții juridice cu tine pe acest forum infect. Studiază legile și vei găsi singur răspunsul. Ți-aș sugera legea 554/2004, cu referire la definirea actelor administrative. Sunt convins că vei găsi ce cauți.
Am înţeles !
Cred că am să mă înscriu la o facultate de profil. Există destule în Romania. Dacă nici aşa nu mă voi lămuri, voi reveni cu întrebările astea peste 4-5 ani. Sper să vă găsesc tot în fotoliul de preşedinte, sănătos, voinic şi la fel de optimist !