Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
Federatia este necesara dar nu cu un pacalici expirat si dovedit escroc in fruntea ei ! zavera,mai cauta si pe site-ul Prieteni Pescari si pe Aventuri la Pescuit si ai sa-ti faci o parere mult mai completa despre individ.Bunele lui intentii sint niste gogosi !
nucus,
Dacă federația este necesară, de ce nu ați făcut-o voi? Ați avut tot timpul din lume. Părerea mea este că ați fost niște impotenți, iar acum, puși în fața faptului împlinit, vă comportați exact ca vulpea care nu ajunge la struguri și se amăgește că sunt acri. Se pare că păcălicii sunt alți, nu eu.
PS Care sunt bunele tale intenții? Pe ale mele le găsești aici:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Eu construiesc. Tu ce faci? Băgatul de vină este apanajul semidocților. Te invit să mă schimbi din funcție. Ai curajul? Sau ești impotent în continuare!
Dacă federația este necesară, de ce nu ați făcut-o voi? Ați avut tot timpul din lume. Părerea mea este că ați fost niște impotenți, iar acum, puși în fața faptului împlinit, vă comportați exact ca vulpea care nu ajunge la struguri și se amăgește că sunt acri. Se pare că păcălicii sunt alți, nu eu.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Eu construiesc. Tu ce faci? Băgatul de vină este apanajul semidocților. Te invit să mă schimbi din funcție. Ai curajul? Sau ești impotent în continuare!
O impresie mi-am cam făcut. Mulţumesc oricum pentru recomandări.nucus scrie:Federatia este necesara dar nu cu un pacalici expirat si dovedit escroc in fruntea ei ! zavera,mai cauta si pe site-ul Prieteni Pescari si pe Aventuri la Pescuit si ai sa-ti faci o parere mult mai completa despre individ.Bunele lui intentii sint niste gogosi !
1. Federaţia (concepută ca formă asociativă, tip ONG) poate fi necesară din nevoia de coordonare a activităţilor competiţionale în diversele discipline. În sensul de federaţie sportivă (în sensul strict al cuvântului) nu pare a avea multe şanse, pentru că nu toate competiţiile legate de hobby-uri înseamnă sporturi. Sunt concursuri muzicale, cinematografice, de dans, de frumuseţe, de mâncat pizza, de tăiat lemne, etc. care seamană mai mult cu cele de pescuit, decât, să zicem, cele de fotbal, handbal, atletism, ciclism sau gimnastică.
Şansele federaţiei sportive de pescuit sunt diminuate şi de prezenţa la conducere a unei persoane controversate.
Până una-alta, se pare că organizarea pe ligi (separat pentru fiecare disciplină) este formula cea mai funcţională. performanţele internaţionale confirmă acest fapt.
2. Privind pescuitul de plăcere, aici lucrurile stau evident mult mai rău. Nu există lege respectată, nu există instituţie care să-şi facă datoria, fiecare procedează după cum îl taie capul, pescuieşte cu permis, dar mai ales fără, reţine tot ce prinde (cu excepţii mai mult declarative). Efectele se văd, iar federaţia (oricum ar fi ea) nu are nici o legătură cu subiectul, după cum recunoaşte chiar vicepreşedintele federaţiei. Doar specularea etimologică a cuvântului sportiv, folosit în mod tradiţional pentru delimitarea de pescuitul comercial/industrial/profesional nu constituie un argument suficient, dec\t, poate, pentru cei care vor s[ se acopere de ridicol.
zavera scrie:O impresie mi-am cam făcut. Mulţumesc oricum pentru recomandări.nucus scrie:Federatia este necesara dar nu cu un pacalici expirat si dovedit escroc in fruntea ei ! zavera,mai cauta si pe site-ul Prieteni Pescari si pe Aventuri la Pescuit si ai sa-ti faci o parere mult mai completa despre individ.Bunele lui intentii sint niste gogosi !
1. Federaţia (concepută ca formă asociativă, tip ONG) poate fi necesară din nevoia de coordonare a activităţilor competiţionale în diversele discipline. În sensul de federaţie sportivă (în sensul strict al cuvântului) nu pare a avea multe şanse, pentru că nu toate competiţiile legate de hobby-uri înseamnă sporturi. Sunt concursuri muzicale, cinematografice, de dans, de frumuseţe, de mâncat pizza, de tăiat lemne, etc. care seamană mai mult cu cele de pescuit, decât, să zicem, cele de fotbal, handbal, atletism, ciclism sau gimnastică.
Şansele federaţiei sportive de pescuit sunt diminuate şi de prezenţa la conducere a unei persoane controversate.
Până una-alta, se pare că organizarea pe ligi (separat pentru fiecare disciplină) este formula cea mai funcţională. performanţele internaţionale confirmă acest fapt.
2. Privind pescuitul de plăcere, aici lucrurile stau evident mult mai rău. Nu există lege respectată, nu există instituţie care să-şi facă datoria, fiecare procedează după cum îl taie capul, pescuieşte cu permis, dar mai ales fără, reţine tot ce prinde (cu excepţii mai mult declarative). Efectele se văd, iar federaţia (oricum ar fi ea) nu are nici o legătură cu subiectul, după cum recunoaşte chiar vicepreşedintele federaţiei. Doar specularea etimologică a cuvântului sportiv, folosit în mod tradiţional pentru delimitarea de pescuitul comercial/industrial/profesional nu constituie un argument suficient, decat, poate, pentru cei care vor s[ se acopere de ridicol.
-
- veteran
Domnule Zavera , nu se pune problema sa recunosc ....eu mi-am exprimat parerea personala despre acest subiect , ceea ce e cu totul altceva....nu credeti?Efectele se văd, iar federaţia (oricum ar fi ea) nu are nici o legătură cu subiectul, după cum recunoaşte chiar vicepreşedintele federaţiei.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Scuze, n-am folosit cuvantul potrivit.vali stratonov scrie:Domnule Zavera , nu se pune problema sa recunosc ....eu mi-am exprimat parerea personala despre acest subiect , ceea ce e cu totul altceva....nu credeti?Efectele se văd, iar federaţia (oricum ar fi ea) nu are nici o legătură cu subiectul, după cum recunoaşte chiar vicepreşedintele federaţiei.

-
- veteran
Daca vreodata mi s-ar cere o pozitie oficiala despre acest lucru fiti sigur ca am sa mi-o exprim ...indiferent daca deranjeaza sau e diferita ca a altora.Evident, o parere personala nu poate fi asimilata unei pareri oficiale, la nivelul functiei dvs.
Daca va coincide sau nu cu cea personala postata aici ramine sa vedeti.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Bai jegule penal , impotent esti tu cu toti aia care au pus botu' la aberatiile tale de muiangerist . Sa-ti luam pe kardan toate intentiile alea "bune" , si pe tine primul sa te luamjegosul scrie:,
Cum iti permiti ,ba schizoidule , sa-i faci pe toti impotenti ?
Ce merite exceptionale ai si ce mare lucru ai facut tu ...in afara de o **** trista in grup , tu ala care habar nu ai sa faci o linie de pescuit ...ca sa te recomande pe tine motul de la kakat ?
Ai facut un jeg de cooperativa ,nerecunoscuta de nimeni , si ti se pare ca ai ajuns miezul din pescuit ?!
. Mars la kakat, gunoiule expirat !

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Impotent sau nu,eu am facut cu mult mai mult decit crezi tu despre tine ca ai facut ! Lumea s-a lamurit demult cu tine ! Cel mai grav mi se pare faptul ca tu ai incercat sa distrugi ceea ce altii au facut cu munca,pasiune si cheltuieli din buzunarele proprii. Oricum nu te ia nimeni in serios iar "discutia"cu tine este o catirinca in afara sezonului de pescuit ,asa ca sa mai treaca timpul...Doar cei noi pe forum se lasa pacaliti de maretele tale proiecte care ramin ,de multi ani de zile ,doar marete proiecte.
Nume cunoscute in pescuitul romanesc : Istvan Uszkay,Dady Draghicescu,Lucian Constantin,Ovidiu Ristivan etc.etc.ti-au intors spatele ,mai repede sau mai tirziu,dupa ce si-au dat seama cu cine si-au facut de lucru si din pacate,uneori au iesit destul de sifonati pentru ca ti-au tinut partea. Pina si gerula te-a trecut pe linie moarta. Nu cred ca in viata asta,si-ti doresc sa traiesti macar 100 de ani,vei mai putea pacali pe cineva. Totusi continua pentru a mai dezgheta apele pe acest forum! Pacalici expirat si inofensiv!
Nume cunoscute in pescuitul romanesc : Istvan Uszkay,Dady Draghicescu,Lucian Constantin,Ovidiu Ristivan etc.etc.ti-au intors spatele ,mai repede sau mai tirziu,dupa ce si-au dat seama cu cine si-au facut de lucru si din pacate,uneori au iesit destul de sifonati pentru ca ti-au tinut partea. Pina si gerula te-a trecut pe linie moarta. Nu cred ca in viata asta,si-ti doresc sa traiesti macar 100 de ani,vei mai putea pacali pe cineva. Totusi continua pentru a mai dezgheta apele pe acest forum! Pacalici expirat si inofensiv!
Astăzi vreme frumoasă la Alba Iulia. Oare ceva sedinta??????, NIMIC
Anunt important: DATORITA PROASTEI ORGANIZARI DIN ROMANIA, APOCALIPSA DIN 21 DEC. SE AMANA PANA LA O DATA CE VA FI COMUNICATA ULTERIOR!!!!!!!!
FFFFFFF!!!!!!!!
Anunt important: DATORITA PROASTEI ORGANIZARI DIN ROMANIA, APOCALIPSA DIN 21 DEC. SE AMANA PANA LA O DATA CE VA FI COMUNICATA ULTERIOR!!!!!!!!
FFFFFFF!!!!!!!!