DIVIZAREA COMPETITIEI DE SPINNING-un succes sau un dezastru

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

DIVIZAREA COMPETITIEI DE SPINNING-un succes sau un dezastru

Mesaj de Adelin » 19 Mai 2010, 14:58

Deschid acest topic pt ca au fost discutii in care sigurul pus la zid care a si argumentat dezvlotarea fenomenului a fost chiar Presedintele Ligii.
Desi Vali a incercat cu argumente cat se poate de clare si convingatoare sa demonstreze ca fenomenul este in crestere se pare ca unii nu sunt de acord cu asta.
Poate aflam mai multe pareri si tragem o concluzie dupa primele etape. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mai 2010, 15:03

Daca te referi la Gerula ,omu-i rupt rau de realitatea cotidiana.Bine ca nu este un factor de decizie pe undeva,poate cel mult sa improaste cu noroi... :lol:
Si n-are nici o explicatie pentru previziunile lui care nu s-au adeverit ,da cine stie, poate asa a primit comanda de la client.ALO d-nu Gerula vreau si eu vreme cu soare si caldura , nu ne faceti o previziune ca vad ca sinteti expert...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Re: DIVIZAREA COMPETITIEI DE SPINNING-un succes sau un dezas

Mesaj de vali stratonov » 19 Mai 2010, 18:45

Adelin scrie:Deschid acest topic pt ca au fost discutii in care sigurul pus la zid care a si argumentat dezvlotarea fenomenului a fost chiar Presedintele Ligii.
Desi Vali a incercat cu argumente cat se poate de clare si convingatoare sa demonstreze ca fenomenul este in crestere se pare ca unii nu sunt de acord cu asta.
Poate aflam mai multe pareri si tragem o concluzie dupa primele etape. :wink:
Adeline ,nu m-a pus la zid ci omului ii e greu sa vada ceea ce se intimpla in realitate.
Ceea ce am enuntat eu in postarile mele de pe situl lui e in fapt realitatea ...acea realitate in care azi mai multi participanti pot pescui pe piste ca Sarulesti,V.Argovei,Belis,Minjesti sau chiar Siriu...
Pt. mine personal cit si pentru fenomenul spinning e un lucru benefic.
Mergem inainte si vom trage concluziile cele drepte la final.
Pina atunci fir intins colegilor din OPEN pt. etapa de simbata de la Minjesti.

P.S. Sper doar sa nu se treaca de bariera ..136. :D :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 19 Mai 2010, 18:48

"P.S. Sper doar sa nu se treaca de bariera ..136."
Eu sper ca da....................dar toti concurentii laolalta... :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Adelin
Moderator
Moderator

Re: DIVIZAREA COMPETITIEI DE SPINNING-un succes sau un dezas

Mesaj de Adelin » 19 Mai 2010, 18:58

valistrati scrie: Ceea ce am enuntat eu in postarile mele de pe situl lui e in fapt realitatea .... :D :wink:
...realitatea ta Vali, ca mai e realitatea lui si acolo sincer te-ai cam incurcat la calcule. :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Mai 2010, 19:06

Recunosc ca nu detin formulele de calcul ale ziaristilor ... :lol:
Sau probabil din birou asa se vede ...de pe apa eu vad asa cum am scris.

@ nick...

Colegu" presedintele , nici chiar asa de mult pesimism nu ajuta. :wink:
Ai sa vezi ca are sa iasa bine ...asa cum nimeni nu credea ca vor fi 75 de concurenti la Open Minjesti si totusi e real.
Fire intinse la max. 130 ...va doresc :wink: :wink: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Mai 2010, 19:17

:lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Mai 2010, 19:41

Parerea mea de simplu pescar este ca aparitia acestui "open" este o chestie benefica pentru spinning. Exact cum spui tu Vali s-a creat posibilitatea pentru un numar mai mare de pescari sa poata pescui pe anumite locuri ,sa simta pulsul unui concurs ,sa se cunoasca intre ei ,etc.Sigur ca l-a sfarsit se pot trage niste concluzii mai clare si ,eventual ,se pot face anumite "corectii' privind modul de desfasurare a viitorului campionat. Deocamdata zic ca e un pas inainte. Si mai zic ca depinde mult si de ce se doreste de fapt in spinning...Ca la discutiile care au aparut in ultima vreme intre cluburi,pescari ,vip-uri (?!) se pot intampla multe chestii urate pentru acest sport...Si nu includ aici tampeniile care apar pe un "celebrul" site . Ma si mir ,sincer , ca pierdeti atata timp sa cititi tot ce apare pe acolo :lol:
Deci baieti curaj! Vorba aia (aproape) celebra "Spinningul merge mai departe" trebuie sa sa nu ramana o expresie goala ...
Mai stii ,poate vreodata ne intalnim pe Sarulesti :lol: Desi recunosc ca utilizarea sonarului ma scoate din bocanci! :cry: Si asta nu pentru ca nu mi l-as putea permite ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Mai 2010, 20:59

Daca aceste concursuri sunt facute ca sa iasa pana la urma o echipa care participa la concursuri internationale este normal sa se utilizeze sonarul. In caz contrar este la fel de normal. De ce ?
1 ) La concursurile internationale este voie cu sonar.
2 ) Daca sonarul ar fi interzis in concursuri localnicii ar castiga de fiecare data.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Mai 2010, 09:11

@tudor
Nu pot sa zic ca nu ai dreptate! In legatura cu sonarul in concursuri.Dar este o chestie care personal nu-mi place si care ma tine departe de aceste concursuri.

Personal prefer un pescuit mai putin "tehnologizat" . :lol: Incerc sa invat sa citesc apa fara ajutorul sonarului .Sigur ca nu prea reusesc de obicei !
:lol:
In rest numai de bine.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns