DIVIZAREA COMPETITIEI DE SPINNING-un succes sau un dezastru

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 14:34

numai un cârcotaş sau un pafarist poate sa găsească vre-un motiv solid sa spună ca e rău.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 20 Mai 2010, 14:49

Tudore...ar fi doar doua locuri unde s-ar putea organiza pe tipic american...razim-sinoe si enisala....ma intreb oare de ce nu se organizeaza etapa la enisala,ca Ivanov ar fi de acord sa colaboreze(cred)....

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 14:56

Serios? Dar Suhaia? ... sau Manastirea?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Mai 2010, 14:57

razim-sinoe am inteles ca e concesionat si pescuit industrial. Nu cred ca se impaca chestia asta cu concursurile. Insa suprafata e ok.
Enisala nu ajung sa o situez pe harta. Ai un punct gps cumva ?

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 20 Mai 2010, 15:09

babadag....crescatoria de anghila...are salau frumos...:)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Mai 2010, 15:10

StefanDinu scrie:Serios? Dar Suhaia? ... sau Manastirea?
Manastirea? sper ca nu cu motoare electrice...ca se sufoca si torqy acolo... pacat ca pestii sunt multi in enorm de multa apa...ceea ce-i faca foarte rari, in conditiile in care si la Manastirea pescuitul industrial e baza...pescuitul sportiv e tolerat...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 15:10

La Babadag va fi un concurs în toamna ...

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 15:16

ovidiu scrie: ... pescuitul industrial e baza...pescuitul sportiv e tolerat...
din pacate pe foarte multe ape e asa ...
mor ca ma duc sa fac concursuri la dracu in carti când am Lacul Morii, Pantelimon, Snagov, Mihăileşti, Didru la o turaţie de motor !!!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 20 Mai 2010, 15:16

dark :

are salau frumos, dar in foarte putine locuri :D :D :D ...

nu stiu daca nenea cornel ivanov ar fi sau nu impotriva concursurilor ... intr-un timp acu ceva ani buni era cu alea de crap, discuta cu un pretin de-al meu sa organizeze ....

babadagul ca si reazelmul sunt lacuri cu adnacime medie foarte mica, undeva pana in 1.5 metri ... va dati seama ce iese cu niste barci de 250 de cai gen alea folosite la bass :D :D :D .... va fi apa aia ciocolata cu lapte instantaneu ....

reazelmul are zone unde tre sa fii atent cum mergi cu barca .... coame de nisip , diguri de piatra scufundata ( ca cele din gura de la canalul 5 de ex ) .... parca vad un nene care nu stie lacul , gonind cu 100 la ora si proptind salupa intr-un brau de pietre ....

din nefericire , in afara de suprafata, cred ca lacurile astea nu mai au si restul de necesitati pentru concursuri gen bass cum zice tudor ....

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Mai 2010, 15:25

corect ... pentru ca pentru un concurs nu iti trebuie doar paa ... trebuie in primul rand peste ... suficient si relativ cu raspnadire constanta.
Vine apoi infrastructura: acomodare (apa-papa-kaka), acces auto, acces la apa etc.

Scrie răspuns