DIVIZAREA COMPETITIEI DE SPINNING-un succes sau un dezastru

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Mai 2010, 15:43

sorin
1. probabil ai dreptate.. la naiba e a treia oara in aceeasi zi... iei vitamine, te-ai apucat de sport.. care e secretul tau ??
:lol:
2. nu trebuie sa te retragi ma, ti-am zis demult ca ai potential. e drept ca deocamdata latent :D . smerenia da, e ok atitudinea asta
darkseth, de acord e nevoie si de oameni noi
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Mai 2010, 16:14

1. Secretul ? Cast si spinning only :D :D :D .....orice forma de efeminizare cu pamblici multicolore si goange roz la palarie e strict contraindicata :D :D :D

hai , zi-mi pliz ca inca o data am dreptate :D :D :D

2. Nu pot sa ma rad deplin decat in atitudinea asta :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Mai 2010, 16:27

1. vorbesti prostii dar e ok, in sfarsit ti-ai revenit la normal :lol:
2. vezi pct. 1

mi-ai lipsit ma :lol: :lol: :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Mai 2010, 16:32

gata ca am deviat de la topic :lol:
pescuiasca si el va

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Mai 2010, 22:03

Cu neplacere tre sa recunosc ca sibianul are ceva dreptate. :mrgreen:
Am incercat de la inceputul anului sa dau un ochi la pescarii "atrasi de fenomen" (bleah, ce sablon scarbos:) ). Tragand linie dupa 2 etape, cu promovare la fituica, cu bloguri, cu nebunii, tin sa va anunt ca impactul e maxim iar aportul de pescari noi slab, mediocru. Ma uit la numele noi din open, nemembrii de cluburi: sunt doar cativa care se pare ca vor participa si la celelalte 2 etape, de ce nu stiu.
Poate faptul ca premiile sunt pe raftul de sus, deci greu de ajuns, poate apartenenta la cluburi e un impediment sau cine stie ce alte motive sunt ca sa nu avem parte de mai multe figuri noi in turneu.
Vom vedea la finalul anului stelar 2010...

p.s. deci Tavi, ai tradat carasul si panglicaresti la scobar, da? tu ai zis-o!
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 26 Mai 2010, 22:43

giani scrie:
darkseth scrie:mai tavi.... si alta e sa ai un rib cu motor de 6cp torqeedo si un side-imaging si sa te duci glont pe un loc cu densitate f.mare de salau....etc....
si la ce te-ajuta ? :lol:

ai dreq salai cu densitatea lor, mi-au iesit ochii ca la melc cautandu-i la Sarulesti, unde ma asteptam sa-i demolez :D; daca prindeam cate 1 salau pe fiecare loc pescuit, puteam sa stau in mansa a2a la mal :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Mai 2010, 22:45

Sustin in continuare ca PASTRAVUL si CLEANUL NU SUNT pesti de competitie pe ape statatoare si poate asta este cauza reticentei pescarilor. Doua etape care conteaza pentru clasamentul general, la una din speciile astea, din NUMAI 4 sau 5 etape intr-un sezon (an), este un exercitiu de hazard care le poate fi fatal multor pescari buni si de altfel cu rezultate notabile constante. Pastravul e un peste pe cale de disparitie in lacurile alea oricum iar cleanul e o specie care e dominanta pe un lac in momentul in care lipsesc ceilalti pradatori. Nu avem ape mari cu peste de competitie (salau, biban, stiuca - in ordinea asta) si cred ca de aia nu merg pescarii in competitii. Cei care totusi merg sunt de admirat si de o convingere si o determinare laudabila desi fiecare stie exact motivatia proprie care il trimite acolo. Mai este de luat in considerare faptul ca deplasarile sunt costisitoare, exista suspiciuni de diferite feluri, nu suntem cred niciunul PERSCAR PROFESIONIST (sponsorizat, incurajat sa faca numai asta, sa traiasca BINE numai din asta, rezultatele si satisfactiile sa fie pe masura eforturilor), conspiratiile, accesul la ape... e grele...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 30 Mai 2010, 23:22

ai dreq salai cu densitatea lor, mi-au iesit ochii ca la melc cautandu-i la Sarulesti, unde ma asteptam sa-i demolez Very Happy; daca prindeam cate 1 salau pe fiecare loc pescuit, puteam sa stau in mansa a2a la mal Very Happy
Pai daca nu cunosti!!!! :D Paco a stiut si l-a trimis pe Cristi pe locul cu densitate dintr'aia mare :D

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 30 Mai 2010, 23:24

Glumesc!!! (pt. circotasi)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 31 Mai 2010, 08:12

Tristian scrie:Sustin in continuare ca PASTRAVUL si CLEANUL NU SUNT pesti de competitie pe ape statatoare si poate asta este cauza reticentei pescarilor. Doua etape care conteaza pentru clasamentul general, la una din speciile astea, din NUMAI 4 sau 5 etape intr-un sezon (an), este un exercitiu de hazard care le poate fi fatal multor pescari buni si de altfel cu rezultate notabile constante. ..
Cristi ,

Care sunt dupa tine speciile de concurs la noi ?

Specii de concurs sunt : pastrav , stiuca , biban, salau .....sau ar trebui .
La noi din evidenta lipsa de balti cu peste , s-a ajuns la compromisuri .

Pista de salau veritabila e doar Sarulesti .

Pastrav si stiuca n-ai unde
a ramas biban , nu de mult hulit de multi , dar care se dovedeste uneori un peste greu de prins .

Ce alternative sunt ?
salau si biban ?
ok ...

da ce facem ? ....dam un an numa la jig ?....taca taca ....jig jig ?
nu se poate
trebuie ca un pescar de cocnurs sa mai stiu si un vobler si o lingura ....
Uite ca afara s-au dus la pastrav.....la ce le foloseste jigul ?

ori la clean trebuie sa ai o abordare total diferita si sa stii sa te sucesti repede . Deci e mai mult decat binevenit
In contextul cu 5 etape doar , 2 etape la clean e prea mult , una era suficient , si sa fi fosr 2 de biban

dar multe depind si de cei care organizeaza si ce pot ei sa faca....
pescuiasca si el va

Scrie răspuns