Cupa SALMO - Sarulesti 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 22 Oct 2007, 20:56

sunt nevoit sa repet.la ora 10.10 am fost sa predau vesta.in spatele meu era stefan dinu.la 2 m de mine andrei se certa cu vasile,s-a intors spre mine spunindu-mi:"va bag in p.... mamii voastre de pescari de spinning voi ar trebui sa stringeti acum aici" referindu-se la bancile pe care le dezasambla.
despre salaul punctat understandard l-am anuntat pe malin si din cite stiu cam toti din situatia mea au anuntat ulterior.e cam greu pe balta sa stai sa-ti analizezi lista,chiar ai multe altele de facut in acel timp

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 22 Oct 2007, 21:09

MihaiV scrie:
Cu mana! :lol:
Nu vad care era problema si unde sunt argumentele! Nu aveati dreptul sa solicitati predarea vestelor inainte de terminarea concursului, dar aveati dreptul sa le luati de la cei care doreau sa le predea benevol. S-a mai intamplat ca un concurent sa plece mai repede decat finalul concursului (probleme personale neprevazute) si sa predea vesta. Ce era asa mare problema. Deciziile le poate lua seful arbitrilor sau comisia de concurs, nu mai dati vina pe Malin, care era doar observator si isi dadea cu parerea!
A preda vestele benevol inseamna a abandona,nimeni nu a venit sa spuna ca abandoneaza.
Stii foarte bine ca concurentii sunt obligati pe durata concursului sa poarte vestele de salvare.
In alta ordine de idei nu eram decit eu seful arbitrilor(care nu aveam voie sa iau masuri de capul meu) si Malin,care comisie de concurs??
Mihai sa fim seriosi noi doi am mai avut polemici aici pe sait nu am nici timp si nici chef sa polemizez cu tine pe problema vestelor. Am cerut sa incheiem concursul la ora 8 si mi sa spus sa astept 2 ore asta am facut chiar daca iti convine tie sau nu.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 22 Oct 2007, 21:15

udila gabriel scrie:sunt nevoit sa repet.la ora 10.10 am fost sa predau vesta.in spatele meu era stefan dinu.la 2 m de mine andrei se certa cu vasile,s-a intors spre mine spunindu-mi:"va bag in p.... mamii voastre de pescari de spinning voi ar trebui sa stringeti acum aici" referindu-se la bancile pe care le dezasambla.
despre salaul punctat understandard l-am anuntat pe malin si din cite stiu cam toti din situatia mea au anuntat ulterior.e cam greu pe balta sa stai sa-ti analizezi lista,chiar ai multe altele de facut in acel timp
Scuzama dar nu stii bine,nu a anuntat mai nimeni,si de ce pe Malin? cum spunea "Mihai V" trebuia pe seful albitrilor sau comisia de concurs...... ca doar era problema de arbitraj,sa fim seriosi..
Despre injuraturi eu nu acuz pe nimeni spun doar sus si tare ca nu am injurat nici un concurent,daca exista concurent care zice ca l-am injurat sa spuna.

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 22 Oct 2007, 21:33

pai nu te-a acuzat mai omule nimeni ca ai injurat.cred ca am spus destul de clar cine a injurat.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Oct 2007, 21:39

poate ma repet dar nu-i bai
arbitrii pt mine au dat dovada de foarte mult bun simt
pt cei de pe mal care au proferat injurii nu ma voi grabi sa le caut scuze , cu totii am avut parte de conditiile respective , si si-au asumat rolul de organizatori
personal astept scuzele oficiale iar in caz ca nu se pot cobora atat de mult sa nu se mai inhame la ceva ce-i depaseste
d-lor de la energo angajatii dv au facut ce au putut, daca doriti sa fiti profesionisti , nu mai faceti din arbitraj sarcina de serviciu
iar daca dv considerati ca pescarii de spinning nu merita scuzele dv ...nu mai intrati in aceasta hora , nu meritati !
Repet respect pt arbitrii si orice greseala au facut nu au fost capitale si sunt de inteles , va compatimesc d-lor.
cat despre raduta lache sa ramana cu balta lui ,mult laudata si pentru cei cu oua tari ...... nu cometez ce o face la crap , dar` pt spinning e a doua oara cand arata ......
cred ca ar fi bine sa fie ultima , pe spinning in aceste conditii...
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Oct 2007, 22:04

Cand mi-au trecut pe foaie salai sub masura am protestat. Au spus ca ei trec totul ca verifica cineva inainte de a se face clasamentele. Cam asa a si fost.

Apoi Vasile mai e o prblema: nu plang organizatorii ca au avut multe de facut! Sti cate lanseuri am facut eu? Sti ce greu e sa faci si sa desfaci barca? Sti ce inseamna sa ai in drill un crap de 4kg? Eu plec la Amara la bai sa ma refac ... dar stai asa!!! Nu asta trebuia eu sa fac? Sa concurez? Si voi sa organizati? Este normal sa faceti cea ce ati facut ... si lasati comunismele astea la o parte!!! De ce crezi ca toata lumea trebuie sa fie egala?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Oct 2007, 07:11

mrvily scrie: A preda vestele benevol inseamna a abandona,nimeni nu a venit sa spuna ca abandoneaza.
Stii foarte bine ca concurentii sunt obligati pe durata concursului sa poarte vestele de salvare.
In alta ordine de idei nu eram decit eu seful arbitrilor(care nu aveam voie sa iau masuri de capul meu) si Malin,care comisie de concurs??
Mihai sa fim seriosi noi doi am mai avut polemici aici pe sait nu am nici timp si nici chef sa polemizez cu tine pe problema vestelor. Am cerut sa incheiem concursul la ora 8 si mi sa spus sa astept 2 ore asta am facut chiar daca iti convine tie sau nu.
Vasile, nu e vorba de a polemiza sau de a baga musai de vina cuiva, ci de a discuta problemele aparute astfel incat pe viitor sa fie mai bine.
Nu am gasit in regulament nici o regula care sa spuna ca daca ai predat vesta e abandon. Si la concursurile anterioare s-a mers pe ideea de raspundere proprie in privinta purtarii vestelor. Unii au avut si au purtat, altii au avut si n-au purtat, iar altii n-au avut deloc. E laudabil ca Energofish sunt singurii care ofera veste. Dar asta nu inseamna ca nepurtarea lor e penalizata de regulament sau ca neparticiparea la o mansa atrage dupa sine depunctarea in celelalte manse. Daca vrei sa ma crezi bine, daca nu asta este, nu mai insist.
Probabil ca pe viitor regulamentul ar trebui sa fie mai clar in acest domeniu si de asta se vor ocupa cei desemnati sa o faca.
Care comisie? Asta chiar este in regulament. Daca Energofish a avut sau nu comisie de concurs, formata din presedinte, seful arbitrilor si observator sau n-a avut, eu n-am de unde sa stiu. La celelalte concursuri a existat si uneori a luat decizii, acolo unde a fost nevoie.
E normal ca nu e treaba sefului arbitrilor sa nu aiba si rolul de comisie si de organizator etc, ci sa fie doar responsabil de arbitraj.
Crede-ma ca nu fac aceste observatii cu reavointaci doar pentru a fi mai bine in viitor. Iar pentru implicarea firmei Energofish in pescuitul de competitie am tot respectul.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Oct 2007, 07:33

Un concurs trebuie sa aiba un staff oficial. Regulamentul are lacune in acest sens, chiar daca eu am sustinut ideea obligativitatii organizatorilor de a-si asuma anumite functii. Directorul de concurs si seful arbitrilor trebuie anuntati odata cu anuntul privind detaliile si programul etapei.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Oct 2007, 08:40

mrvily scrie: Sa stiti ca si noi trebuia sa ajungem acasa ca si voi, si noi aveam de scos masini din acelasi noroi ca si voi,spre deosebire de masinile voastre ale noastre nu puteau fi nici clintite de masina lui Gyorg (Toata stima pentru el, nici nu putea face altfel si prieteni stiu foarte bine de ce)
Mitrea Vasile
in primul rand, fraza imi da cu virgula :shock: ,... nu inteleg , cum nu puteam face altfel ? puteam sa plec linistit acasa .. :evil:

secondo,... organizatorul , trebuia sa ia in calcul ca in octombrie este foarte probabil sa ploua. Daca totusi i-a dat si lui cu virgula , inainte cu o zi a plouat ca o atentionare a ceeace v-a urma , ca sa nu mai spun ca previziunile meteo erau clare : ploaie cat cuprinde.

Nu Gyorg sau alti participanti trebuiau sa scoata masinile de acolo, ci trebuia schimbat locul de intrare sau asigurat un tractor care sa-i scoata.

Arbitraj , jalnic , fara rautate:
- in prima mansa , in sectorul unu ,inainte de strat, concurenti grupati intr-un loc, strigau dupa arbitru si dupa alti concurenti care deja erau pe locul de pescuit la 07.10
- dupa ce ne-am dat singuri startul la 07:40 , apar si doua barci de arbitri si ce crezi ca fac , in loc sa vada ca unii pescuiau la baraj (unde era interzis) , ei lipisera barcile si stateau de vorba.
- la masuratoare , dupa ce imi trec pe fise 3 strapi sub 40 cm , ajung la un biban de 19 cm si-mi zic ca nul trec pentru ca este sub dimensiune :shock:
- in a doua mansa , in sectorul 2 erau doua barci de arbitri , iar in sectorul unu nici una , strigau concurentii ca apucatii sa-i auda cineva ..

Vasile , sunt sigur ca intelegi ca arbitraj ca sarcina de servici nu poti face si asta spune tot.
Sunt sigur ca vina nu-ti apartine , se stie el cine este vinovatul , dar nici noi nu putem sa te felicitam pentru ceece s-a intamplat acolo.

P.S. cand te-am intrebat daca esti seful arbitrilor, te-ai dat dupa copac :?
Nu m-am dat dupa copac si Vali poate sa o confirme ca era linga noi.
Cit priveste felicitarile nici nu m-am gindit la asta.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

horja
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horja » 23 Oct 2007, 09:00

sigur repet dar e bine de mentionat ;

SUPER GYORG SI CRAIOVENII pentru solicitudine.

Oare nu a fost pe acolo si un defender?

:lol:

Scrie răspuns